Двама беройци се бият в съблекалнята, и получват червени кар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Re: Двама беройци се бият в съблекалнята, и получват червени кар

Мнениеот riddler » 31 авг 2013 01:48

dunavfc написа:
BEROE_StZ написа:Ти видя ли сбиването ?
:mrgreen: На колко ракии си гледал мача? :mrgreen:

Аз не съм,ама този човек,май го е видял отблизо :roll: - http://gong.bg/view_article.php?article_id=369391
Винаги съм се чудил,защо малцина са тези,които могат да бъдат обективни :roll: Защо,когато е видно,че грешат и не са прави,само и само защото са страна в случая,трябва да си кривят душата...
@Mirolio,отиваш си приятелю :( :( :( :(

Пич, я си гледай женския баскет в Русе, че откъм футбол не ти се получават коментарите! Иво Стефанов пристигна на стадиона няколко минути ПРЕДИ края на първото полувреме поради независещи от него причини на магистралата. Относно сбиването пак от него като първоначално инфо точно на почивката, че Венци Христов и Елио Мартинс са си потърсили сметка за реакцията на втория при 2-0. Намесили са се играчи, полицаи и всичко е минало нормално. Обаче какво се оказа според съдията, който влезе след играчите на Нафтата се е състоял някакъв Мортал Комбат в тунела. Аз пък чух блъскане точно там за около секунда и полицаите скочиха веднага, смяташ ли че за секунди се е разиграл някакъв боксов мач при положение е имало съотборници също около тях? Стегни се и си подкрепяй любимите отбори. Относно комплексираните публики, елате при нас, защото пред телевизора всеки може!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 01:49

daydreamer написа:
dunavfc написа:
Къде ти отиде възпитанието бе младеж ? Това е спортен форум в който се предполага,че се коментират футболни неща,ако има някакво ограничение за привържени и на други отбори е хубаво да се запише в основните правила на форума. Не знам,каква е разликата дали ще си напиша мнението тук или в форума на Берое,не виждам разлика и се чудя от какво трябва да се плаша и защо ми е нужно да съм смел ?

Кое е жалкарското в мен ? Може ли да ме цитираш ? Според мен публиката на Берое в този случай се показа в една много комплексирана страна,имам ли право на подобно мнение или сме 1967 год. ?

Отговорих ти нормално един път, ти не обърна внимание. После реших да видя как ще реагираш на провокативен тон и главни букви- веднага захапа въдицата и отговори на всеки един пост, че и с по няколко реда. Ти просто си жаден за внимание форумен трол. Имах нужда да се убедя сам- поиграх си малко, сложих ти диагноза и сега ще спя. Лека и мека, младеж.

П.П. почти на едни години сме, младеж.[/quote]

Нали ти казах,че не се интересувам много,как се обръщат хората към мен,обясних ти и причините за това. Не знам,какво си проверил,какво си провокирал,но те уверявам,че рядко съм по различен от това,което съм в момента,а ти се радвай на психологическите си способности. Аз отговарям на всеки един пост от както съм в този форум,ако ще да ми е отнемало часове,защото съм коректен,не си мисли,че ти си причината,дълбоко се лъжеш 8-) Може би щях да бъда зажаднял за внимание,ако бях в форум в който има хора на които се възхищавам и силно симпатизирам.При положение обаче,че 90 % от потребители са наистина :shock: :shock: :shock: няма как да правя нещо повече от това да си губя времето и да си правя мезета с разни симпатяги 8-)
Айде лека !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 01:51

Mirolio написа:
dunavfc написа:Моето момче,ще ти спестя усилията,не се опитвай да ме провокираш,нямам как да се случи,такива като теб съм ги мачкал,мачкал.....
Ясен си ми,сега ще направиш,някоя остроумна шега,как съм мачкал майка си,баща си или баба си нали ?

Шегата е друга! Мачкал си ги такива като мен с голо дупе по мъдете! ....Не се нерви заяждам се малко, че доста нерви струваше тоя мач днес! Sorry, ако си приел някои от нещата наветре! Да се надяваме, ше нямаш сестра, а и турците май перкат повече през Видин сега..:) Още веднъж sorry!

