Берое-Левски 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Левски 10 август от 20 часа
1:3 Ще бием благодарение на големият им треньор Хубчев 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Вие пък сте цъфнали и вързали сините,че да иронизирате..Гледайте си във вашия "двор".Към беройците - излагате се с тези обиди към Хубчев.Несериозно е след 2 слаби мача да сипете толкова помия,към треньора донесъл 2 купи в един сезон!
el_tigre написа:Вие пък сте цъфнали и вързали сините,че да иронизирате..Гледайте си във вашия "двор".Към беройците - излагате се с тези обиди към Хубчев.Несериозно е след 2 слаби мача да сипете толкова помия,към треньора донесъл 2 купи в един сезон!
Ти някога гледал ли си му пресконференция на Хубчев? Той е като бавноразвиващ се. Всеки път е неадекватен и се кара с журналистите. В Ботев беше много зле, беройци да кажат какво им е мнението за него.Прогноза за мача 2:0.
Виж,говорил съм си с него лично на тренировки.Много земен и възпитан човек.Просто е по-особен характер и не обича да комуникира с медиите,главно заради глупостите които пишат част от тях.Не знам как е било при вас,но за мен лично би било смешно да ги сравняваме с Вили Вуцов в каквото и да е - било успехи,поведение или отношение..
stefani написа:1:3 Ще бием благодарение на големият им треньор Хубчев
То щото вашия треньорин Гонзи е голяма работа.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
- Червени Воини
- Контакти:
luxorus написа:Ножът е опрян до гърлото.Всичко друго освен победа ще бъде равносилно на провал.По слаб Левски сигурно скоро няма да дойде в Стара Загора,3-0
Вие от две -три години говорите така, явно и следващия сезон ще ви гостува още по-слаб ФК подуене.
2:0
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
luxorus написа:Ножът е опрян до гърлото.
Значи е хубаво да сте мирни и да не си давате много зор в мача, за да не ви резнем гръцмуля.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Червени Воини написа:luxorus написа:Ножът е опрян до гърлото.Всичко друго освен победа ще бъде равносилно на провал.По слаб Левски сигурно скоро няма да дойде в Стара Загора,3-0
Вие от две -три години говорите така, явно и следващия сезон ще ви гостува още по-слаб ФК подуене.
2:0
Нищо против,миналата година ги бихме,смятай сега какво ги чака
Tommi написа:luxorus написа:Ножът е опрян до гърлото.
Значи е хубаво да сте мирни и да не си давате много зор в мача, за да не ви резнем гръцмуля.
Не,аз пък съм сигурен,че целия гняв от лошите резултати ще се изсипе върху вас в неделя!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
И двата отбора изглеждат еднакво слаби на този етап. Трудно някой ще измъкне трите точки. Домакините определено ще са с едни гърди напред и няма да се учудя, ако вземат първата си победа. От друга страна от Левски са длъжни да вземат минимум една точка.
Прогноза: 1-1
Прогноза: 1-1
Честно да ви кажа направо в това мачле незнам как горката топка ще издържи пълни 90 минути и естествено добавеното продължение.Дано да е маркова че такова кюскане,ритане и блъскане я чака от 22-мата ботушари които ще са на футболното килимче възпитани от двама треньори практикуващи антифутбол че ум да ти зайде.Мани,мани да не си на мястото на футболният балон.Пак казвам нека топката е маркова и дано издържи на страданията,униженията изверствата на които ще е подложена по време на блъсканицата.Искренно се надявам да издържи на зверствата и опитите за покушения на които ще е подложена и след така нареченото мачле да не емигрира от под Аязмото.