Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ
Ако не беше той щяхте да видите Рапид (В) през крив макарон.
- greenlandia
veni__85 написа:Ако не беше той щяхте да видите Рапид (В) през крив макарон.
И Вие ще виждате доста неща през крив макарон с него, помни ми думите ,ако ли не аз ще ти ги напомяна есента, след поредния резил !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
veni__85 написа:Ако не беше той щяхте да видите Рапид (В) през крив макарон.
То по тая логика може да се каже за всеки треньор постигнал успех в даден отбор.И дай като е направил нещо и вечно да го държим и възхваляваме въпреки ,че греши.Разберете ,че ние сме фенове на БЕРОЕ не на Илиан Илиев.Берое е по голям от всеки треньор.Това е БЕРОЕ а не ФК Илиан.
1986,2010,2013
greenlandia написа:veni__85 написа:Ако не беше той щяхте да видите Рапид (В) през крив макарон.
И Вие ще виждате доста неща през крив макарон с него, помни ми думите ,ако ли не аз ще ти ги напомяна есента, след поредния резил !
По-полека, защото не е нормално фенове на други отбори да ни обясняват какво е направил и какво е дал за Берое Илиан Илиев.
Добре бе Илиян, след като изпаднахте остана в отбора и го върна в елита и още следващия сезон ви изведе до Купата на България и ви класира в ЛЕ. Как може да се отнасяте така с него, пък и трябва да сте били много наивни да не разберете какво става след мача с ЦСКА, просто беше ясно, че ще поеме Левски. Имам приятели беройци, които до сега си писах с тях и те ми казаха, че уважават неговото мнение и му благодарят за това, което е направил.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
- greenlandia
Никой не отрича ,но погледнете реално какво напарви в последната година, това което можеше да направи всеки долнопробен тренер. 7 поредни загуби, а на него му се ръкопляска,сега ще види действителноста.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
greenlandia написа:Никой не отрича ,но погледнете реално какво напарви в последната година, това което можеше да направи всеки долнопробен тренер. 7 поредни загуби, а на него му се ръкопляска,сега ще види действителноста.
Има резон в думите ти, защото в Левски след седем поредни загуби едва ли някой ще го чака до края на договорът му, публиката определено ще "скочи" срещу него, докато при вас получаваше подкрепа и точно за това споделих, че целите пред Берое и Левски са различни и не се знае как ще тръгне работата му.

greenlandia написа:Никой не отрича ,но погледнете реално какво напарви в последната година, това което можеше да направи всеки долнопробен тренер. 7 поредни загуби, а на него му се ръкопляска,сега ще види действителноста.
Ей това е абсолютната истина.Просто има някой крайно заблудени и опиянени от Илиев фенове на Берое,които са повече негови привърженици отколкото на отбора.Това за мен е извращение.Вижте само по мачове и предавания като се коментира всички журналисти само приказват предимно за него,защото е левскар и това удря по имиджа не Берое.Ей това много ме дразнеше в него,освен ,че е и доста нерешителен на моменти и няма една изразителна победа за над 100 мача начело на отбора.
1986,2010,2013
- hienizator
- Контакти:
Не искам да давам акъл,на който и да е от феновете на Берое,но Илиан Илиев трябва да го уважавате май-малкото поради 1 причина ... човека не ви изостави толкова години въпреки безпаричието и всичко проблеми,които имаше пред себе си! Втора,трета и т.н. причини си ги знаете перфектно ... посочете последния треньор извел ви до трофей и участие в евротурнирите! Също го нападате,че сега са го обявили ... той другояче искаше да се развият нещата,но лично за мен още от интервюто му след мача с цска ми стана ясно,че той е новият ни треньор!
Илиев изоставя отбора в момент когато всички очакваха сезонът да се доиграе съвсем спокойно, футболистите да се обиграят и следващия сезон да се гони Европа, ако целта не се изпълни тогава да си ходи. По-голямата част от феновете му гласувахме доверие, ръководтсвтото беше плътно зад него и точно сега когато отборът е финансово стабилен и има що годе добри за България футболисти, Илиев решава да си замине, като най-вероятно ще си вземе 2,3 от най-класните ни играчи в Левски... Зимата направихме крачка напред, сега пак се връщаме назад! Благодаря му за всичко , което е направил, но това му решение е глупаво!
1916'