toti75 написа:Винаги подкрепям всички български отбори в евротурнирите, въпреки всичко. Обаче приказките преди таз годишните - няма ги вече вече софиянците, партийните отбори, евроидиотите ... сега ще видите, ние ще громим, ще видите как се прави ... ще ... ще ... и статистиката каква е? Литекс (супер учудващо за мен, че и за всички) станаха баш евроидиота, евър ... Лудогорците - имат още 1 мач и те поне имат шансове - някакви, ама няма много надежди относими към игрите напоследък ... Беройци - симпатичен отбор, много добър тренер, всичко добре ... ама за тука бе братя - на фона на представянето .... Варненците ...те в България са антипатични на всички извън Варна, та в Европа ли ще прокопсат? И за тях бях ама ... то в тоя спорт или можеш или не можеш. От 35 г. гледам футбол, не ги помня да са били в групата на можещите - без да ги обиждам. Това, че са били ЦСКА на Армията един мач някога си или най-слабия Левски в историята на финал изобщо не значи, че са готови за евротурнири - е то се видя. Мисълта ми е - като ги няма сега софийските отбори, от които все поне един стигаше донякъде, а вие от веднага сте до никъде - какво правим? Пак пояснявам - не се заяждам с никой отбор, просто питам!
Поздрави на Странджата за това, което е написал. И на тоя въпрос е интересен отговора!
Е докъде стигаха софийските отбори? До първия противник. Айде говори сериозно. Никой на никого не се е канил. Всеки отбор се надяваше да стигне докъдето му стигат силите, колкто се може по надалеч. Ама всички много бързо отписвате отборите ни.
Има мачове-реванш. Тогава пишете такива гръмки изказвания.
Колкото до заглавията...нормално. 99% от медиите са софийски и се издържат от теми за ЦСКА и Левски. Да сенадяваме, че Левски ще изпадне в Б група, че и на нея да обърнат малко внимание. Сега всички медиии изведнъж се сетиха, че има ЮЗ В група......а нито дума за останлите 3. А Б група горката е забравена от всички....а се води професионална. Как да си намерят отборите от там 1 спонсор, след като медиите дори не пишат за Б група
Те и малките деца у нас знаят, че Гомг се издържа от теми за Левски, а Спортал от такива за ЦСКА.