ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот bigfish » 24 сеп 2013 13:52

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК "Ботев" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени многобройни предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК "Ботев" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За издигнат транспарант, съдържащ цинични думи, на основание чл.37, ал.8, ДК налага на ПФК "Ботев" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Моралисти, как е?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 сеп 2013 14:06

Цветан ефенди ще плаща!!!!
Морал при жълтата сган ли очакващ.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2013 14:27

"Е*ахме Ботев" и "К*р за НоваТВ" е едно и също, нали зелени селяци кухи?!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 24 сеп 2013 14:36

Raoul_Duke написа:"Е*ахме Ботев" и "К*р за НоваТВ" е едно и също, нали зелени селяци кухи?!

Да, едно и също е- все к.рове към разни търговски дружества. Аз разлика не виждам. Или вашето трябва да е имунизирано точно към тези скандирания, а вие може да отпращате към друго търговско дружество същото????

Ае впрегнете медийната империя на вашия шеф и продължете да ревече за повече морал.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 24 сеп 2013 17:05

daydreamer написа:
Raoul_Duke написа:"Е*ахме Ботев" и "К*р за НоваТВ" е едно и също, нали зелени селяци кухи?!

Да, едно и също е- все к.рове към разни търговски дружества. Аз разлика не виждам. Или вашето трябва да е имунизирано точно към тези скандирания, а вие може да отпращате към друго търговско дружество същото????

Ае впрегнете медийната империя на вашия шеф и продължете да ревече за повече морал.

Е , ти пък сега! Нали те са най-вИликитИ и за тях всичко можИ.
Ама папагали , какво да ги правиш.Повтарят едно и също , че си и вярват :lol:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2013 19:36

daydreamer написа:

Доволно прости селяни сте.Честна дума! Какви търговски дружества бе, олигофрен? Псуваш Христо Ботев! Като искаш да си топ-мега ултрас пей ебахме папагалите, жълтурите, майните в гъза! Толкова ли ви е умствения капацитет в тоя селски град? Отнася се и за тоя неудачник над мен!

За издигнат транспарант, съдържащ цинични думи, на основание чл.37, ал.8, ДК налага наПФК "Ботев" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 3000 лева.

А за обида към Христо Ботев?
Последна промяна от DarkPsy на 24 сеп 2013 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2013 19:36

Laetitia написа:
bigfish написа:Наглите канарчета забравихте май какво пяхте като победихте Левски, ама имаме записи, ще ви го покажем.
Мхм, точно за това говорех и аз по-назад.
Ако ние, левскарите, пускаме декларация всеки път, в който някой е скандирал трибуквие за Левски, ще се удавим в бумащина.
То си опират до манталитет подобни неща.

Очаквам с интерес. Иначе си оставате обикновени лаладжии! Инак това с факлите по пистата е гадно. И аз бих реагирал така. Но това е проблем на всички агитки.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 24 сеп 2013 20:02

DarkPsy написа:А за обида към Христо Ботев?

Спрете да се сравнявате с Христо Ботьов Петков. Вие не сте той. Вие сте футболен отбор. Никой от вас не го е питал съгласен ли е името му да се носи от вашия отбор. Толкова по темата.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 24 сеп 2013 20:09

DarkPsy написа:
daydreamer написа:

Доволно прости селяни сте.Честна дума! Какви търговски дружества бе, олигофрен? Псуваш Христо Ботев! Като искаш да си топ-мега ултрас пей ебахме папагалите, жълтурите, майните в гъза! Толкова ли ви е умствения капацитет в тоя селски град? Отнася се и за тоя неудачник над мен!

Първо не се включих в най- тежките скаднирания на мача, но вече съжалявам. Такава степен на шизофрения и тъпотия не бях виждал скоро. К.Р за Нова Броудкастинг Груп" АД и К.Р за ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ АД. К.Р за тези две тъпи търговски дружества. Виждаш ли сега? Трай там, че нервиш, тролче. Радвай се на парите на ДПС, Христо Ботев би се гордял с вас... Ако знаеше, че след време турска партия ще решава какво да се прави в една свободна уж България и че нейния благодетел ще поддържа отбор с неговото име...

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2013 20:29

Бла-Бла-Бла! Селяндурите от старозагорско в цялата си прелест!

Върни се в “Берое”