Мнениеот balgarin » 13 апр 2013 13:20
Какво знаеш ти за нашето мислене? Само ние си знаем какво сме изстрадали последните 20 години-бяхме като асансьор между дивизиите. Сглобяваме отбор има няма всеки сезон. В началото на седмицата не се знае ще имаме ли пари по разходи за домакинството, за пътуването на отбора при гостуване. Играчите са играли без заплати месеци наред. Не един път бизнесмени на града даваха пари, за да го има Берое и той отново, и отново като феникс се е въздигал от пепелта. Беройци се научихме да се радваме и на малкото, на епизодични победи над отбори в много по-добро финансово състояние, с много по-добра селекция, с много по-голяма фенска маса. И когато и при нас се случи нещо добро, да имаме финансова стабилност, да се привлекат що-годе стойностни играчи, тогава наскачаха куцо и сакато да ни обяснява какви диви селяни сме и че сме абонати. Е, я ти сега ми кажи кой е в посредствеността и кой има да се учи още. Нападат ни и ни обиждат, нормално е да се защитим. И когато се защитим, ни обиждат още по-яростно. Винаги съм се радвал, когато в български отбор се случват положителни неща. Няма да ти изброявам колко са последните години, но съм искал положителното да е над завистта, злобата и хейтването по форумите. Иска ми се президентите на отборите да стоят един до друг и след края на мача да си подадат ръка, тарторите на агитките след мача да изпият заедно по бира. Ама това няма как да стане. Има някаква вражда и те не знаят за какво се мразят!? Така и не разбрах примерно, какво имат да делят и за какво се мразят феновете на Славия и Локо Сф та на няколко пъти стигнаха до бой и се псуваха цял мач? Феновете на Ботев Пд и Локо Пд вместо да се радват, че имат 2 стойностни отбора и са едни от най-колоритните и верни фенове в България, не спират да се обиждат. Да не говорим за тези на Левски и ЦСКА. Или на Черноморец и Нафтата. На Спартак Вн и Черно море. И тази злоба да ти кажа честно не се отразява добре, защото без да искаш си я вкарваш и в живота, и работата. И на края хейта те обзема целия и става част от теб. При размириците, на сред тази цялата помия и нещастие което се случи в Катуница, стана нещо невиждано за България. Петте най-големи агитки и редица фенове на футболни отбори направиха немислимото-обединиха се в името на България и отстояване правата на Българина. Отново феновете показаха как може да се случат нещата, но за съжаление след това отново всичко си тръгна постарому.
Ако съм те засегнал с нещо в предните си постове, извинявай. Но с тази аристократичност с която се изказваше не се сдържах. Абонати сме не на един отбор, но не забравяйте че както вие сте фенове на отборите си, така и ние сме фенове и защитаваме нашия си отбор! Приятен ден на всички.