А група, XXI кръг: ЦСКА - Берое, 07.03.2014 (съб), 17:00 ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mozart
Контакти:

Re: А група, XXI кръг: ЦСКА - Берое, 07.03.2014 (съб), 17:00 ч

Мнениеот mozart » 01 мар 2015 22:11

GOLEADOR написа:
mozart написа:Отговор 5. Държавният отбор Берое не се бори за нищо и се отдава на големия брат, както винаги го е правил. Явно е, че им харесва...

По темата 3-0!

Нормално е хората от долината на широките гащи да не знаят какво е футболен град като Стара Загора!Те си мислят ,че всички са като в Разград и без кетъринг на мач не стъпват.Само така мога да си обясня глупостите които си написал!

Е ние видяхме по-футболни места. Поразходихме се из Европа. Ние нямаме вашите претенции на разбирачи и ревльовци. Стара Загора е ясна. Ще ги оправите с класически резултат, както обикновено.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2015 22:16

Победа за Берое или нулево реми.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 мар 2015 22:17

Берое могат да вземат хикс, дори победа от ЦСКА ако искат, но няма да искат. :idea:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 мар 2015 22:20

GOLEADOR написа:Берое не искали да са първи,те били тим без амбиции и не искат като победят ЦСКА интререса към техния отбор да нарасне.За какво им е на старозагорци пълен стадион и възможност техните футболисти да добият шампионско самочувствие?Та нали след това цената им ще се вдигне а това шефовете на отбора не искат да се случва!
Айде по-сериозно пиши другия път!

От много години топлата връзка по оста Берое - ЦСКА е всеизвестна на цала България. Берое мрази Левски, заради една случка от средата на миналия век. Какво шампионско самочувствие да придобият? Те тръгнаха с голямата кошница и в първите 3 мача се оакаха, напълниха гипса. и тъкмо живнаха и айде полегнаха. Как ще им се вдигне цената от 1 мач и то с/у отбор събран от плажовете?

Дабъл Т и Стойчо имат за цел да станат шампиони, защото само по този начин ще си запазат местата в ЦСКА. Ако и тази година се провалят, вече никой няма да се върже на глупостите на Стойчо за директива, за поръчки и т.н. Ако го шитнат от ЦСКА, кой ще го вземе и то за 30 000 бона заплата на месец, без премиите? Кой? 7-ма година без титла....кой ще им прости? Феновете ли? Айде погледни малко по-сериозно. Мачовете се уреждат в началото с приказките "Айде дай сега пък към края на шампионата ако не се борим за титлата ще ви върнем услугато, а ко не този сезон, то следващия) и така.
Ама вярвай в каквото си искаш. Твоя воля.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 мар 2015 22:24

Първо Локо Сф. щеше да ни ляга,сега Берое,все безпочвени обвинения дело на болен ум!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 мар 2015 22:41

GOLEADOR написа:Първо Локо Сф. щеше да ни ляга,сега Берое,все безпочвени обвинения дело на болен ум!

Е те Локо Сф бяха готови, ама вие не можете една атака за цял мач да направите, а и оня Платини си изпроси глупав картон, който предреши мача.

Много странен мач в началорто.

ЦСКА излиза с 3-ма българчета(вкл. Маркиньос), а Локо Сф смао с 3-ма чужденци, а от българчетата половината юноши или бивши играчи на ЦСКА...

Извода сам си го направи
Последна промяна от bobo_13 на 01 мар 2015 22:45, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 мар 2015 22:41

ЦСКА е това бе, алоооуууу! Ще има ФУТБОЛЕН мач, който ще се играе на ЗАТРЕВЕНО игрище, а не в пустинята "Надежда"!
Иначе тези, които бяха сигурни за уговорка с Гиговите, нека знаят, че уговорка има, но тя включваше ЦСКА да падне днес за да осигури на Локото пребиваване в шестицата. А там...6т. за ЦСКА! Благодаря, че ме разбрахте! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 мар 2015 22:45

russia написа:ЦСКА е това бе, алоооуууу! Ще има ФУТБОЛЕН мач, който ще се играе на ЗАТРЕВЕНО игрище, а не в пустинята "Надежда"!
Иначе тези, които бяха сигурни за уговорка с Гиговите, нека знаят, че уговорка има, но тя включваше ЦСКА да падне днес за да осигури на Локото пребиваване в шестицата. А там...6т. за ЦСКА! Благодаря, че ме разбрахте! :lol:

Това искам да го обясниш на GOLEADOR, за да прозре чистотата в работата на Томов и компания!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 мар 2015 22:52

mozart написа:
russia написа:ЦСКА е това бе, алоооуууу! Ще има ФУТБОЛЕН мач, който ще се играе на ЗАТРЕВЕНО игрище, а не в пустинята "Надежда"!

Това искам да го обясниш на GOLEADOR, за да прозре чистотата в работата на Томов и компания!

Чистотата в работата на Томов и компания е същата/може и повече или по-малко :? / като на някои други от първата шестица/без да ги назовавам, за да няма обидени/. Понеже навсякъде се тиражират и предвиждат разни конспирации, витаят съмнения при победа и при загуба, та реших и аз да лансирам една конспирацийка, ей така, да има повод за размисли и страсти! :)
[offtopic]zigi_zaga1914 да се въздържа от коментари, че вече е нарочен да гризне модераторските сопи[/offtopic]
;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 мар 2015 22:54

russia написа:
mozart написа:

Чистотата в работата на Томов и компания е същата/може и повече или по-малко :? / като на някои други от първата шестица/без да ги назовавам, за да няма обидени/. Понеже навсякъде се тиражират и предвиждат разни конспирации, витаят съмнения при победа и при загуба, та реших и аз да лансирам една конспирацийка, ей така, да има повод за размисли и страсти! :)

Хубаво е, че има и други като мен дето след загуба не трошат, а го обръщат на забава!
Поздрави!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Берое”