violator написа: Като е така да оставят 8, максимум 10 отбора, финансово стабилни (макар че съм против намалянето на А група) и да има всеки кръг истински футбол!
Съгласен!
Отборът ви няма място в "А" група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
violator написа: Като е така да оставят 8, максимум 10 отбора, финансово стабилни (макар че съм против намалянето на А група) и да има всеки кръг истински футбол!
Reckless написа:Аз не знам, какво кара старозагорци да си мислят, че Берое е градски отбор.
Ако някой от Барселона, Мадрид, Мюнхен, Лондон... нарече Литекс селски отбор, както и да е ама точно пък старозагорци...![]()
"Айде нема нужда"
Откъде ви идва самочувствието ? От гарата ли ?
Колкото до темата, ще ни биете предполагам най-малко с 3:0, защото сте много градски.
Реално погледнато, ще ви гръмнем и с децата, защото нищо не сте.
Вярно е, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения, но срещу вас няма да е проблем.
Хайде със здраве и си носете носни кърпички !
Откъде ви идва самочувствието ?
Reckless написа:Аз не знам, какво кара старозагорци да си мислят, че Берое е градски отбор.
Ако някой от Барселона, Мадрид, Мюнхен, Лондон... нарече Литекс селски отбор, както и да е ама точно пък старозагорци...![]()
"Айде нема нужда"
Откъде ви идва самочувствието ? От гарата ли ?
Колкото до темата, ще ни биете предполагам най-малко с 3:0, защото сте много градски.
Вярно е, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения, но срещу вас няма да е проблем.
Хайде със здраве и си носете носни кърпички !
violator написа:Хехе, "Завистта е лош порок" ми звучи малко като прехвърляне на проблема от болната на здравата глава!Напротив, точно на нас ни завиждат такива отбори като вашия с "традиции"! Което е нормално и го разбирам.....особенно в България! А за Руси Данев хич не е малко известен факт а публична тайна, че като дойде мач с Литекс и решава да си мерят пи*ките с Гришата на терена! Което е доста селско и комплексарско и не знам да го има някъде в бяла Европа!
И това че нямат пари играчите ви и се хвърлят на кръв срещу нас пак ми е малко анти, защото определено (и ти това го знаеш много добре не играете на кръв със всеки) вреди на футбола! Като е така да оставят 8, максимум 10 отбора, финансово стабилни (макар че съм против намалянето на А група) и да има всеки кръг истински футбол!
Старозагорският бизнесмен Руси Данев обеща премии за играчите на Берое при положение, че не загубят от Литекс утре. Подобни стимули са традиция на Данев, когато "оранжевите" гостуват на "заралии". Причината е в стара вражда със собственика на Литекс Гриша Ганчев. Двамата са конкуренти в захарния бизнес.
violator написа:Р.Р. българин, ако пак не си разбрал, какво съм писал проблема определено не е в мен!Със здраве и пазете сили за хореографията утре а не да ми отговаряте тук!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта