Моето момче,ще ти спестя усилията,не се опитвай да ме провокираш,нямам как да се случи,такива като теб съм ги мачкал,мачкал.....
Ясен си ми,сега ще направиш,някоя остроумна шега,как съм мачкал майка си,баща си или баба си нали ?
Двама беройци се бият в съблекалнята, и получват червени кар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Двама беройци се бият в съблекалнята, и получват червени кар
dunavfc написа:BEROE_StZ написа:Ти видя ли сбиването ?
На колко ракии си гледал мача?
Аз не съм,ама този човек,май го е видял отблизо- http://gong.bg/view_article.php?article_id=369391
Винаги съм се чудил,защо малцина са тези,които могат да бъдат обективниЗащо,когато е видно,че грешат и не са прави,само и само защото са страна в случая,трябва да си кривят душата...
@Mirolio,отиваш си приятелю![]()
![]()
![]()
Позна бе Дунаффф, отивам. При майчето ти, да й го набия. Опа, чакай, не препеждай баща си, след майка ти е той и чак тогава ти. Готви се да гълташ, ще сврша в теб.
dunavfc написа:daydreamer написа:dunavfc написа:BEROE_StZ написа:Ти видя ли сбиването ?
На колко ракии си гледал мача?
Аз не съм,ама този човек,май го е видял отблизо- http://gong.bg/view_article.php?article_id=369391
Винаги съм се чудил,защо малцина са тези,които могат да бъдат обективниЗащо,когато е видно,че грешат и не са прави,само и само защото са страна в случая,трябва да си кривят душата...
@Mirolio,отиваш си приятелю![]()
![]()
![]()
ЕЙ, СПАМЪР. ВЪН ОТ ФОРУМА. ОТГОВОРИХ ТИ КАТО НА ЧОВЕК ЗАЩО РЕАГИРАХМЕ ТАКА, ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕРЕШ И ДА СЕ ЗАЯЖДАШ НА ДРЕБНО. ВЪН!
Ето отново никаква обективност...Нещо за колегите си няма ли да кажеш,те как отговориха ? На тях няма ли да направиш забележка ? Аз не се заяждам,а изяснявам една наглед елементарна ситуация,която вие не може да асимилирате. Не ми пука,как си ми отговорил по простата причина,че се чувствам,прекалено нависоко от всички и трудно обръщам внимение,кой по какъв начин ми отговаря
................
кой е този човек?
цитираш неясно кого от публикацията
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
-
daydreamer
- Контакти:
dunavfc написа:daydreamer написа:Ето отново никаква обективност...Нещо за колегите си няма ли да кажеш,те как отговориха ?
**** СЪМ КАКТО СПАМЪРИТЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА, ТАКА И ТЕБ. Ако имаш смелост, ела във фенфорума на Берое и си задай въпросите. Тук си просто един жалкар, който се заяжда.
@beroe_stz
Еми върни се няколко страници назад и ще разбереш...
Не съм аз човекът,който търси вашето мнение за ситуацията,вие сте тези,които искате обяснение от мен и аз ви го давам,друг е въпросът дали го приемате или не
Еми върни се няколко страници назад и ще разбереш...
Не съм аз човекът,който търси вашето мнение за ситуацията,вие сте тези,които искате обяснение от мен и аз ви го давам,друг е въпросът дали го приемате или не
daydreamer написа:dunavfc написа:daydreamer написа:Ето отново никаква обективност...Нещо за колегите си няма ли да кажеш,те как отговориха ?
**** СЪМ КАКТО СПАМЪРИТЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА, ТАКА И ТЕБ. Ако имаш смелост, ела във фенфорума на Берое и си задай въпросите. Тук си просто един жалкар, който се заяжда.
Къде ти отиде възпитанието бе младеж ? Това е спортен форум в който се предполага,че се коментират футболни неща,ако има някакво ограничение за привържени и на други отбори е хубаво да се запише в основните правила на форума. Не знам,каква е разликата дали ще си напиша мнението тук или в форума на Берое,не виждам разлика и се чудя от какво трябва да се плаша и защо ми е нужно да съм смел ?
Кое е жалкарското в мен ? Може ли да ме цитираш ? Според мен публиката на Берое в този случай се показа в една много комплексирана страна,имам ли право на подобно мнение или сме 1967 год. ?
цитираш Иво от гонг, който е описал нещо, което е чул от някого......
А ти уверено говориш- ВИДЯЛ....
А ти уверено говориш- ВИДЯЛ....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Не знам,дали съм написал някъде,че съм ВИДЯЛ,много се съмнявам,но ако е така,не е правилно от моя страна.
Истината ще се разбере,още утре,след като се види видеозаписът от тунелът,въпроса е,че тогава ще е късно и няма да получа извинение от никого
Познавам доста добре манталитета на Хубчев,човек,който постоянно живее в параноя,че съдиите го режат нарочно,та щом той е съгласен с решението на съдията и няма никаква претенции,значи ситуацията до голяма степен е ясна. А Хубчев 100 % е получил информация от хора,които са били при сбиването,така че може да му се доверим...
Истината ще се разбере,още утре,след като се види видеозаписът от тунелът,въпроса е,че тогава ще е късно и няма да получа извинение от никого
Познавам доста добре манталитета на Хубчев,човек,който постоянно живее в параноя,че съдиите го режат нарочно,та щом той е съгласен с решението на съдията и няма никаква претенции,значи ситуацията до голяма степен е ясна. А Хубчев 100 % е получил информация от хора,които са били при сбиването,така че може да му се доверим...
-
daydreamer
- Контакти:
[/quote]dunavfc написа:
Къде ти отиде възпитанието бе младеж ? Това е спортен форум в който се предполага,че се коментират футболни неща,ако има някакво ограничение за привържени и на други отбори е хубаво да се запише в основните правила на форума. Не знам,каква е разликата дали ще си напиша мнението тук или в форума на Берое,не виждам разлика и се чудя от какво трябва да се плаша и защо ми е нужно да съм смел ?
Кое е жалкарското в мен ? Може ли да ме цитираш ? Според мен публиката на Берое в този случай се показа в една много комплексирана страна,имам ли право на подобно мнение или сме 1967 год. ?
Отговорих ти нормално един път, ти не обърна внимание. После реших да видя как ще реагираш на провокативен тон и главни букви- веднага захапа въдицата и отговори на всеки един пост, че и с по няколко реда. Ти просто си жаден за внимание форумен трол. Имах нужда да се убедя сам- поиграх си малко, сложих ти диагноза и сега ще спя. Лека и мека, младеж.
П.П. почти на едни години сме, младеж.
dunavfc написа:Моето момче,ще ти спестя усилията,не се опитвай да ме провокираш,нямам как да се случи,такива като теб съм ги мачкал,мачкал.....
Ясен си ми,сега ще направиш,някоя остроумна шега,как съм мачкал майка си,баща си или баба си нали ?
Шегата е друга! Мачкал си ги такива като мен с голо дупе по мъдете! ....Не се нерви заяждам се малко, че доста нерви струваше тоя мач днес! Sorry, ако си приел някои от нещата наветре! Да се надяваме, ше нямаш сестра, а и турците май перкат повече през Видин сега..