Perroquet написа:Добрият тон изисква да не се пишат пълни измишльотини , да не се съчинява историята (подобно на буферите) , да се придържаме към определена степен обективност. Да се гледат фактите и статистиката. Ето например - може да се пише , че Берое има успешна серия от 5 победи срещу Ботев , надявате се да я продължите ... и т.н. Но да си измисляте несъществуващи "традиции" - това си е пълна простотия. Със здраве.
Явно жълтият е доста ограничен и не е разбрал, какво съм написал. Първо, фен съм на Локомотив Пловдив. Второ, когато писах мнението си не съм гледал и не съм се интересувал от статистики. Това е приоритет на жълтите - шумно да афишират данни, числа, закони, разпоредби, статистики, които им отърват и по всякакъв начин да отричат и да омаловажават данни, които не им харесват. Имайки в предвид "Отбор с традиций" исках да кажа, какво е отбора на Берое като цяло за Българският футбол. Не мога да разбера, защо се вземате толкова насериозно, че ако един отбор няма много победи над вас, значи няма традиции. Под Отбор с традиции аз разбирам отбор с постояно и запомнящо се присъствие в Българският футбол, отбор с много и истински фенове. Отбор, който въпреки по-скромните си финансови възможности стъпил върху своята история и с любовта на многобройните си фенове затруднява много сериозно разни отборчета на по три години, които имат само големи претенции и много пари.