Е и това беше доста оригинално ;) Трудно ще ме изнервиш,още повече,когато си анонимен,а и в този форум съм свикнал на такива хора и разсъждения,че се чувствам доста закален.

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 31 авг 2013 01:52

dunavfc написа:Не знам,дали съм написал някъде,че съм ВИДЯЛ,много се съмнявам,но ако е така,не е правилно от моя страна.
Истината ще се разбере,още утре,след като се види видеозаписът от тунелът,въпроса е,че тогава ще е късно и няма да получа извинение от никого ;)
Познавам доста добре манталитета на Хубчев,човек,който постоянно живее в параноя,че съдиите го режат нарочно,та щом той е съгласен с решението на съдията и няма никаква претенции,значи ситуацията до голяма степен е ясна. А Хубчев 100 % е получил информация от хора,които са били при сбиването,така че може да му се доверим...

Да бе пич, така е! Картоните са си ОК! Но кой го е правил до сега в БГ футбола някога?? А боеве по тунелите е имало без брой и ще продължава да има! Престараването на Сватбата с някакви користни цели си го има от всякъде! Та той е хукнал да звъни телефони в кенефа! Вероятноста да е търсил букитата е голяма! На кой да звъни в тази ситуация?? На жена си?? Лесната пара си е голяма провокация! Особенно, когато мислиш, че държиш всичко в свои ръце!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 01:54

riddler написа:
dunavfc написа:
BEROE_StZ написа:Ти видя ли сбиването ?
:mrgreen: На колко ракии си гледал мача? :mrgreen:

Аз не съм,ама този човек,май го е видял отблизо :roll: - http://gong.bg/view_article.php?article_id=369391
Винаги съм се чудил,защо малцина са тези,които могат да бъдат обективни :roll: Защо,когато е видно,че грешат и не са прави,само и само защото са страна в случая,трябва да си кривят душата...
@Mirolio,отиваш си приятелю :( :( :( :(

Пич, я си гледай женския баскет в Русе, че откъм футбол не ти се получават коментарите! Иво Стефанов пристигна на стадиона няколко минути ПРЕДИ края на първото полувреме поради независещи от него причини на магистралата. Относно сбиването пак от него като първоначално инфо точно на почивката, че Венци Христов и Елио Мартинс са си потърсили сметка за реакцията на втория при 2-0. Намесили са се играчи, полицаи и всичко е минало нормално. Обаче какво се оказа според съдията, който влезе след играчите на Нафтата се е състоял някакъв Мортал Комбат в тунела. Аз пък чух блъскане точно там за около секунда и полицаите скочиха веднага, смяташ ли че за секунди се е разиграл някакъв боксов мач при положение е имало съотборници също около тях? Стегни се и си подкрепяй любимите отбори. Относно комплексираните публики, елате при нас, защото пред телевизора всеки може!

Първо,голяма грешка още във първото ти изречение. Ние в момента не коментираме футбола,а нещата,около него...Аз наистина може да не разбирам от футбол,но тази ситуация няма как да го докаже. Не е нужно да е било боксов мач,достатъчно е само да е имало опит за саморазправа,но не очаквам да го разберете,както казах,липсата на обективизъм е доста смущаващ.... Аз съм бил на вашият стадион пред 3-4 год. когато бяхте в "Б" група и ние гостувахме,честно казано,публиката ви се държа тогава,доста нормално..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 01:56

Mirolio написа:
dunavfc написа:Не знам,дали съм написал някъде,че съм ВИДЯЛ,много се съмнявам,но ако е така,не е правилно от моя страна.
Истината ще се разбере,още утре,след като се види видеозаписът от тунелът,въпроса е,че тогава ще е късно и няма да получа извинение от никого ;)
Познавам доста добре манталитета на Хубчев,човек,който постоянно живее в параноя,че съдиите го режат нарочно,та щом той е съгласен с решението на съдията и няма никаква претенции,значи ситуацията до голяма степен е ясна. А Хубчев 100 % е получил информация от хора,които са били при сбиването,така че може да му се доверим...

Да бе пич, така е! Картоните са си ОК! Но кой го е правил до сега в БГ футбола някога?? А боеве по тунелите е имало без брой и ще продължава да има! Престараването на Сватбата с някакви користни цели си го има от всякъде! Та той е хукнал да звъни телефони в кенефа! Вероятноста да е търсил букитата е голяма! На кой да звъни в тази ситуация?? На жена си?? Лесната пара си е голяма провокация! Особенно, когато мислиш, че държиш всичко в свои ръце!

Преди малко ми се караха,че съм говорил,все едно съм присъствал на ситуацията в тунелът,но явно,вие имате информация с кого и кога е говорил съдията по телефона ;) Интересно ми е,каква е била уговорката и за какво ?

rankoni74
Контакти:

Мнениеот rankoni74 » 31 авг 2013 02:16

Оставете дунавеца,и си погледнете смешния отбор,кой нормален отбор се бие в тунела пред съдията? Има си съблекалня за този спорт!!!! :)

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 31 авг 2013 02:21

rankoni74 написа:Оставете дунавеца,и си погледнете смешния отбор,кой нормален отбор се бие в тунела пред съдията? Има си съблекалня за този спорт!!!! :)

Друго си е БеДеЖето с Ники Гигов, нали? :lol:

rankoni74
Контакти:

Мнениеот rankoni74 » 31 авг 2013 02:24

riddler написа:
rankoni74 написа:Оставете дунавеца,и си погледнете смешния отбор,кой нормален отбор се бие в тунела пред съдията? Има си съблекалня за този спорт!!!! :)

Друго си е БеДеЖето с Ники Гигов, нали? :lol:

Е как,даже може да си ни оставите Венци Христов и Пламен Крумов другия мач като дойдете на гости :)

Потребителски аватар
Rene Higuita
Контакти:

Мнениеот Rene Higuita » 31 авг 2013 03:06

Караджов с никой не се е бил в тунела ! Освен това за мен бой има когато има юмруци, айде да приемем и шамарите за бой, но и тях ги е нямало ! След това двамата догледаха мача от едно и също място. Ти ако си се бил с някой дали 2 мин. по-късно ще си с него ? Още самият Хубчев чака запис от тунела, а вие чакате журналист който е горе в зоната, да е свидетел на това което се случва в тунела .... е няма как ! Самият съдия беше извън тунела когато става спречкването (на стълбите в тунела), Вижда го не от много близко, при което отива и на почти свършен факт взима решение, на база кой какво видял от другите съдии и делегат ! Така че какво ми се репчите на база журналистически драсканици ?!
И дума не може да става за уговорен мач от страна на Берое ! С 3 червени картона ... айде моля ви се. Тези играчи ще пропуснат между 2-4 мача .. еб*хти уговорката Виждам и че разбирате "уж" от залагания :mrgreen: Изкарахте че футболистите на Нафтата играли срещу себе си !? И уговорката била че след картоните Нефтохимик НЯМАЛО да обърне резултата ? Това ако ми го обясни някой как може да се игра , ще го черпя... на полувреме излизаме с 9 човека и букитата са шаш паника, инфо няма ... какво правят те ? Първо намалят коефициента за следващ гол за Нефтохимик и вдигат нашия! А не за краен изход ... Гол така и не пада ! Къде е кяра, къде е уговорката ? Ама май LIVE залаганията куцат, на големите конспиратори. Единствените които имат кяр от такъв развой ... са самите букита ! Ако не гледаме самият развой на мача ....връзва им се само единичката като КР, но е малък коефицент ! ПП/КР и той не е нищо особено и ако самият мач си беше свършил 2:0 .. без картони, никой нямаше да говори за уговорки, защото не са много и хората които са си мислили че Нафтата ще бият Берое на сред Стара Загора !
Това за телефона в кенефа и сватбата, не съм склонен да го вярвам. Всеки един може да си го измисли. И все пак оставям 10 % правдоподобност ! Сватбата по принцип си е некадърен, верно и леко продажен....

П.П. И за съжаление в България е прието НЕ да кажеш едно "браво" на момчетата от Берое, за подвига им в прецедентен мач в нашето първенство, а комплексарите да си хейтват и да търсят под вола теле ...
Един град, Една любов, Един отбор - Берое Стара Загора

Върни се в “Берое”