Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
Защо и при нас да не остане нещо хубаво? Никой от нас не си го носи вкъщи, остава за нашите деца!

daydreamer написа:Босс, сега ще ти кажа нещо, което ще те шокира. Ти си в Матрицата. Нищо не е реално тук, за това и ти изглежда толкова абсурдна държавата в която живееш. Имаш два избора- да пиеш хапчетата, дето ти дават чичковците с белите престилки и така да забравиш това, което ти казвам. Ти пак ще си "работодател" на 80 души. Другото е да се опиташ да избягаш от лудницата, където са те затворили, и да се бориш срещу Матриаца. И на излизане им кажи да спрат нета на другите луди, че са плъзнали навсякъде из интернет пространството.
Пич , не се прави на остроумен , че не си .
BOSS написа:daydreamer написа:Босс, сега ще ти кажа нещо, което ще те шокира. Ти си в Матрицата. Нищо не е реално тук, за това и ти изглежда толкова абсурдна държавата в която живееш. Имаш два избора- да пиеш хапчетата, дето ти дават чичковците с белите престилки и така да забравиш това, което ти казвам. Ти пак ще си "работодател" на 80 души. Другото е да се опиташ да избягаш от лудницата, където са те затворили, и да се бориш срещу Матриаца. И на излизане им кажи да спрат нета на другите луди, че са плъзнали навсякъде из интернет пространството.
Пич , не се прави на остроумен , че не си .
Що да не е бре мой пернишки Нео? Нещо при номинации за работодател на годината не срещам босия!? Ама и ти си един абсурд, не знам как да го нарека. То не е наглост, безочие - седнал да реве за справедливост в държавата пък не "вижда" в двора си какво става. Или Ковачки е най-честния бизнесмен в България. И него го знаем какви ги върши. Ама там що ли не скачаш за правда? Знаеш ли с колко пък той ощетява държавата? Много повече от колкото тя дава на Берое. На хранилка сме били. Наглец! Дано изпаднете и в Стара Загора да ви подпечатаме билетите за Б група. С едно 3-0, че явно много ти харесва. Казваш ние сме били със зелени очила, ми ти с какви си? Поредния мислещ се за остроумен и открил топлата вода. Слушай какво ти казва daydreamer и другия път като дойдат чичковците с белите престилки си изпий хапчетата
 !
 !Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
daydreamer  е най-големия пич от всички ви и BEROE_StZ  също . На личните съобщения се разбрахме . 
Ти си подскачай колкото искаш и се прави на маймуна -простено ти е ! Аз знам , че ти знаеш , че не си прав

Ти си подскачай колкото искаш и се прави на маймуна -простено ти е ! Аз знам , че ти знаеш , че не си прав

BOSS написа:daydreamer е най-големия пич от всички ви и BEROE_StZ също . На личните съобщения се разбрахме .
Радвам се, че си се разбрал с момчетата. Ще спя спокойно. Аз знам, че ако ми пука за някой който не ме познава какво мисли за мен, значи нещо на мен ще ми куца. Особенно по форуми.
Тая тема като цяло си е за ключ и то от много отдавна.
Аз знам , че ти знаеш , че не си прав по темата която обсъждаме , а не какво мислиш за мен .
Ако ми пукаше какво мислиш за мен , щях да ти отвърна на плоските обиди .

Босс-чо, спри да пишеш във форума на Берое, че прекаляваш. Не е хубаво чак такава злоба да таиш. Легни си, наспи се, вземи си дневната дозичка за успокоение и това е. Направих си труда да прочета повечето мнения по темата и видях, че беройците са ти го обяснили като на олигофрен  за какво става дума и ти пак се правиш на интересен. Омразата и завситта не са хубаво нещо да знаеш, така че да не се повтарям стъпките си ги знаеш. А и между другото нали софииските отбори са ви враг номер едно, та ти препоръчвам да си спреш мобилните телефони (ако имаш такива), че току виж 0,02 лв. от днешната ти сметка  отидат за отборите, които са спонспорирани от съответните мобилни оператори, а това би те разтроило, а ние не искаме да страдаш. Скорощно оздравяване !

1916'
burnstz написа:Босс-чо, спри да пишеш във форума на Берое, че прекаляваш. Не е хубаво чак такава злоба да таиш. Легни си, наспи се, вземи си дневната дозичка за успокоение и това е. Направих си труда да прочета повечето мнения по темата и видях, че беройците са ти го обяснили като на олигофрен за какво става дума и ти пак се правиш на интересен. Омразата и завситта не са хубаво нещо да знаеш, така че да не се повтарям стъпките си ги знаеш. А и между другото нали софииските отбори са ви враг номер едно, та ти препоръчвам да си спреш мобилните телефони (ако имаш такива), че току виж 0,02 лв. от днешната ти сметка отидат за отборите, които са спонспорирани от съответните мобилни оператори, а това би те разтроило, а ние не искаме да страдаш. Скорощно оздравяване !
Зорлем на тъп се правиш , а може и да си си тъп най-вероятно . Ако тръгна да ви обиждам и аз , няма да повярваш какво може да ти чуят ушите . Мълчи си и се скрий някъде . Личи си във всеки ваш коментар гузната съвест .
BOSS написа:Аз знам , че ти знаеш , че не си прав по темата която обсъждаме , а не какво мислиш за мен .
Плоски, плоски, колко да са плоски? Нагъл си, защото твоята работа е "крадеца вика, дръжте крадеца". Имате един от най-съмнителните бизнесмени за президент на отбора ви, ама ти плюеш по нас. На това му се вика безочливост. Заради безочието на Ковачки заради Брикел, ще плаща държавата накрая, всъщност данъкоплатеца. Ковачки си прибира печалбата от ТЕЦ-а и не инвестира и 1 стотинка в пречиствателни системи. Предписания там има от години. Когато изтече срока за тях, той вместо да признае какво е направил, насъска работниците да вдигат стачки, че щели да останат без работа. Ама, че после ще се плащат милиони глоби никой не го казва. Служителите в Брикел ги осигуряват на много по-малко от колкото получават реално, с това не се ли ощетява държавната хазна? Това е от както Ковачки приватизира Брикел. Не ща и да си мисля с колко десетки милиона е ощетил държавата. Защо когато той взема Миньор Пк, тогава не скочи срещу него? Ами се радвахне ехидно за това, че имате такъв мастит бизнесмен за бащица на отбора ви. На хранилка сме били.Ама точно ти да търсиш сметка и правда не върви. И то само заради това, че си озлобен от безпаричието на клуба ви. Ходи реви на Батков или съгражданите ви от Титан. Те бързо ще ви оправят.
					Последна промяна от balgarin на 26 яну 2013 18:24, променено общо 1 път.

И да те помоля да ме осведомиш с какво се занимава Никифор Вангелов, че освен, че се води президент на отбора ви, друго не знам за него?