dunavfc написа:BEROE_StZ написа:Ти видя ли сбиването ?
На колко ракии си гледал мача?
Аз не съм,ама този човек,май го е видял отблизо- http://gong.bg/view_article.php?article_id=369391
Винаги съм се чудил,защо малцина са тези,които могат да бъдат обективниЗащо,когато е видно,че грешат и не са прави,само и само защото са страна в случая,трябва да си кривят душата...
@Mirolio,отиваш си приятелю![]()
![]()
![]()
Пич, я си гледай женския баскет в Русе, че откъм футбол не ти се получават коментарите! Иво Стефанов пристигна на стадиона няколко минути ПРЕДИ края на първото полувреме поради независещи от него причини на магистралата. Относно сбиването пак от него като първоначално инфо точно на почивката, че Венци Христов и Елио Мартинс са си потърсили сметка за реакцията на втория при 2-0. Намесили са се играчи, полицаи и всичко е минало нормално. Обаче какво се оказа според съдията, който влезе след играчите на Нафтата се е състоял някакъв Мортал Комбат в тунела. Аз пък чух блъскане точно там за около секунда и полицаите скочиха веднага, смяташ ли че за секунди се е разиграл някакъв боксов мач при положение е имало съотборници също около тях? Стегни се и си подкрепяй любимите отбори. Относно комплексираните публики, елате при нас, защото пред телевизора всеки може!