Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BOSS
Контакти:

Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Мнениеот BOSS » 26 яну 2013 18:10

balgarin написа :
На хранилка сме били. Ами на хранилка сме.[/quote]

Най-накрая , след хиляди увъртания и смешни оправдания !!!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 26 яну 2013 18:26

BOSS написа:balgarin написа :
На хранилка сме били. Ами на хранилка сме.

Най-накрая , след хиляди увъртания и смешни оправдания !!![/quote]
Доволен ли си? Аре марш от тука тогава, че почвам да си мисля, че си бероец. То ние не посещаваме толкова редовно форум гонг Берое толкома често колкото тебе.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 26 яну 2013 18:45

balgarin написа:
BOSS написа:balgarin написа :
На хранилка сме били. Ами на хранилка сме.

Най-накрая , след хиляди увъртания и смешни оправдания !!!

Доволен ли си? Аре марш от тука тогава, че почвам да си мисля, че си бероец. То ние не посещаваме толкова редовно форум гонг Берое толкома често колкото тебе.[/quote]

Доволен съм , успокой се . Не си изпускай нервите по другите форуми , когато няма какво смислено да кажеш .

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 27 яну 2013 17:58

Доста време става не си копирал статията, да не си болен нещо или ваште са те наказали да нямаш достъп до компютъра?

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 27 яну 2013 19:25

bigfish написа:Доста време става не си копирал статията, да не си болен нещо или ваште са те наказали да нямаш достъп до компютъра?

Голям срам е едно дете на което му забраняват достъп до компютъра да ви наказва 16 страници , не си ли се замислял ? Май не ти се отдава тоя спорт :o

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 27 яну 2013 20:08

@Boss,
Наказваш ни, със злобата си и присъствието в спортен форум.Спорта явно не ти се отдава.В този смисъл ,ти събличал ли си се ,по спортен екип в час по физическо?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 27 яну 2013 21:28

greenlandia написа:@Boss,
Наказваш ни, със злобата си и присъствието в спортен форум.Спорта явно не ти се отдава.В този смисъл ,ти събличал ли си се ,по спортен екип в час по физическо?

Имах предвид , че не му се отдава мисленето . Явно и на теб .
Ако си усетил някаква злоба , най-вероятно те тресат непреодолими комплекси .

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 28 яну 2013 09:37

BOSS написа:
greenlandia написа:@Boss,

Имах предвид , че не му се отдава мисленето . Явно и на теб .
Ако си усетил някаква злоба , най-вероятно те тресат непреодолими комплекси .

Твоето е малко злоба примесена с нетърпима и саморазяждаща завист. Чудно ми е точно ти да говориш за комплекси ...
Не ми отговори на въпросите, които са вследствие на твоите напъни. Или говорим само това, което ни е угодно, типично по нашенски.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 28 яну 2013 22:52

Въпросите ти са елементарни и не сметнах за нужно да им отговарям . Но при положение че толкова настояваш , ще ти обясня накратко и простичко за да разбереш .
Ковачки прави бизнес както смята , че е най-добре за фирмите му . Ако има нещо незаконно , гласувам с двете ръце вашия благодетел *да го заключи където му е мястото . Щом не го е заключил , значи все още нищо незаконно не е направил . Ако е направил нещо незаконно а продължава да си върти бизнеса , значи вашия благодетел * пак не си е свършил работата . Не стига , че разхищава държавни средства за някакви футболни смешници ,ами оставил и някакъв Ковачки бизнес да прави .
И стига си повтарял за тая моя злоба .Къде видя злоба ? Няма злоба ! Повръща ми се от вашия случай.
Сега ти ми отговори - В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ?

*Бойко Борисов

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 28 яну 2013 23:44

BOSS написа:Въпросите ти са елементарни и не сметнах за нужно да им отговарям . Но при положение че толкова настояваш , ще ти обясня накратко и простичко за да разбереш .
Ковачки прави бизнес както смята , че е най-добре за фирмите му . Ако има нещо незаконно , гласувам с двете ръце вашия благодетел *да го заключи където му е мястото . Щом не го е заключил , значи все още нищо незаконно не е направил . Ако е направил нещо незаконно а продължава да си върти бизнеса , значи вашия благодетел * пак не си е свършил работата . Не стига , че разхищава държавни средства за някакви футболни смешници ,ами оставил и някакъв Ковачки бизнес да прави .
И стига си повтарял за тая моя злоба .Къде видя злоба ? Няма злоба ! Повръща ми се от вашия случай.
Сега ти ми отговори - В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ?

*Бойко Борисов

:) "Децата нямат спирачки". По детско, наивно и повърхностно обяснение от това нямаше къде другаде да прочета сигурно. Къв Бойко? Ти знаеш ли от преди колко години Ковачки е приватизирал Брикел? И знаеш ли изобщо къде се намира Брикел? Или пък ТЕЦ Марица изток 2? Не, наистина стига толкова, защото общуването с теб под каквато и да било форма е загуба на време.

Върни се в “Берое”