jivkovisz написа:slavista1974 написа:Приятел, и чичо Митко би ти завидял за тоя словоред.Вие в Стара Загора не ходите ли на училище?
В Стара Загора ходим на училище ама тоя ще е от Гълъбово, Раднево или Чирпан.
В Нова Загора кво е положението ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
jivkovisz написа:slavista1974 написа:Приятел, и чичо Митко би ти завидял за тоя словоред.Вие в Стара Загора не ходите ли на училище?
Shadow_570 написа:Бойкот докАто този некадърник не съм тръгне от берое, нищо че бойко борисов му е кум. Отбора не върви циклим затъваме ще гони неманя и том точно тях не. Станислав дрянов,а.колев,паанйотов,почански тия некадърници дето ги докара тях балабар с тях да си отива и той. Сашко парашутиста,етапа това тука не ти е училище връзкар некадърник. До коледа да му дадем шанс никакъв шанс повече и картбланш край край всички ние които обичаме берое трябва да направим този преврат на треньора,ръководството за да си спасим клуба иначе догодина ''Б'' група и ще стнем за смях на всички и подигравки. !! МИналия сезон 3-ти другия ''Б'' група РЕЗИЛ РЕЗИЛ СРАМ . ТОВА Е ПРЕВРАТ И ТОЛКОВА РЪКОВОДСТВО И ТРЕНЬОР И КАЗАХ КОИ ИГРАЧИ.!! КОЛЕВ,МИЛАНОВ,ПАНАЙОТОВ,ПОЧАНСКИ,СТАНИСЛАВ ДРЯНОВ И ПЕДРО МАРКЕС. ЛИПИНСКИ ЗА ТРЕНЬОР !!

ЕМИЛ написа:jivkovisz написа:slavista1974 написа:Приятел, и чичо Митко би ти завидял за тоя словоред.Вие в Стара Загора не ходите ли на училище?
В Нова Загора кво е положението ?
g3_ev2 написа:Не ми е работа да се меся с мнение в нещата в уважаван от мен клуб като Берое! Направи ми впечатление следното: В съвкупността от изграждане на собствени футболисти и трансфери Петър Хубчев беше постигнал една оптималност, която, де факто, докара днешната значимост на Берое в нашия и, бих казал, и европейския футбол, на една завидна висота. Феновете от Стара Загора, обаче, не му харесаха стила, без да си дадат, поне според мен, преценка доколко беше оптимален, след като ги направи побеждаващ отбор (приоритет във футбола, поне все още, е победата, без нея и най-качествената игра бързо се губи). Сега дойде млад треньор, с познания и виждания, но явно не му достига опит. Чрез него искат да постигнат един по-агресивен стил на игра, при който резултатността в нашия футбол да се запази, но да се засили европейското присъствие на отбора и, не маловажно, да се привлече повече публика.
Драги приятели от Стара Загора, смятате ли че това може да стане от раз, без сътресения? Смятате ли, че оптимален за възможната селекция по джоба на Берое (за продължителен период!) по-агресивен начин на игра няма да мине през глупави и неадекватни загуби? Кой ще е този пророк, който би направил фокуса за ден - два? Или за месец - два?
Само че, ритайки срещу треньора, след като фактически сте причина за освобождаването на Хубчев, де факто демотивирате собствените си футболисти да играят за новия треньор, който се опитва да ги вкара в желания от вас стил - с тези оплювки вие им подсказвате, че той просто е пътник и няма защо да се натягат.
greenlandia написа:ReaktoR написа:Супер... оправи ми иначе гадната сутрин. Благодаря ти . Живи и здрави. Пиша ти 3 по граматика .... та да минеш.
Той 2 не заслужава,ти 3 му даваш!
КироВарна написа:greenlandia написа:ReaktoR написа:Супер... оправи ми иначе гадната сутрин. Благодаря ти . Живи и здрави. Пиша ти 3 по граматика .... та да минеш.
Той 2 не заслужава,ти 3 му даваш!
Ако може да си напише името,поне до половината.....и аз му пиша З!!!Съвременните изисквания са доста занижени и на никого не му пука за това!!!Трябва да приемем нивото на момчето,защото не е изолиран случай!!!За жалост,това е ежедневие!!!Относно темата,аз не мисля,че смяната на треньора е работа на феновете!!!Всеки отбор си има кухня и ръководство,което е наясно с манджите,готвени там!!!Може кумът да е необходимото зло,за да продължи държавната издръжка!!!Ние можем само да гадаем!!!В сравнение с Илиан Илиев и Петър Хубчев,настоящият треньор е много назад с материала!!!Но при първите двама,също имаше доста недоволство от феновете!!!Затова трябва да внимаваме,какво си пожелаваме!!!Желая успех на Берое,един много симпатичен отбор!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта