DmG написа:dunavfc написа:Не знам,дали съм написал някъде,че съм ВИДЯЛ,много се съмнявам,но ако е така,не е правилно от моя страна.
Истината ще се разбере,още утре,след като се види видеозаписът от тунелът,въпроса е,че тогава ще е късно и няма да получа извинение от никого

Познавам доста добре манталитета на Хубчев,човек,който постоянно живее в параноя,че съдиите го режат нарочно,та щом той е съгласен с решението на съдията и няма никаква претенции,значи ситуацията до голяма степен е ясна. А Хубчев 100 % е получил информация от хора,които са били при сбиването,така че може да му се доверим...
Ти си идиот , както и повечето фенове на ББ . Първо говориш за нещо , за което не си информиран и репортерите също. ДАЖЕ НЕ СЕ ЗНАЕ
КОИ са се били . А сега ми кажи как феновете на стадиона , как да знаят какво е станало , че са им изгонили 2 броя играчи ? А ти ги обвиняваш , ИДИОТ !
Виж,сега малоумник такъв,нещата са много по прости,отколкото мозъка ти може да разбере

След като са изгонени двама играчи от един отбор,каква може да е причината и според теб,този страхлив съдия,дали би го направил без да има основание за това ? Хората на стадиона силно се съмнявам,че не се разбрали още на 10-та минута каква е причината за тяхното изгонване. Петър Хубчев,че хора от неговият щаб са му докладвали,какво е станало на полувремето и ако това било точно така,щял да предприеме сериозни мерки. Е какво повече искаш за да разбереш,тази елементарна ситуация бе балък ?
ПП : А това,че намесваш ББ в тема,която няма нищо общо с него,показва,какъв огромен комплексар и жалкар си