Берое-Литекс-1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Берое-Литекс-10.11/16:30 часа

Мнениеот Avgusta 1916 » 08 ное 2012 11:28

violator написа: Като е така да оставят 8, максимум 10 отбора, финансово стабилни (макар че съм против намалянето на А група) и да има всеки кръг истински футбол!

Съгласен!
Отборът ви няма място в "А" група! ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Reckless

Мнениеот Reckless » 09 ное 2012 03:29

Аз не знам, какво кара старозагорци да си мислят, че Берое е градски отбор.
Ако някой от Барселона, Мадрид, Мюнхен, Лондон... нарече Литекс селски отбор, както и да е ама точно пък старозагорци... :mrgreen:
"Айде нема нужда"
Откъде ви идва самочувствието ? От гарата ли ?
Колкото до темата, ще ни биете предполагам най-малко с 3:0, защото сте много градски.
Реално погледнато, ще ви гръмнем и с децата, защото нищо не сте.
Вярно е, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения, но срещу вас няма да е проблем.
Хайде със здраве и си носете носни кърпички !

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 ное 2012 11:24

Reckless написа:Аз не знам, какво кара старозагорци да си мислят, че Берое е градски отбор.
Ако някой от Барселона, Мадрид, Мюнхен, Лондон... нарече Литекс селски отбор, както и да е ама точно пък старозагорци... :mrgreen:
"Айде нема нужда"
Колкото до темата, ще ни биете предполагам най-малко с 3:0, защото сте много градски.
Вярно е, че за да вкараме гол, трябва да направим поне 15 положения, но срещу вас няма да е проблем.

Откъде ви идва самочувствието ?

От това че цяло десетилетие ви мачкаме под Аязмото!

А вие кои бяхте?Една маршрутка хора,дошла в големия град :)
Кои са тия деца освен братята Миланови?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 09 ное 2012 11:28

Reckless написа:Аз не знам, какво кара старозагорци да си мислят, че Берое е градски отбор.
"Айде нема нужда"

Ква гара бе пич? Точно старозагорци ще имат самочувствие, защото половин Южна България идва да си търси работа в Стара Загора. То заралии не останаха в града ама това е една друга тема. Вземи поразгледай малко актуални икономически статистики и тогава драскай по форумите.
Що да не ви бием 3-0? Като станахте шампиони не ви ли разминахме с 3-0? Скоро беше, трябва да помниш.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 09 ное 2012 17:02

violator написа:Хехе, "Завистта е лош порок" ми звучи малко като прехвърляне на проблема от болната на здравата глава! :lol: Напротив, точно на нас ни завиждат такива отбори като вашия с "традиции"! Което е нормално и го разбирам.....особенно в България! А за Руси Данев хич не е малко известен факт а публична тайна, че като дойде мач с Литекс и решава да си мерят пи*ките с Гришата на терена! Което е доста селско и комплексарско и не знам да го има някъде в бяла Европа! ;) И това че нямат пари играчите ви и се хвърлят на кръв срещу нас пак ми е малко анти, защото определено (и ти това го знаеш много добре не играете на кръв със всеки) вреди на футбола! Като е така да оставят 8, максимум 10 отбора, финансово стабилни (макар че съм против намалянето на А група) и да има всеки кръг истински футбол!

Точно фен на Литекс ли ще ми говори за уговорени мачове!? Берое е футболен клуб с традиции, това е исторически факт. За това ироничните кавички си ги зав*и знаеш къде. Като цяло в няколкото си мнения по темата издишаш и освен, че се опитваш да си язвителен, друго не разбрах от мненията ти.
Единственото за което съм съгласен с теб е че наистина трябва да останат 10 клуба и тогава да видим кой какво. А за това, че в България няма истински футбол, вашия президент има не малка роля. Ние няма за какво да ви завиждаме, просто когато можем си ви биеме.

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 09 ное 2012 18:27

Абе какво отговаряте на 1 от 20 те фена на това футболно недоразумение,съществуващо благодарение на един човек.НИЕ СМЕ БЕРОЕ И СМЕ ХИЛЯДИ И ИЗОБЩО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕЛЯНДУРИ.КОЛКОТО ДО МАЧА 1 ИЛИ РАВЕН.
1986,2010,2013

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 09 ное 2012 21:48

Старозагорският бизнесмен Руси Данев обеща премии за играчите на Берое при положение, че не загубят от Литекс утре. Подобни стимули са традиция на Данев, когато "оранжевите" гостуват на "заралии". Причината е в стара вражда със собственика на Литекс Гриша Ганчев. Двамата са конкуренти в захарния бизнес.

ахахахаха, мамини сладки, толкова сте жалки, че даже ми е безинтересно да споря с вас! Дано големия бизнесмен да е обещал по 200-300 лева, че за 500 на калпак онея ще колят на терена! За евентуалния голмайстор сигурно ще има и чеверме! :lol:

Р.Р. българин, ако пак не си разбрал, какво съм писал проблема определено не е в мен! :twisted: Със здраве и пазете сили за хореографията утре а не да ми отговаряте тук! :twisted:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 10 ное 2012 18:33

violator написа:
Р.Р. българин, ако пак не си разбрал, какво съм писал проблема определено не е в мен! :twisted: Със здраве и пазете сили за хореографията утре а не да ми отговаряте тук! :twisted:

То теб трудно някой може да те разбере. Тя злобата не може да бъде разбрана, в каквато и форма да се проявява. На вас фьеновете на Литекс ви пожелавам повече бизнесмени като Руси Данев. И пак си паднахте в Зарата по мерак :mrgreen: . Само дето се пънахте и пенихте толкова дечковци.
Честита победа беройци!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2012 18:36

Скъпоценна победа за Берое.Традицията е спазена,селяците от Литекс отново бяха бити в Стара Загора.В посредствен мач Берое отново победи абонатите от Ловеч.Честита заслужена победа.Бий за да те уважават.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 ное 2012 18:40

Заслужени поздравления за отбора и привържениците на "Берое"! "Берое" се възстановява, възвръща самочувствието си, играе добре. Както повеляват традициите. А според традициите "Берое" трябва да е в челото на българския футбол, с успешно представяне в европейските клубни турнири.

Върни се в “Берое”