Берое-Хасково-3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- kartacha_hs
- Контакти:
Re: Берое-Хасково-23 август от 20 часа
Отпадат Марек и Локо/Морето. Ние сме си тук.
- August Burns Red
Като цяло Тая Година в 2-рата Шестица Ще Е Интересно Кои Ще Отпадне . Битката Ще Е Между Славия, Локомотив София,Марек,Хасково и Черно Море по Вероятно е Черно Море и Хасково Ама Може Хасково и Марек Ддз Иначе Берое Ще Бие Тази Събота с 1-0 2-1 Нещо такова Но 3-2 Едва ли дано да е по скоро 3-0 !? 1
August Burns Red написа:Като цяло Тая Година в 2-рата Шестица Ще Е Интересно Кои Ще Отпадне . Битката Ще Е Между Славия, Локомотив София,Марек,Хасково и Черно Море по Вероятно е Черно Море и Хасково Ама Може Хасково и Марек Ддз Иначе Берое Ще Бие Тази Събота с 1-0 2-1 Нещо такова Но 3-2 Едва ли дано да е по скоро 3-0 !? 1
Крайно време е да изпадне поне един от кварталните софийски отбори.
Стига с параноите на чиче Венци и Гегов, че без техните перални, футболът няма да е същият!!!
- Николай Жаров
- Контакти:
Смело мога да кажа,че в момента всички софийски отбори са срам за футбола ни ! Не се плащат заплати,уговарят се мачове,пъдят се вратари допуснали само една грешка
. Целите отбори в края на годината се сменят,въобще пълна трагедия ! Постоянно се лежи на стари лаври,кой кога бил шампион и какво направил и т.н. Искам да знаете ,че в провинцията хората не спят и много скоро до 4-5 години,ще има още 3-4 отбора на нивото на софийските ,тогава вече купите само на картинка ще ги гледате ! Спрете да излагате футбола,спрете да лъжете играчите да ви играят без пари ! Вие сте едни хора,които искате резултатите да дойдат за 1 месец,ама не става така. Стига сте карали съдиите да ви подкрепят ,на всеки мач ! Стига сте плюли по Лудогорец и Берое-там хората работят за разлика от вас софийски тарикатчета,мислещи на дребно ! Скоро време Добруджа,Монтана и Пирин ще ви бият където ви хванат !
Макар че тази седмица играем срещу Берое,отбора ми е много симпатичен ! Знам че е почти невъзможно да победим,но няма да ме е яд,защото знам че ще изгубим честно ! Най боли да те бие отбор с помоща на съдиите.Пожелавам на Берое тази година в тройката
Макар че тази седмица играем срещу Берое,отбора ми е много симпатичен ! Знам че е почти невъзможно да победим,но няма да ме е яд,защото знам че ще изгубим честно ! Най боли да те бие отбор с помоща на съдиите.Пожелавам на Берое тази година в тройката
- August Burns Red
Николай Жаров написа:Смело мога да кажа,че в момента всички софийски отбори са срам за футбола ни ! Не се плащат заплати,уговарят се мачове,пъдят се вратари допуснали само една грешка. Целите отбори в края на годината се сменят,въобще пълна трагедия ! Постоянно се лежи на стари лаври,кой кога бил шампион и какво направил и т.н. Искам да знаете ,че в провинцията хората не спят и много скоро до 4-5 години,ще има още 3-4 отбора на нивото на софийските ,тогава вече купите само на картинка ще ги гледате ! Спрете да излагате футбола,спрете да лъжете играчите да ви играят без пари ! Вие сте едни хора,които искате резултатите да дойдат за 1 месец,ама не става така. Стига сте карали съдиите да ви подкрепят ,на всеки мач ! Стига сте плюли по Лудогорец и Берое-там хората работят за разлика от вас софийски тарикатчета,мислещи на дребно ! Скоро време Добруджа,Монтана и Пирин ще ви бият където ви хванат !
А ей това Вече беше коментар трябва да го чуят и видят всички в СОфисйките отбори левски,цска,славия и локо сф време е до 1-2 г славия и локо сф да изпаднат техните играчи са идеални за ниво б група там ще са шампиони на 50 % съм сигурен левски,цска най-съдийските отбори купите им са дошли с помоща на съдийте това е !! Лудогорец За Няколко години мръднаха но имат пари за това е хасково и те да имат милиони и те ще мръднат и ще станат шампиони ха да ги вземе един ей такъв като кирил да видим хаахх ? 1
- Avgusta 1916
- Контакти:
Николай Жаров написа:Смело мога да кажа,че в момента всички софийски отбори са срам за футбола ни ! Не се плащат заплати,уговарят се мачове,пъдят се вратари допуснали само една грешка. Целите отбори в края на годината се сменят,въобще пълна трагедия ! Постоянно се лежи на стари лаври,кой кога бил шампион и какво направил и т.н. Искам да знаете ,че в провинцията хората не спят и много скоро до 4-5 години,ще има още 3-4 отбора на нивото на софийските ,тогава вече купите само на картинка ще ги гледате ! Спрете да излагате футбола,спрете да лъжете играчите да ви играят без пари ! Вие сте едни хора,които искате резултатите да дойдат за 1 месец,ама не става така. Стига сте карали съдиите да ви подкрепят ,на всеки мач ! Стига сте плюли по Лудогорец и Берое-там хората работят за разлика от вас софийски тарикатчета,мислещи на дребно ! Скоро време Добруджа,Монтана и Пирин ще ви бият където ви хванат !
Николай , страхотен коментар!
Имаш една почерпка от мен
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- kartacha_hs
- Контакти:
Със сигурност ще стане як мач, но не отписвайте нашите за крайното класиране. Марек са по-слаби от нас. Това, че имаха възможност да измъкнат повече точки от нас, не е особен критерий. Само 5 кръга са минали. Но какво ли обяснявам. Ще играете и вие с тях, както и с нас. Ще прецените разликата.
Защото в единия отбор има млади момчета, на които им трябва малко повече самочувствие, а на другите им нареждат чимове по голлинията преди мача, а самите играчи цял мач блъскат като животни и противниците и топката, пък ако могат да добутат до нещо.
Защото в единия отбор има млади момчета, на които им трябва малко повече самочувствие, а на другите им нареждат чимове по голлинията преди мача, а самите играчи цял мач блъскат като животни и противниците и топката, пък ако могат да добутат до нещо.
-
James Beattie
kartacha_hs написа:Защото в единия отбор има млади момчета, на които им трябва малко повече самочувствие, а на другите им нареждат чимове по голлинията преди мача, а самите играчи цял мач блъскат като животни и противниците и топката, пък ако могат да добутат до нещо.
Какви млади момчета
Марек и Черно море/Локо Пловдив изпадат.
- kartacha_hs
- Контакти:
Грозно е така да коментираш без да знаеш. При нас има доста младоци:
Атанас Кръстев, Бейсим Бейсим, Деян Лозев, Вълчан Чанев, Димитър Алексиев, Митко Плахов, Мариус Найденов...
А има и наши си, хасковлии, които са малко по-възрастни, но пак млади играчи(примерно на по 23-24):
Владислав Узунов, Костадин Ничев, Емил Данчев...
В общи линии дори доста от нехасковлиите, които сме привлекли, са ни млади:
Николай Банков, Мартин Райнов, Галин Димов, Николай Димитров, Джихат Кямил, а дори и Педро Еуженио е 90' набор.
Само 8 наши играчи са в пика на кариерата си или са го минали. Става въпрос за:
Недялко Хубенов, Емил Ангелов, Боян Пейков, Атанас Чипилов, Кирчо Крумов, Иван Скерлев, Васил Велев и Дончо Атанасов.
Нищо чудно да излезе, че сме най-младият или един от най-младите отбори в А група.
Атанас Кръстев, Бейсим Бейсим, Деян Лозев, Вълчан Чанев, Димитър Алексиев, Митко Плахов, Мариус Найденов...
А има и наши си, хасковлии, които са малко по-възрастни, но пак млади играчи(примерно на по 23-24):
Владислав Узунов, Костадин Ничев, Емил Данчев...
В общи линии дори доста от нехасковлиите, които сме привлекли, са ни млади:
Николай Банков, Мартин Райнов, Галин Димов, Николай Димитров, Джихат Кямил, а дори и Педро Еуженио е 90' набор.
Само 8 наши играчи са в пика на кариерата си или са го минали. Става въпрос за:
Недялко Хубенов, Емил Ангелов, Боян Пейков, Атанас Чипилов, Кирчо Крумов, Иван Скерлев, Васил Велев и Дончо Атанасов.
Нищо чудно да излезе, че сме най-младият или един от най-младите отбори в А група.
-
James Beattie
kartacha_hs написа:Само 8 наши играчи са в пика на кариерата си или са го минали. Става въпрос за:
Айде ще видим съставите на двата отбора тази събота. Ще прегледам всеки футболист и ще изчисля средната възраст. Бас държа, че вашите титуляри ще са по-дърти