ЦСКА-Берое - 28.03-19 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Re: ЦСКА-Берое - 28.03-19 часа

Мнениеот Mickey Mauser » 24 мар 2012 22:57

1:7,2:7, все тая,нали "държавните" отбори трябва да изпълняваме "директивата" :lol:
Този мач не трябваше да се играе.Берое не трябва да играе с отбор от В група :mrgreen:
Последна промяна от Mickey Mauser на 24 мар 2012 23:01, променено общо 1 път.
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

HIENATA_KARLOVO
Контакти:

Мнениеот HIENATA_KARLOVO » 24 мар 2012 23:00

blue magic написа:
granfor написа:
Thsmith написа:То принципно ако се играе по "стария" начин с персонален покривач срещу цска и мораеш... те са живи - умрели. Залепват един да го бие за първа топка и до там...

Само да не го опазат, така както вие опазихте Зику :) :) :)
Сини Смешковци

Е как да го опазим - сиропът за кашлица му даде крила :lol:
А шансовете на Берое са съвсем реални - тактиката на Тройчо е твърде предвидима, а изпълнителите - трагични.

Мораеш е единствения качествен футболист в нашата смешна футболна действителност,който се откроява и без човек да разбира много от футбол.
А относно "сиропа" мисля ,че отдавна станахте смешни с тези приказки.Тази тема се преекспонира безкрайно. Едва ли в днешно време съществува средно интелигентен човек ,който да не знае ,че професионалния спорт е немислим без стимуланти и че всеки професионален спортист ползва такива. Друг е въпроса ,че някой го правят необмислено.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 24 мар 2012 23:02

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EJskC-ftPmc&feature=fvwrel[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 24 мар 2012 23:04

HIENATA_KARLOVO написа:Мораеш е единствения качествен футболист в нашата смешна футболна действителност,който се откроява и без човек да разбира много от футбол.
А относно "сиропа" мисля ,че отдавна станахте смешни с тези приказки.Тази тема се преекспонира безкрайно. Едва ли в днешно време съществува средно интелигентен човек ,който да не знае ,че професионалния спорт е немислим без стимуланти и че всеки професионален спортист ползва такива. Друг е въпроса ,че някой го правят необмислено.

ЕнтеУект :idea:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 24 мар 2012 23:14

Според мен резултатът много зависи от дербито с Локо Пловдив.Все пак си мисля,че с мъка ще вземем и двата мача.Конкретно за Берое: 1-0 за ЦСКА ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 24 мар 2012 23:16

Абе какво сте хванали пак да си пеете старите песни тук? Това не е нито подфорум Конспирации в българския футбол(искрено вярвам че трябва да се направи такъв, и без това 90% от мненията са за подкупени съдии, манипулирани мачове и прочие престъпления с/у природата), нито Правопис/Краснопис. ЦСКА не са толкова страшни, никой български отбор не е, но пък като гости не знам кога за последно сме им взели точки. Дано стане интересен мач, дай боже без картони и контузии, според мен имаме сили поне за равен.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 25 мар 2012 00:11

Първо, темата не касае швейцарски крави, нито подуенски такива! За тях толкова! Заралии пък до вчера се чудеха как да не изпаднат, днеска тръгнали с ЦСКА теглича да си мерят! Кога се наяде въшката, кога изби на челото? Най-нормалното нещо сега е всеки да точи нож на ЦСКА и една загуба от отбор от ранга на Берое сигурно няма да учуди света! Но както често се случва, точно на тези на които най-много им се иска, на тях най - малко им се получава!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 мар 2012 01:38

donDiego написа:Берое е фаворит в този мач.Велик отбор с вековни традиции е Берое и най-нормалното е да бият ЦСКА в София с разлика :!: :mrgreen:

Стига с тези заучени фрази за традиции и прочие, а и какви традиции може да има Олимпик Тетевен/Берое?Истинският Берое отдавна умря и сега са само в архивите.Всички знаем как този сегашен тим стига до А група а и какъв фаворит са пък тези след като са типичен домакински отбор?Отбора скача на кръв само срещу нас и срещу Литекс, а като дойде Левски и свалят гащите.

3:0 и да си ходят към Стара Загора да си мечтаят за купа пак след 20-30 години ако имат късмет пак да играят финал срещу отбор от Б група, който даже едвам биха.
Четях мнения след хикса с Литекс как следващият сезон щели да бъдат сериозен фактор и щели да се борят за титлата и за места в Европа :lol: Направо да си умреш от смях :lol: :lol:

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 25 мар 2012 02:11

JimBeam написа:
donDiego написа:Берое е фаворит в този мач.Велик отбор с вековни традиции е Берое и най-нормалното е да бият ЦСКА в София с разлика :!: :mrgreen:

Стига с тези заучени фрази за традиции и прочие, а и какви традиции може да има Олимпик Тетевен/Берое?Истинският Берое отдавна умря и сега са само в архивите.Всички знаем как този сегашен тим стига до А група а и какъв фаворит са пък тези след като са типичен домакински отбор?Отбора скача на кръв само срещу нас и срещу Литекс, а като дойде Левски и свалят гащите.

3:0 и да си ходят към Стара Загора да си мечтаят за купа пак след 20-30 години ако имат късмет пак да играят финал срещу отбор от Б група, който даже едвам биха.
Четях мнения след хикса с Литекс как следващият сезон щели да бъдат сериозен фактор и щели да се борят за титлата и за места в Европа :lol: Направо да си умреш от смях :lol: :lol:

Много злоба момче.Гледай си отбора и не говори лъжи и измислици.Берое скача на всеки отбор.Стига с тия глупости,че лягаме на Левски.Само общи приказки и злоба.Май сме ви неудобни на псевдо грандовете и само лаете по Берое.
Последна промяна от BEROE 88 на 25 мар 2012 04:01, променено общо 1 път.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 мар 2012 02:22

JimBeam написа:

Дааа, огромната конспирация срещу вас е в пълна сила! Ужасно много ни вълнувате и вие и Левски, не можем да спим от мисълта как да помогнем на Левски и да прецакаме вас. Даже само за това съществуваме! Берое има една победа над Левски и една над ЦСКА в последните години, не виждам как на едните скачаме повече, а на другите не. Колкото до начина ти на изразяване - той говори красноречиво за нивото ти на разсъждение и човешките ти качества. Аз, за разлика от теб, няма да почна да пиша срещу отбора ти каквото ми хрумне, защото не искам да падам на това ниво, а и не бива да се адресира подобен отговор до всички фенове на даден отбор. Много далеч съм от това да изпитвам каквито и да било положителни чувства към ЦСКА, но не съм тръгнал да пиша из темите каквото ми дойде. В сряда ще видим какво ще стане, първо имате тежък мач в Пловдив, надявам се Локомотив да продължи победната серия над т. нар. грандове.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Берое”