Уникален шанс за Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Уникален шанс за Берое

Мнениеот Lord of memory » 01 апр 2010 01:20

Ливърпуул - Берое (горе-долу става)
Ливърпуул - Чавдар Етрополе :lol:
Ливърпуул - Калиакра :lol:

Очаква се Бенитез да излезе със двама защитни полузащитници, за да се подсигури.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 апр 2010 01:22

Ако нямате никакви задължения към футболисти и най вече към държавате е много добре, но ако има и най малкият пропуск вярвай, че ще ви гонят до дупка (ако вие вземете купата), но дано всичко да е наред :)

Лошото, е че срока за лицензирането (подаването на документите към Уефа) на клубовете изтече днес, но в тези обстоятелства предполагам, че ще се направи компромис :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 апр 2010 01:25

Днес още преди мача са подадени документите за лицензиране за Европа,така че предполагам няма да имаме проблем от такова естество.Колкото до едно евентуално участие в Лига Европа-нека не слагаме каруцата пред коня,трудното едва сега започва ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 01 апр 2010 01:27

Lord of memory написа:Ливърпуул - Берое (горе-долу става)
Ливърпуул - Чавдар Етрополе :lol:
Ливърпуул - Калиакра :lol:

Очаква се Бенитез да излезе със двама защитни полузащитници, за да се подсигури.

Не думай :lol: Чавдар не прощават :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 апр 2010 01:29

acmilan написа:Днес още преди мача са подадени документите за лицензиране за Европа,така че предполагам няма да имаме проблем от такова естество.Колкото до едно евентуално участие в Лига Европа-нека не слагаме каруцата пред коня,трудното едва сега започва ;)

Това е много добре с документите - браво :)

Иначе прав си, но с оглед играта ви (на Берое) няма кой да ви попречи да я вземете ;)

joro bad

Мнениеот joro bad » 01 апр 2010 01:30

Абе пич, сбъркал си рейса. Айде лягай да спиш,че ти е късничко. Разбирам мъката ти от днес, но тя май тепърва предстои :!: ;) :lol:[/quote]
Амее кви рейсове аз съм с експреса ония бързия сещаш ли се?Лека ноЩ и повече наблягай над учебниците:)[/quote]
Aбе, ти верно си лумпен- заралий се пише така , да спиш се пише също така, а относно експресите, бая палячовци като теб са ги слушал и после много съм им се смял. :idea:
Последна промяна от joro bad на 01 апр 2010 01:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 01 апр 2010 01:30

acmilan написа:Днес още преди мача са подадени документите за лицензиране за Европа,така че предполагам няма да имаме проблем от такова естество.Колкото до едно евентуално участие в Лига Европа-нека не слагаме каруцата пред коня,трудното едва сега започва ;)

Това е ново 20. От къде ти е информацията. Много приятно съм изненадан.

Дамян и Илиан не носят фамилия Томов. :) Кмета пък напоследък е станал голям бероец плюс това, сили не му остават да пише поздравителни писма... :lol:
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 01 апр 2010 01:31

niki87 написа:Жалко само,че ако спечелят купата няма да могат да играят в Стара Загора мачовете от Европа.Ще трябва да се мЪкнат в София или Бургас :roll:

Е голема работа като ще са в Бургас. 170 км са от Зара до Бургас не вервам да са им чак толкова голям проблем. + че и значителна част от пътя е автомагистрала.

Успех на Берое, заслужават изключително много тази купа :!:

Потребителски аватар
daks0on
Контакти:

Мнениеот daks0on » 01 апр 2010 01:31

Точно Калиакра пак каде е играл в защтита ве паткан

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 апр 2010 01:33

зелена_ракия написа:

Това е ново 20. От къде ти е информацията. Много приятно съм изненадан.

Дамян и Илиан не носят фамилия Томов. :) Кмета пък напоследък е станал голям бероец плюс това, сили не му остават да пише поздравителни писма... :lol:

Влез във форума на бероеонлайн,там го пише,а и с журналист говорих сутринта,който ми каза,че документите са подадени.И аз помня интервюто,че няма да вземем лиценз и затова доста се изненадах днес като научих добрата новина :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Берое”