Летиция.luxorus написа:Айде ти пак на фенщина го обърна.![]()
П.С.Живи и здрави да сте ац милан и латити.....айхмоиа,о!

Жив и здрав да си и ти, колега.

Нужно ли е да споменавам, че още на първото ми идване в Стара Загора бях заведена до Храма...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Летиция.luxorus написа:Айде ти пак на фенщина го обърна.![]()
Ти па ме потрисаш до мозъка на костите, колега, фен на ЦСКА и Интер... Пълният ми антипод.boabbb написа:А, бе, свестни изглеждате, ама с тоя Милан ...Аз съм ултра интернационалист
и декември ще има ... плющене
Laetitia написа:Ти па ме потрисаш до мозъка на костите, колега, фен на ЦСКА и Интер... Пълният ми антипод.boabbb написа:А, бе, свестни изглеждате, ама с тоя Милан ...Аз съм ултра интернационалист
и декември ще има ... плющене
Laetitia написа:Летиция.luxorus написа:Айде ти пак на фенщина го обърна.![]()
Жив и здрав да си и ти, колега.
Нужно ли е да споменавам, че още на първото ми идване в Стара Загора бях заведена до Храма...
Не харесвам Арсенал, ама хич. Баварците са готини иначе.boabbb написа:Арсенал, Байерн Мюнхен ...нацелих ли нещо
Laetitia написа:Не харесвам Арсенал, ама хич. Баварците са готини иначе.boabbb написа:Арсенал, Байерн Мюнхен ...нацелих ли нещо
![]()
Слънце, точно на тренировката на Берое ми идеше да изпея: "Ти си любовта, ти си гордостта, в нашите сърца - Левски София"...
Ех, това събличане, бе - по въздушно-капков път ли тръгна да се предава...boabbb написа:Опасно е това начинание. Да не вземат да те съблекат![]()
NADURVEN_FILOSOF написа:Хаха, кой ще те съблече, ние да не сме с нарко мозъци. Супер интелигентна публика е старозагорската, даже на мачовече на младежите феновете на гостите не седят в клетката, пък по мачовете с говедата и прасетата под козирката има техни фенове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта