Берое-Левски 9/11 от 15.15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Левски 9/11 от 15.15
А-а, ама тоя пич acmilan ли ти е възлюбения? Браво, както се казва, на спечелилите честито, на останалите късмет 

Леевски, оле

-
- Контакти:
Браво, нека се вземат младите, само любовта ще спаси футбола в България 

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
NADURVEN_FILOSOF написа:Браво, нека се вземат младите, само любовта ще спаси футбола в България
Тя и света ще спаси

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Сладури
!
Не е ли време за едно миланистче

Не е ли време за едно миланистче

-
- Контакти:
Абе фенове от всичкото което чух и разбрах от пресата и електронните медии май за някакъв друг мач се говори,а не за този от събота.Щипя се ,напъвам се дано се сетя нещо от това което се говори.Даже мустака и Баждеков бяха 5 реда над мен и какво са гледали незнам-мисля,че са надникнали в бъдещето!Явно съдията не е постигнал обещаното на мустака и ще заплати с уволнение.
1.Нито веднъж не се притесних от яловата атака на "сините" !!!!!
2.Съдията беше на косъм да бъде малтретиран за издевателството си над хилядите зрители !!!!!!
3.Имах чеството,че съдията всеки момент ще грабне топката и ще я хвърли във вратата на Берое -сама това не беше пробвано!!!!!
4.Защо ли последните 25 минути публиката на Левски мълча ?!
Препоръка са левскарите- приемайте загубите мъжки -бихме Ви в Ловеч -взехме Купата/всичко било ала бала/ Би Ви Славия и Ви взеха титлата/всичко било конспирация/,сега гоните безуспешно 100 годишнина с приз и всяка загуба е по вина на някой,но не на вашата немощ-бъдете мъже,а не мрънкащи баби!!!!!!!!!!!!!! ЧАО !!!!

1.Нито веднъж не се притесних от яловата атака на "сините" !!!!!
2.Съдията беше на косъм да бъде малтретиран за издевателството си над хилядите зрители !!!!!!
3.Имах чеството,че съдията всеки момент ще грабне топката и ще я хвърли във вратата на Берое -сама това не беше пробвано!!!!!
4.Защо ли последните 25 минути публиката на Левски мълча ?!
Препоръка са левскарите- приемайте загубите мъжки -бихме Ви в Ловеч -взехме Купата/всичко било ала бала/ Би Ви Славия и Ви взеха титлата/всичко било конспирация/,сега гоните безуспешно 100 годишнина с приз и всяка загуба е по вина на някой,но не на вашата немощ-бъдете мъже,а не мрънкащи баби!!!!!!!!!!!!!! ЧАО !!!!

balgarin написа:Сладури!
Не е ли време за едно миланистче![]()
Като му дойде времето с радост ще си направим

Благодаря за положителното отношение на теб и останалите писали

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Божа работа.balgarin написа:Сладури!

30 е добра възраст, ще си поживеем още няколко години.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
Laetitia написа:Божа работа.balgarin написа:Сладури!
Хубаво е, да са 2 - беройче и левскарче

James Beattie написа:Laetitia написа:Божа работа.balgarin написа:Сладури!
Хубаво е, да са 2 - беройче и левскарчеДа има баланс в семейството.
Така би имало баланс, наистина, то е ясно, че аз искам всички да са беройчета, а тя да са левскарчета

Аз ще се мъча да ги раждам, така че ще са левскарчета.acmilan написа:Така би имало баланс, наистина, то е ясно, че аз искам всички да са беройчета, а тя да са левскарчетаБе живот и здраве, да са добри и честни хора, сами ще си решат от кой отбор да са и дали изобщо да гледат футбол
Е, няма как да не ми е мечта да заведа сина си на Храма

Шегата настрана, едно е сигурно - няма да са фенове на ЦСКА.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".