Берое-Лудогорец-0:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое-Лудогорец-5 декември от 16 часа

Мнениеот sandi74 » 29 ное 2014 21:15

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Труден мач за Лудогорец. Изправят се срещу отборчето което скача сериозно само на два отбора и ляга на един определен. Все пак мисля, че Лудогорец ще ги излъжат. 8-)

Не е дори необходимо да ни лъжат,футболистите ни са се специализирали сами да се лъжат и да не могат да спечелят а понякога губят с убийствена лекота без абсолютно никакъв проблем.Примери колкото щеш за проставато загубени точки и елементарни загуби-с Ботев Славия в Зарата и гостуванията на Тича,край Покритият мост,в Разград,днес на Ямача.Друг е въпросът че слабият Левски два пъти сам се би срещу Берое през това първенство ама това е тема на друг разговор.Факт. ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 ное 2014 21:18

Досега двата отбора са изиграли 7 мача на ниво А група.Лудогорец е победил в 5 срещи,равенствата са 2 а Берое няма победа.Головата разлика е 3:13 в полза на Лудогорец.Нека стане мач и по-добрият победи.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 ное 2014 21:40

Берое ще се хвърлят за да помагат на ЦСКА .Въпреки това

0 : 1

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 ное 2014 23:41

Добре, бе мама му стара, защо мачът не е в 18-00 ? Ясно ми е оправданието - СТУД, ама едва ли за 2 часа, температурата ще падне с 10 градуса надолу. Ако дай боже Берое някой ден играе в ШЛ и последният им мач от групата е през декември от 21-45, как ще ги изиграят ?

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 ное 2014 09:31

pupesh написа:В този мач Берое ще излезе на война!Тази година са в коалиция с ЦСКА и нищо чудно партийците да ги премират.Очаквам много груб мач и в Мадрид да играем с резервите!
Абе какъв Мадрит бе момче.Ами града ви е колкото два блока в предградието на Мадрид.Отборът ви е с възможностите на третата им селекция,финансовата стойност ви е колкото фанелките на отбора им,що за фантазьори сте..................Пари за треторазрядни футболисти от страни с изявена футболна история,рефери бдящи да не паднете в местния шампионат,сериозно представителство в Футболния съюз,много и много спартно щастие и т.н ит.н. това сте вие .Всичко останало е мечтата на българина да имаме постижения и това леко ни кара да сме превъзбудени и да не отчитаме реалностите....................

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 ное 2014 09:34

sandi74 написа:Досега двата отбора са изиграли 7 мача на ниво А група.Лудогорец е победил в 5 срещи,равенствата са 2 а Берое няма победа.Головата разлика е 3:13 в полза на Лудогорец.Нека стане мач и по-добрият победи.
А победата на Берое в Супер купата насред София -или това не се брои.............. :geek: :mrgreen:

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 ное 2014 09:52

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Труден мач за Лудогорец. Изправят се срещу отборчето което скача сериозно само на два отбора и ляга на един определен. Все пак мисля, че Лудогорец ще ги излъжат. 8-)
Отборчето е било Ювентус,Хонвед,Аустрия Виена,Гурник Забже и т.н. и т.н -все шампиони на големи европейски държави и не е отборче от 3-4 години и най важното решим ли да бием -бием /важното е да решим/.Посочете един голям шампион да сте отстранили за да сте толкова велики.Затова ви мразят големите отбори с традиции в България-защото се забравяте и насирате от самочуствие,приказки .................. :mrgreen: :oops: :geek:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 30 ное 2014 11:03

Освен победа нищо друго не ни устройва! Вярвам че този път ще я постигнем и лигльовците в зелено малко ще се стреснат,защото иначе ще ядът хурката !
Въобще не ме интересува как ще я постигнат ,ако трябва тревата ще изядат !!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 30 ное 2014 11:52

mariuskirkov написа:
Отборчето е било Ювентус,Хонвед,Аустрия Виена,Гурник Забже и т.н. и т.н -все шампиони на големи европейски държави и не е отборче от 3-4 години и най важното решим ли да бием -бием /важното е да решим/.Посочете един голям шампион да сте отстранили за да сте толкова велики.Затова ви мразят големите отбори с традиции в България-защото се забравяте и насирате от самочуствие,приказки .................. :mrgreen: :oops: :geek:

А бе изобщо не ми пука кой ни мрази и кой сте били. Скачате ли на Лудогорец и Левски все едно играете финал за ШЛ? Скачате!
Пълните и сваляте ли гащите срещу ЦСКА? Правите го... От тук нататък ми е ясно що за отбор сте без да ми се хвалиш. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 ное 2014 13:29

Абе какво чакате от треньор който е пишел фуДбол и на пресконференците повтаря, че е станал смешен, че повтаря все " аз най добре знам възможностите на момчета :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Берое”