Берое-Черно море-1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Черно море-17 август от 20 часа
Колкото и да не ми се иска, мача е 3:0 за Берое, макар, че нашите имат навика да се правят на умрели и после да избухват неочаквано. Да, ама в началото на този сезон сме просто тотално разочарование, така, че твърдо 1 за този мач...
atanas7510 написа:В мач където и двата отбора разчитат предимно на защита и контраатаки най вероятно е да завърши 0:0 1:0 или 0:1 аз лично залагам на 1:0 .
Напълно подкрепям, и при двата отбора липсва дълга резервна скамейка, още по-малко равностойни смени.С оглед домакинството 1-0 е най-логичният резултат.
- August Burns Red
дае*а свиня мръсна венци хубу да не види доакто е жив прасе мръсно да пукне да умре дано хубу да не види хаааааа не правилно било това е простотия никаде п освета го няма това ама никаде еййй никадееееее :@ :@ НИКАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :@:@:@:@
свиня мръсна татарско кюфте !!

-
- Контакти:
Ако Мапуко продължава това издевателство над нервите ни ще има 5-7 пропуснати чисти голови ситуации от него и скромно ще победим от случайни удари на защитници - 2 : 1.

- August Burns Red
Трябва ни още един централен нападател нещо като венци христов или отново като мапуку не бърз като венци и физически здрав като мапуку !! Нещо такова и резултатен най-важното 2 чисти централни нападатели време е да играем в схема 4-3-3 мисля че имаме играчите делев ляво,мапуку център и дясно стивън или неманя може би !!
-
- Контакти:
August Burns Red написа:Трябва ни още един централен нападател нещо като венци христов или отново като мапуку не бърз като венци и физически здрав като мапуку !! Нещо такова и резултатен най-важното 2 чисти централни нападатели време е да играем в схема 4-3-3 мисля че имаме играчите делев ляво,мапуку център и дясно стивън или неманя може би !!
Абсолютно правилно.Мисля,че Хубчев още не желае да рискува с този стил-футбол !И аз мисля,че имаме играчи за такъв тип игра.
3:0- Мапуку ще им го напука здраво този път!!!!
санди.74 написа:3:0- Мапуку ще им го напука здраво този път!!!!
1:3 - оня КУРьор ще им го накурьорчи!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Троен мач. Надявам се Черно море да вземе нещо.
Само Левски!
Божилов бе длъжен да открие резултата