БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Мнениеот petko.h.markov » 17 окт 2014 12:12

Dido SZ написа:Това е ПРОМЯНА в програмата, първоначалните дати бяха други.

Аз доколкото знам имаше програма за шампионата до 12 кръг.Тези дати,за които говориш,кога са били?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 окт 2014 12:15

Оф, поредната "скандална" статия. Стига бе хора, как може да четете такива пасквили, че чак и тема да се прави :evil: Ще рече човек, че досега никога не е преправяна програмата заради родни участници в евротурнирите ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 17 окт 2014 12:18

28.10., вторник, купа: Берое - Лудогорец
...
02.12., вторник, купа: Лудогорец - Берое
05.12., петък, първенство: Берое - Лудогорец
От 09.10.2014

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 17 окт 2014 12:23

Да, промяна е. Трябва да питат и двата отбора и би трябвало да се осигури време за почивка на Лудогорец. Така би трябвало да бъде, и това е принцип. Повечето от вас биха писали колко е правилно това или колко е несправедливо, в зависимост от това дали има полза техният отбор или не.
Някой бе писал, че не си спомнял такъв случай досега. Или има къса памет, или малко години. Не е прецедент.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 окт 2014 12:36

Левски - Лудогорец 27.09 (събота), 19:30 ч., а на 1.10 (сряда) Лудогорец - Реал Мадрид

ЦСКА - Лудогорец 21.11 (петък), 17:45 ч., а на 26.11 (сряда /отново/) Лудогорец - Ливърпул

Крайно време е перуката и палячото, който разпродаде БМФ да разберат, че София не е Разград и хората работят до 17:00/17:30 ч. За разлика от Разград в София е невъзможно да стигнеш за 10 минути от единия край на града до другия. Ушев пък казва, че мача бил рисков, кое му е рисковото? Сигурно десетината разградски лелки са по-опасни от феновете на Ботев или Локомотив Пловдив, но мачовете с тях се играят от 20:00 часа. Да каже човек, че нямаме осветление ще се съглася, но такова има и работи повече от добре, и за разлика от други стадиони още не е спирало по време на мач. Ако ще се угажда на силните на деня, които днес ги има утре - не, поне да нарежем за скрап пилоните на осветлението, че и без това сме затруднени финансово.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 17 окт 2014 13:00

Червени_шампиони написа:Левски - Лудогорец 27.09 (събота), 19:30 ч., а на 1.10 (сряда) Лудогорец - Реал Мадрид

ЦСКА - Лудогорец 21.11 (петък), 17:45 ч., а на 26.11 (сряда /отново/) Лудогорец - Ливърпул

Крайно време е перуката и палячото, който разпродаде БМФ да разберат, че София не е Разград и хората работят до 17:00/17:30 ч. За разлика от Разград в София е невъзможно да стигнеш за 10 минути от единия край на града до другия. Ушев пък казва, че мача бил рисков, кое му е рисковото? Сигурно десетината разградски лелки са по-опасни от феновете на Ботев или Локомотив Пловдив, но мачовете с тях се играят от 20:00 часа. Да каже човек, че нямаме осветление ще се съглася, но такова има и работи повече от добре, и за разлика от други стадиони още не е спирало по време на мач. Ако ще се угажда на силните на деня, които днес ги има утре - не, поне да нарежем за скрап пилоните на осветлението, че и без това сме затруднени финансово.

Да де, ама нали се сещаш, че този мач им е много по-важен от мача с Левски, защото при лошо стечение на обстоятелствата за тях разликата може да стане 10 точки при оставащи15 кръга ;)
А по-добре е да играеш пред 7 хиляди, а не пред 12-13 хиляди в събота ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 окт 2014 13:01

Да играят през декември и двата мача в Стара Загора , защото там много рядко има сняг, а помним как смениха домакинството във Враца
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 окт 2014 13:03

От страни изглежда, че е направено в полза на Л-ц, но не съм сигурен, че реално е в тяхна полза. Мачовете на 15 и 22 февруари по всяка вероятност ще се играят на терен, който едва ли ще предполага технична и бърза игра. Отборите ще трябва да променят и плановете си за зимните подготовки. Реално няма за кога и да се отлагат тези мачове при нужда, защото следващия кръг за купата трябва да се играят на 22.02 и 04.03. БФС пак ги забърка едни лайна ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 17 окт 2014 13:05

Червени_шампиони написа:Левски - Лудогорец 27.09 (събота), 19:30 ч., а на 1.10 (сряда) Лудогорец - Реал Мадрид

Спечелете си мача с нас и ще ви поздравим с титлата, но според мен главни фаворити за титлата са Лудогорец и Левски, вас ви очакват няколко загуби, както на магия взехте няколко мача така и няколко ще загубите

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 окт 2014 13:05

Не ми харесва тая работа на мен.Пожелавам успех на Лудите в Европа,но ако забележите датите,това означава,че Берое трябва да стартира подготовката за пролетния полусезон с 2 седмици по-рано от другите отбори.Знам че има мобилизация от БФС да се помага на Лудогорец в Европа,и така трябва,но да не е за сметка на друг БГ отбор.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”