Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
acmilan написа:По принцип много уважавам Краси Балъков,беше ми един от любимите футболисти,заради него станах даже фен на Щутгарт,но този път отборът му ще бъде унижен в петъкЩе си излеем яда от несправедливата загуба в Сливен
Прогноза-2-1 за Берое!
dani*** написа:acmilan написа:По принцип много уважавам Краси Балъков,беше ми един от любимите футболисти,заради него станах даже фен на Щутгарт,но този път отборът му ще бъде унижен в петъкЩе си излеем яда от несправедливата загуба в Сливен
Прогноза-2-1 за Берое!
Какво се правиш на луд, фен си на Локо София и ходиш на мачове на Берое от местен шовинизъм, аз поне не отричам, че съм чорбарИначе, да Берое трябваше да бие поне с 2 гола в Сливен, играха уникално
![]()
![]()
![]()
dani*** написа::)![]()
![]()
![]()
Харесвам Ботев
![]()
Ти си се побъркал, това че, те са отбора на Пловдив е така и съм го казвал много пъти, локото имат поне 1000 цигани на всеки мач и единствената им титла е с играчите на Велбъжд и президент убиец, наркоман и изнасилвач... Знам, че се натискат пловдивските фашистчета с беройци, но мен това не ме засяга!
dani*** написа::o![]()
![]()
![]()
Кефиш ме, аз съм болен цесекар и харесвам Берое понеже съм от СЗ, а ти ме изкара говедо, канарче и перничанин на едно, трябва да си починеш
![]()
![]()
![]()
acmilan написа:dani*** написа::o![]()
![]()
![]()
Кефиш ме, аз съм болен цесекар и харесвам Берое понеже съм от СЗ, а ти ме изкара говедо, канарче и перничанин на едно, трябва да си починеш
![]()
![]()
За говедото,ти си ми го казвал,даже си бил за Левски при кървавия гол на Гонзо.Ноу комент
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта