el pipita написа:Според мен т'ва е първото подпиране тази година на Левски! Не е чак толкова болка за умиране
Е,ти ме изкърти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
el pipita написа:Според мен т'ва е първото подпиране тази година на Левски! Не е чак толкова болка за умиране
kalo написа:Защо ли никъде нищо не споменавате за Литекс,плачковци такива???Може би не ги причислявате към "грандовете"или за ВАС и те са от селяците???
Видя се.че когата отбора играе/Пирин/,съдията е далече!
ogrizko написа:Съгласен съм с теб..... само дето не знам колко дълго темата ще престои. Одеве имаше една тема и я изтриха, щото нещо не беше удобна на някого. А гонг е софийска медия, така че... във форума не трябва да се пишат такива неща срещу отбори от София, мой човек
gambara написа:bravo na avtora,pylna podkrepa ot men
ogrizko написа:Съгласен съм с теб..... само дето не знам колко дълго темата ще престои. Одеве имаше една тема и я изтриха, щото нещо не беше удобна на някого. А гонг е софийска медия, така че... във форума не трябва да се пишат такива неща срещу отбори от София, мой човек
GoingDownS написа:gambara написа:bravo na avtora,pylna podkrepa ot men
Искам коментар за мача Черно Море - Левски и от тебе
FC_LEVSKI написа:За БФС ОК!Но защо винаги намесвате грандовете във всеки скандал не знам?Все каквото стане от "нас" идва...ставали сме "служебно шампион" - видяхме останалите отбори какво направиха в Европа......Как не ви е срам да плюете все по тези които десетки години са представяли достойно България в Европа...Когато отбора ви покаже,че има класата на Левски или ЦСКА тогава почнете да търсите вина за неуспеха си в съдии и т.н евровоаьори......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта