Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Re: Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски

Мнениеот expensive » 12 яну 2010 00:41

Parmalat написа:
expensive написа:А те пък Черноморец щото са по-голям отбор от БЕРОЕ, та ще се "развива" там?!
Айде пак вицове.. :mrgreen:

1Черноморец са с най-голям бюджет в България и плащат най-високи заплати заедно с ЦСКА
2Черноморец играе на най-хубавият стадион в България който получи по-викока оценка от Васил Левски
3Черноморец изгражда единствената база по европейски модел в страната и получи награда за развиване
4Черноморец ще строи изцялопокрит стадион в България като единствените отбори които за заявили също са ЦСКА и Черноморец!Батков каза че няма пари за нов стадион.
5 В близките няколко години Черноморец ще се стреми да достигне бюджет от 20 милиона евро от спонсори и от Митко Събев на сезон(толкова е бюджета на Йънг Бойс,Грасйопърс и Цюрих от Швейцария)
Кои ли са тия Черноморец според теб?Някакво си мижаво отборче :x

Погрешно си възприел коментара ми, не се нервирай сега. Пожелавам на този тим в най-кратко време да постигне нещата към които се стреми, ще се радвам за тях. Не са мижаво отборче, уважавам работата на Балъков и на всички останали ангажирани с проекта. Хубаво би било да има повече отбори в родната ни лига, които имат желанието и потенциала да растът и да се развиват по подобие на бургаският тим.
Но ако оставим чисто финансовият аспект на страна за момент, ще видим, че БЕРОЕ Стара Загора е един харизматичен, доказал се през годините отбор. Отбор със славно минало, с положителен баланс в Европа - победител и шампион, който винаги се изправя независимо от трудностите които среща по пътя си.
И е факт наистина, че Иво ще има повече шанс за развитие в тим с претенциите и ресурса на Черноморец. Поне докато нещата в БЕРОЕ си дойдат на мястото, което ще стане рано или късно.

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 12 яну 2010 01:16

Само едмно ще попитам. Не ви ли омръзна да гледате как любимите ви псевдограндове унищожават играчи и отбори? Не ви ли омръзна наглостта на тези два отбора да вземат без да плащат, да подрежат крилцата на всеки който се надигне. Не ви ли омръзна да ви бутат тук и да ви го набутват в Европа?!?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 09:50

fuckside написа:Само едмно ще попитам. Не ви ли омръзна да гледате как любимите ви псевдограндове унищожават играчи и отбори? Не ви ли омръзна наглостта на тези два отбора да вземат без да плащат, да подрежат крилцата на всеки който се надигне. Не ви ли омръзна да ви бутат тук и да ви го набутват в Европа?!?

1.И как,според теб,ще се развие "кариерата" на Иванов,ако остане в Берое?
2.Никой никого не кара насила да ходи където и да е.Очевидно ние им предлагаме това,което вие не можете.Какво е то-питай съответните играчи.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 12 яну 2010 10:35

Какво предлагате не разбрах?
http://topsport.ibox.bg/material/id_1243748375/#clist
Интересно ми е до къде ще стигнете щом от сега започват с бойкотите :mrgreen:
Колко играчи сте унищожили с цска? Къде сте трансферирали футболист последните 5 години освен Кипър и Израел? В Казан или в последния в Швейцария Аарау? Колко сте жалки само като си затвяряте очите.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 11:13

fuckside написа:Какво предлагате не разбрах?
http://topsport.ibox.bg/material/id_1243748375/#clist
Интересно ми е до къде ще стигнете щом от сега започват с бойкотите :mrgreen:
Колко играчи сте унищожили с цска? Къде сте трансферирали футболист последните 5 години освен Кипър и Израел? В Казан или в последния в Швейцария Аарау? Колко сте жалки само като си затвяряте очите.

А вие къде "трансферирахте"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 12 яну 2010 11:18

Мерси от вашите трансфери. Вие и чорбата сте убийците на БГ футбола не се имайте за спасители и трамплини. И не забравяй, че Берое е първия отбор продал играч зад граница. Ние сме Берое не сме физкултурно дружество деба заблудените душици. Радвайте се на уредените ви титли и после сваляйте гащите че пак се задават резилите в Европа :mrgreen: Не разбрахте че имате нужда от конкуренция тук и трябва да се научите да падате.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 яну 2010 11:55

fuckside написа:Мерси от вашите трансфери. Вие и чорбата сте убийците на БГ футбола не се имайте за спасители и трамплини. И не забравяй, че Берое е първия отбор продал играч зад граница. Ние сме Берое не сме физкултурно дружество деба заблудените душици. Радвайте се на уредените ви титли и после сваляйте гащите че пак се задават резилите в Европа :mrgreen: Не разбрахте че имате нужда от конкуренция тук и трябва да се научите да падате.

Ми направете я пустата му конкуренция!Левски ли да я направи?Левски ли е виновен,че финансово сте зле?Добре,не искате да продавате Иванов.Ми дръжте си го и напролет пак ще говорим,дали това ще ви помогне за...какво-3-то място,оставане в групата,"еврозона",за какво?

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 12 яну 2010 12:15

Да вземем купата,да ударим вас и ЦСКА като домакини,ми стига на мен за пролетта :D

elynor
Контакти:

Мнениеот elynor » 12 яну 2010 12:17

Чета и умирам от смях.....ако на БЕРОЕ им трябват пари....се подиграват с ИВО.....или чакаме и този цирк да свърши.Клоуни не се ли уморихте??????? Или простотиятя българса няма край!!!!!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 12 яну 2010 12:29

deepblue1963 написа:
fuckside написа:Мерси от вашите трансфери. Вие и чорбата сте убийците на БГ футбола не се имайте за спасители и трамплини. И не забравяй, че Берое е първия отбор продал играч зад граница. Ние сме Берое не сме физкултурно дружество деба заблудените душици. Радвайте се на уредените ви титли и после сваляйте гащите че пак се задават резилите в Европа :mrgreen: Не разбрахте че имате нужда от конкуренция тук и трябва да се научите да падате.

Ми направете я пустата му конкуренция!Левски ли да я направи?Левски ли е виновен,че финансово сте зле?Добре,не искате да продавате Иванов.Ми дръжте си го и напролет пак ще говорим,дали това ще ви помогне за...какво-3-то място,оставане в групата,"еврозона",за какво?

Мене ми стига да играем финал за купата, да изплющим жълтите вас и чорбата, а за еврозоната там е ясно. Гранда уески ще покорява нови върхове :mrgreen: Конкуренцията я има, но вие я убивате. Съдиите си знаят, че ако не свирят както трябва няма да има нарядчета. Вие за един червен картон сменихте цялата съдийска комисия! Нас къде два пъти са ни изхвърляли от А група какво да кажем е разбирач? Кой пречи на конкуренцията аз или уески и чорбата? Берое ли обезкървява БГ отборите. И в наглостта си даже искате хората да идват без пари при вас. Ебаси говедата разбираш ли! Клоуни сте и вие и чорбата :mrgreen: Ние сме Берое ако не си го разбрал това!

Върни се в “Берое”