balgarin написа :
На хранилка сме били. Ами на хранилка сме.[/quote]
Най-накрая , след хиляди увъртания и смешни оправдания !!!
Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
BOSS написа:balgarin написа :
На хранилка сме били. Ами на хранилка сме.
Най-накрая , след хиляди увъртания и смешни оправдания !!![/quote]
Доволен ли си? Аре марш от тука тогава, че почвам да си мисля, че си бероец. То ние не посещаваме толкова редовно форум гонг Берое толкома често колкото тебе.
balgarin написа:BOSS написа:balgarin написа :
На хранилка сме били. Ами на хранилка сме.
Най-накрая , след хиляди увъртания и смешни оправдания !!!
Доволен ли си? Аре марш от тука тогава, че почвам да си мисля, че си бероец. То ние не посещаваме толкова редовно форум гонг Берое толкома често колкото тебе.[/quote]
Доволен съм , успокой се . Не си изпускай нервите по другите форуми , когато няма какво смислено да кажеш .
Доста време става не си копирал статията, да не си болен нещо или ваште са те наказали да нямаш достъп до компютъра?
bigfish написа:Доста време става не си копирал статията, да не си болен нещо или ваште са те наказали да нямаш достъп до компютъра?
Голям срам е едно дете на което му забраняват достъп до компютъра да ви наказва 16 страници , не си ли се замислял ? Май не ти се отдава тоя спорт
- greenlandia
@Boss,
Наказваш ни, със злобата си и присъствието в спортен форум.Спорта явно не ти се отдава.В този смисъл ,ти събличал ли си се ,по спортен екип в час по физическо?
Наказваш ни, със злобата си и присъствието в спортен форум.Спорта явно не ти се отдава.В този смисъл ,ти събличал ли си се ,по спортен екип в час по физическо?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:@Boss,
Имах предвид , че не му се отдава мисленето . Явно и на теб .
Ако си усетил някаква злоба , най-вероятно те тресат непреодолими комплекси .
BOSS написа:greenlandia написа:@Boss,
Имах предвид , че не му се отдава мисленето . Явно и на теб .
Ако си усетил някаква злоба , най-вероятно те тресат непреодолими комплекси .
Твоето е малко злоба примесена с нетърпима и саморазяждаща завист. Чудно ми е точно ти да говориш за комплекси ...
Не ми отговори на въпросите, които са вследствие на твоите напъни. Или говорим само това, което ни е угодно, типично по нашенски.
Въпросите ти са елементарни и не сметнах за нужно да им отговарям . Но при положение че толкова настояваш , ще ти обясня накратко и простичко за да разбереш .
Ковачки прави бизнес както смята , че е най-добре за фирмите му . Ако има нещо незаконно , гласувам с двете ръце вашия благодетел *да го заключи където му е мястото . Щом не го е заключил , значи все още нищо незаконно не е направил . Ако е направил нещо незаконно а продължава да си върти бизнеса , значи вашия благодетел * пак не си е свършил работата . Не стига , че разхищава държавни средства за някакви футболни смешници ,ами оставил и някакъв Ковачки бизнес да прави .
И стига си повтарял за тая моя злоба .Къде видя злоба ? Няма злоба ! Повръща ми се от вашия случай.
Сега ти ми отговори - В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ?
*Бойко Борисов
Ковачки прави бизнес както смята , че е най-добре за фирмите му . Ако има нещо незаконно , гласувам с двете ръце вашия благодетел *да го заключи където му е мястото . Щом не го е заключил , значи все още нищо незаконно не е направил . Ако е направил нещо незаконно а продължава да си върти бизнеса , значи вашия благодетел * пак не си е свършил работата . Не стига , че разхищава държавни средства за някакви футболни смешници ,ами оставил и някакъв Ковачки бизнес да прави .
И стига си повтарял за тая моя злоба .Къде видя злоба ? Няма злоба ! Повръща ми се от вашия случай.
Сега ти ми отговори - В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ?
*Бойко Борисов
BOSS написа:Въпросите ти са елементарни и не сметнах за нужно да им отговарям . Но при положение че толкова настояваш , ще ти обясня накратко и простичко за да разбереш .
*Бойко Борисов