За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Re: За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Мнениеот Perroquet » 11 апр 2013 21:26

Няма да оставя глупостта да ме затапи , та да остане с чувството ,че е възтържествувала. Никой не влизал да ви доказва колко е велик БОТЕВ в подфорума. Аз даже написах , че не идваме за разгромна победа , каквито думи ни се приписваха , но трябва да се уважава класата на БОТЕВ този сезон. С оглед на класирането , с оглед на игрите ни , и разликата в точките между домакини и гости. Има архиви - може да се види кой какво е писал. Ако трябва десет пъти ще ви го повторя БОТЕВ е по-класен отбор от бИрое. :!: Нищо не се е решило на терена. На терена реалният резултат беше равният. Пладнешки грабеж ни отнема изравнителния гол и се обявява победа за домакините , която нито е справедлива , нито е реална. Това е подарена победа. Притежавате нещо откраднато. Дали сте го направили с умисъл или не - аз писах , по-скоро не. Това беше направено в полза на трети отбор. Но фактът си е факт. Диви селяни е пълно в България. В загората сте особено концентрирани. Бил съм регионален мениджер на чужда фирма в Пловдив. Имах служители в загората - най-големите буклуци. Единият специално си караше служебната кола като бъги и нарочно и разби картера, да не ходи на работа. Казвам ви - ендемично гнездо на олигофрения. :) "Ония хорица..." - ха ха , нито ги познаваш , нито имаш право да пишеш за нещо , което не познаваш , пък и с такъв бащински , патриархален тон. Смешен си. Имаш и пропуски в граматиката. Апогей е термин астрономически , твърде не на място употребен , пропуснал си и пълният член... ;) Дерзай ! :mrgreen:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 11 апр 2013 22:24

Слушай сега и си го набий в тъпата главица. Бихме ви на два пъти през сезона, и в Пловдив, и в Стара Загора. Какво повече има да ти се обяснява? Продължаваш да се правиш на интересен ама БотЯФ си остават един провинциален отбор с повече към момента публика, която при една поредица от слаби резултати ще се накачулят на оградите пред съборетината, наречена стадион и ще мучат за оставки. Есента, като изгониха преди полувремето наш играч за неправилно дишане, що не мучахте тогава, а? Въпреки съдиите и там ви бихме, абонатче.
Ти ли ще ми говориш за правопис? Погледни си само последните изречения и се виж колко грешки си направил, майна ;) . За какво повече се имаш, скрил се зад един анонимен ник? В Пловдив кви са бе? Интелегенция, а? Смешкооо. Същите лайняри са и там ама накичени с едно незнайно от къде идващо самочувствие. И ти си един от многото еничари, продали си гъза за жълти стотинки на чуждите фирми, дошли за бърза печалба.
"Апогей - В преносен смисъл апогей означава най-високата точка, разцвет на нещо. Например: апогей на кариерата. В преносен смисъл Връх на развитие, разцвет, подем."
Хайде бягай да лапаш белгийските па*ки и гледай хубаво да го засмукваш, че може и да ти вдигнат заплатката. И нали знаеш, колкото и да им се мазниш, за тях си оставаш един чужденец. Дърво без корени, майна ;) . Ама ти вече не си и майна. Ама си Абонатче.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 11 апр 2013 22:39

Колко жалко е да си канар без перушина. И да се пънеш ще си останеш Селяндур ,ако ще и на луната да отидеш.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 11 апр 2013 22:51

Май феновете на Ботев не могат да преживеят тази загуба. Да, отборът Ви е добър, да имате много публика, но това не Ви дава право да идвате тука във форума и да коментирате дадени съдийски решения. Бихме ли ви? Един път в Пловдив, сега и в Стара Загора. Мисля, че е достатъчно.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 11 апр 2013 23:11

FCBeroe1916 написа:Май феновете на Ботев не могат да преживеят тази загуба. Да, отборът Ви е добър, да имате много публика, но това не Ви дава право да идвате тука във форума и да коментирате дадени съдийски решения. Бихме ли ви? Един път в Пловдив, сега и в Стара Загора. Мисля, че е достатъчно.

Да бихте ни с побутваме от съдията,то не бяха симулации ,измислени фалове-нашите не се даваха,да не би да объркаме на някой плановете.Гола от"засадата" се даваше ако бяхме столичен гранд или Лудите :idea:

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 12 апр 2013 02:30

Ще си позволя да повторя нещо, което съм казвал милион пъти - да си селянин няма нищо общо с месторождението ти, това е състояние на духа. И точно феновете на Ботев да говорят за диви селяни след техните изпълнения, е отвъд смешно. Публика докарвате на бройка, но не и на качество. Отбора ви е приличен(за България), но митичните класи, за които слушахме преди мача - не ги видяхме. Дори и да е нямало засада - точката щеше да ви е изстрадана и незаслужена. С много по-голямо удоволствие бих бил фен на Славия или Локо СФ, и да сме една кола фенове, отколкото на Ботев - хиляди, но заблудени, че отбора и публиката им са с нещо повече от останалите.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 12 апр 2013 07:53

Диви загорски селяндури. Старзъгорскътъ гара , белити маратонки ... Това е положението. :) Цървули. Нямате победа. Имате едни откраднати точки. Крадци. Имате нещо , което не е вашо. За цървула е нормално да се радва на откраднатото. Почтеният човек не му се радва и го връща на собственика. Халал да ви е... :) Щастлив съм че не съм зарски селяндур. Щастлив съм ,че съм роден в Пловдив , и като се връщам в България ,се връщам в Пловдив. :mrgreen:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 12 апр 2013 08:14

Perroquet написа:Диви загорски селяндури. Старзъгорскътъ гара , белити маратонки ... Това е положението. :) Цървули. Нямате победа. Имате едни откраднати точки. Крадци. Имате нещо , което не е вашо. За цървула е нормално да се радва на откраднатото. Почтеният човек не му се радва и го връща на собственика. Халал да ви е... :) Щастлив съм че не съм зарски селяндур. Щастлив съм ,че съм роден в Пловдив , и като се връщам в България ,се връщам в Пловдив. :mrgreen:

Ти си психично болен,иди се лекувай!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 12 апр 2013 08:17

Perroquet,не се занимавай повече с тези цървули!За такива индивиди има поговорка-"простака е непобедим"!Не падай на тяхното ниво.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 12 апр 2013 08:45

Plovdivskia Grand написа:Perroquet,не се занимавай повече с тези цървули!За такива индивиди има поговорка-"простака е непобедим"!Не падай на тяхното ниво.

8-) Абсолютно си прав. Аре чао.

Върни се в “Берое”