Не,имаме 4 загубени финала.Успехите на клуба са една титла на България,4 Балкански купи(рекорд) и положителен баланс в евротурнирите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
acmilan написа:LSFC 1914 написа:MuFc1878 написа:Колко билета ви отпуснаха?
Мачкайте, заралии!!!!!
Мисля, че към 3000 билета са им дали...
Точно толкова ни отпуснаха,на всичкото отгоре се продават само и единствено днесНе знам само как е възможно да ни отпуснат еднакъв брой билети,като се знае,че от Поморие(нищо против тях)ще дойдат максимум 300-400 зрители и стадионът ще стои празен...
acmilan написа:Само да попитам отбора на Берое преди печелил ли е Купата на България?
pazlama написа:acmilan написа:Само да попитам отбора на Берое преди печелил ли е Купата на България?
Не,имаме 4 загубени финала.Успехите на клуба са една титла на България,4 Балкански купи(рекорд) и положителен баланс в евротурнирите![]()
Martines написа:
Братле няма да сме повече от 100 човека........има един голям автобус и едно малко бусче....просто на следващия ден е празник на града и всеки чака гости има панаир изкарват се сергий продават се неща........много тъпо оправдание с оглед на това,че Поморие сигурно никога повече няма да играе финал,както и никога до сега не го е правил....г-н Михов можеше също да помисли за това и мача да се играе на друга дата с цел стимулиране на по-голям зрителски интерес,ако беше в Бургас мача стадиона щеше да е пълен,точно като за финал и наистина щеше да стане един футболен празник.А сега какво?.......ние 100 човека,заралий 3000 и 20 ромчета от Ловеч............пълна гавра и подигравка с футбола.......и после нямало хора на стадионите,да бяха го направили финала в Лом....дееба нещастниците![]()
![]()
acmilan написа:Мартинес,не знаех,че Гергьовден е празник на град Поморие,но ето,че научих нещо новоНяколко пъти съм бил на море в този град,може би най-много пъти съм бил там на почивка
Колкото до мача,Михов уж искаше да го прави на друга дата,но нали ФИФА иска всичко да свърши до 15 май,друг е въпросът,че финалът на Шампионската лига е на 22...Колкото до самия мач,четох някъде,че ще пускат безплатни автобуси от Поморие
Дано поне вас ви сложат в сектор А,а нас ни дадат В и клетката евентуално,ако дойдем повече от 3000.Друго щеше да е на Лазур или в Сливен,ама...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта