Берое-Дунав-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Дунав-18 септември от 21:15 часа
Пичове дайте да си кажем честно,тоя мач си го взимаме 3-1.И се придържайте към нормален тон в дискусията.И Русе и Зарата са прекрасни български градове,скоро бях в Русе,много е красиво с новия център.Жалко,че доста се е обезлюдил през годините.Поздрави!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Пичове дайте да си кажем честно,тоя мач си го взимаме 3-1.И се придържайте към нормален тон в дискусията.И Русе и Зарата са прекрасни български градове,скоро бях в Русе,много е красиво с новия център.Жалко,че доста се е обезлюдил през годините.Поздрави!
Ще ви бъде много трудно да ни вкарате три гола. Досега пет гола в пет мача и изведнъж три, и то на отбора с най-добра защита в първенството досега. Познавайки играта на Дунав в защита, някак си не ми се вярва. Виждам, че сте млад и симпатичен отбор, ние - също. И двата отбора имат всички шансове за първата шестица. Нека е 1:1 и си стискаме ръцете.

Ех че сте ама.
Смъкнете малко топката на земята. Отсега го подкарахте на дълги и високи пасове. 
Излизаме за победа, но ще измислим нещо с'я. Стискаме си ръцете за още едно френдли реми и това е.
Аз лично много се радвам, че този мач между два обичани отбора с традиции се завръща. Не че не сме играли две-три приятелски контроли напоследък, но друго си е официален мач. Кофтито за нас русенци е, че събота е работен ден и този мач е пак в неделя по никое време и след това пак на работа. Аз още не мога да се съвзема след последното лягане в 4 и ставане в 7, а тука ще се довърша. Безумията на тв правоносителите вече ми идват в повече.

Излизаме за победа, но ще измислим нещо с'я. Стискаме си ръцете за още едно френдли реми и това е.
Аз лично много се радвам, че този мач между два обичани отбора с традиции се завръща. Не че не сме играли две-три приятелски контроли напоследък, но друго си е официален мач. Кофтито за нас русенци е, че събота е работен ден и този мач е пак в неделя по никое време и след това пак на работа. Аз още не мога да се съвзема след последното лягане в 4 и ставане в 7, а тука ще се довърша. Безумията на тв правоносителите вече ми идват в повече.
dimitrovv1991 написа:Най-твърдият Х следващия уикенд. Надявам се поне да е резултатен. Поздрави от Русе. Два традиционни български отбора от два от най-красивите български градове се срещат в битка за челото. Какво по-хубаво
ми слагай апартамента като си наясно..дай да видим фиша с най-твърдия хикс
- Shadow_570
- Контакти:
petrovic.london написа:Shadow_570 написа:Stopira написа:Shadow_570 написа:Иска туката в кухата си лейка б******а хейтър с****н л******о !! това иска Ще бием дунав в контролата лятото ги бихме с 1-0 и сега с толкова с гол на манга !! или маркитосс кефи ма манга и маркитос . Манга малко стил асприля играе води топката много близо до крака ще видим какво ще стане.
Контролата лятото завърши 1-1.
Дунав са много симпатичен ,подреден отбор,който изцяло залага на контраатака.Ще видим в неделя коя схема ще се окаже по-удачна.
Само Берое!
хАХАХ Победихме лоо го . но ще трябва и тия да ги бием 1-1 конртроалта тогава защото бяхме нов отбор не сратотени за това. Тогава ние повеодохме за това !! Другия път радослав кирилов тря да е титуляр зехиров,манга,маркитос добре играха като за 1-ви мач маркитос особено !! манга малко топки стигаха до него ! Хареса ми това че манга винаги показваше с ръка къде иска топката !! знае как да я отиграе и като асприля води топката близо до крака както и атанас зехиров !!
Берое изравни в кажи-речи последната минута на мача, игран в три полувремена по 40 минути. Приличаше на леко разбрана работа, за да е спорен "банкета" след мача.
Мачът е изцяло троен и зависи от това, чия тактика ще сработи.
Стадионът е хубав /макар и с почти липсващ сектор В по модела на бившия "Юрий Гагарин" във Варна, но състоянието му е прекрасно, поради вложените в него огромни средства /все пак, Стара Загора е в южна България, която след 1989 е силно фаворизирана откъм инвестиции от властта/. Градът е силно футболен, което предполага прекрасна атмосфера.
И една историческа препратка. След възстановяването му с правите улици след опожаряването от турците, Стара Загора е наричан "малкият Русе", поради факта, че такива вече са били съществували в тогавашния най-голям град на България.
И последно. Смешно е старозагорец да се шегува с русенец на тема мек източно български говор, но за незнаещите ще го напиша. Произнася се "Русье", а не "Руси"!
Нека стане хубав мач и по-добрият спечели!
Само Дунав!
Нека стане як мач и як бой на трибуните хахаа як кютек майка дано хаха от русе хора да има макс 100 човека са сбием преди мача ил ислед мача ама дано ги победим с 1-0 въри работа като вчера срещо тото горно оряховица .Неска стане мач и як бой поеми си дъх и бъди последния ОЦЕЛЯЛ БЕРОЕ
Shadow_570 написа:Нека стане як мач и як бой на трибуните хахаа як кютек майка дано хаха от русе хора да има макс 100 човека са сбием преди мача ил ислед мача ама дано ги победим с 1-0 въри работа като вчера срещо тото горно оряховица .Неска стане мач и як бой поеми си дъх и бъди последния ОЦЕЛЯЛ БЕРОЕ
Абе като те чета, имам усещането, че ще участваме в "Сървайвър", а няма да гледаме мач. Много страшни сте били от БИроИтУ, ве.

Господа заралий! Тази СЯНКА_570 да не ви е идейният водач и гуру? Ми, давайте му хапчетата на време поне, че лошо! Иначе 0-1 ни устройва, но нека победи по-стойностния отбор! Лично ще ви поздравя, ако сте вие! Това мерене на п***и кой град по-голям, кой отбор с повече фенове и традиции, кой как говорел много комплексарско ми звучи. Айде със здраве!
boti4eli написа:Господа заралий! Тази СЯНКА_570 да не ви е идейният водач и гуру? Ми, давайте му хапчетата на време поне, че лошо! Иначе 0-1 ни устройва, но нека победи по-стойностния отбор! Лично ще ви поздравя, ако сте вие! Това мерене на п***и кой град по-голям, кой отбор с повече фенове и традиции, кой как говорел много комплексарско ми звучи. Айде със здраве!
Кво да ти кажа,плява за чистене има навсякъде.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
nitro77 написа:Shadow_570 написа:Нека стане як мач и як бой на трибуните хахаа як кютек майка дано хаха от русе хора да има макс 100 човека са сбием преди мача ил ислед мача ама дано ги победим с 1-0 въри работа като вчера срещо тото горно оряховица .Неска стане мач и як бой поеми си дъх и бъди последния ОЦЕЛЯЛ БЕРОЕ
Абе като те чета, имам усещането, че ще участваме в "Сървайвър", а няма да гледаме мач. Много страшни сте били от БИроИтУ, ве.Ако си последния оцелял, на другия мач кой ще ходи да вика за БИроЙ? И най-важното, кой ще се бие с вражеските агитки, а?
Берое трябва да вземе този мач. Русе ми е любим град, но трябва да бием.
Вал написа:nitro77 написа:Shadow_570 написа:Нека стане як мач и як бой на трибуните хахаа як кютек майка дано хаха от русе хора да има макс 100 човека са сбием преди мача ил ислед мача ама дано ги победим с 1-0 въри работа като вчера срещо тото горно оряховица .Неска стане мач и як бой поеми си дъх и бъди последния ОЦЕЛЯЛ БЕРОЕ
Абе като те чета, имам усещането, че ще участваме в "Сървайвър", а няма да гледаме мач. Много страшни сте били от БИроИтУ, ве.Ако си последния оцелял, на другия мач кой ще ходи да вика за БИроЙ? И най-важното, кой ще се бие с вражеските агитки, а?
Берое трябва да вземе този мач. Русе ми е любим град, но трябва да бием.
Е, вие сте под напрежение, не ние. За нас точка или три ще са приятен бонус към постигнатото досега. Няма да правим трагедии при загуба. Нямаме амбиции за челните места и си играем за удоволствие. Поради това печелим. Надявам се и в неделя да бъде така.