ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот praistoria » 23 сеп 2013 21:56

balgarin написа:
praistoria написа: Нали осъзнаваш, че поне половината от хората, интересуващи се от футбол в Пловдив, са от Ботев? Съдейки по коментарите ти, ти живееш в някакъв паралелен Пловдив, изпълнен само с продажни турци и цигани, а ти си последния бастион на арийската раса. Хайде малко по-сериозно- това е само игра, колко си се вживял си е изцяло твой проблем- интернет е, имаш право да се представяш за какъвто си поискаш, но ако реално наистина вярваш в тези неща и ги споделяш под път и над път не говори добре за теб :roll: ...

Мачът беше абсолютно заслужено спечелен от Берое, поздравления за изявите на терена и...Нека да кажем, че от представянето ви по трибуните съм със смесени чувства. В София уча с много хора от вашия град, които определено никога не биха скандирали подобни неща. Явно наистина човек става различен, когато се слее с тълпата.

Без да се заяждам, но нали осъзнаваш, че говорейки за скандирания трябва да прибавиш и гостуващата агитка. Защото от втората минута започнаха с обичайните "цигани", "селяни", "марули", "курви" и т.нат. А също така ако ти остане време се замисли, защо гостуващата агитка си хвърля запалените факли по чисто новата писта. Която никой бероец няма да си я носи вкъщи, а ще я ползват всички национални гарнитури по лека атлетика. Която е горда придобивка за българската лека атлетика. Ако ти мислиш, че това е напълно нормално и цивилизовано действие на бултрасите, което трябва да бъде подминато, няма какво да се коментира повече по темата.

Пистата ви не е ли от сгур? Какво точно могат да са последиците ако не е тайна?
П.С: Няма и оплаквания на официални лица по случая.
П.С: В последните 10 години поне със сигурност на домакинство на Колежа никой не е скандирал КЗЛ. През соца също много ме съмнява, единственото възможно време е в интервала между 90-те и новия век, за които не гарантирам. На гостувания едно: "К*р за София" поне винаги има :) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 23 сеп 2013 22:08

praistoria написа:
balgarin написа:
praistoria написа: Нали осъзнаваш, че поне половината от хората, интересуващи се от футбол в Пловдив, са от Ботев? Съдейки по коментарите ти, ти живееш в някакъв паралелен Пловдив, изпълнен само с продажни турци и цигани, а ти си последния бастион на арийската раса. Хайде малко по-сериозно- това е само игра, колко си се вживял си е изцяло твой проблем- интернет е, имаш право да се представяш за какъвто си поискаш, но ако реално наистина вярваш в тези неща и ги споделяш под път и над път не говори добре за теб :roll: ...

Мачът беше абсолютно заслужено спечелен от Берое, поздравления за изявите на терена и...Нека да кажем, че от представянето ви по трибуните съм със смесени чувства. В София уча с много хора от вашия град, които определено никога не биха скандирали подобни неща. Явно наистина човек става различен, когато се слее с тълпата.

Без да се заяждам, но нали осъзнаваш, че говорейки за скандирания трябва да прибавиш и гостуващата агитка. Защото от втората минута започнаха с обичайните "цигани", "селяни", "марули", "курви" и т.нат. А също така ако ти остане време се замисли, защо гостуващата агитка си хвърля запалените факли по чисто новата писта. Която никой бероец няма да си я носи вкъщи, а ще я ползват всички национални гарнитури по лека атлетика. Която е горда придобивка за българската лека атлетика. Ако ти мислиш, че това е напълно нормално и цивилизовано действие на бултрасите, което трябва да бъде подминато, няма какво да се коментира повече по темата.

Пистата ви не е ли от сгур? Какво точно могат да са последиците ако не е тайна?
П.С: Няма и оплаквания на официални лица по случая.
П.С: В последните 10 години поне със сигурност на домакинство на Колежа никой не е скандирал КЗЛ. През соца също много ме съмнява, единственото възможно време е в интервала между 90-те и новия век, за които не гарантирам. На гостувания едно: "К*р за София" поне винаги има :) .

Каква сгур , това да не е вашия порутен стадион?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2013 23:05

Жълтури да ми говорят за мякане и за село, дето смесват мекото и шопско говорене, абсолютни смешници :lol: Аз няма да обидя града ви, защото нямам против него, жалко само, че се свързва и с вас. И по-леко със заплахите, не сме ви Горно Сахране, примерно, където отивате и правите каквото си искате. И се прекръстете на Василев, вместо на Ботев, повече ще ви отива. Може и на Бареков. Довиждане.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 сеп 2013 23:17

Avgusta 1916 написа:
DarkPsy написа:До скоро смятах, че по-големи гнусари от рогатите и мангалите в черно бяло няма, но вие определено заехте 1-во място. Отрепки! В Пловдив от тук нататък ви чака АД.

Ти беше ли на мача бе, папагал смотан!
Знаеш ли колко ми дреме къде сме в жалкият ти животец , филмиран пубер :!:

Селски, посмей да дойдеш в Пловдив и ще разбереш. Ако искаш можеш и да ми се обадиш! Подробности на лични. Помияр.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 23:32

DarkPsy написа:
Avgusta 1916 написа:
DarkPsy написа:До скоро смятах, че по-големи гнусари от рогатите и мангалите в черно бяло няма, но вие определено заехте 1-во място. Отрепки! В Пловдив от тук нататък ви чака АД.

Селски, посмей да дойдеш в Пловдив и ще разбереш. Ако искаш можеш и да ми се обадиш! Подробности на лични. Помияр.

Чакам подробностите пурко путяфски ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 сеп 2013 00:16

DarkPsy написа:
Avgusta 1916 написа:

Леко, че се ууплъъшихме ве... ПЕТКО СТРАШНИЯ , аз поне съм пето поколение гражданин , а ти "ГРАЖДАНИН В СЕЛО РАЖДАН "
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 24 сеп 2013 01:20

praistoria написа:Пистата ви не е ли от сгур? Какво точно могат да са последиците ако не е тайна?

Изображение

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 24 сеп 2013 01:21

praistoria написа:Пистата ви не е ли от сгур? Какво точно могат да са последиците ако не е тайна?

Изображение

http://bgathletic.com/new.php?id=9004&blog_id=&s_id=

„Още настръхвам, като се сетя какво беше на стадиона, каза олимпийският, световен и европейски шампион Христо Марков след първия ден на Балканиадата. – Публиката направи уникално състезанието.”

Ивет Лалова зарадва най-много хората на стадион „Берое”, които я посрещаха подобаващо за звезда при всяка нейна поява на пистата. Но трибуната се взривяваше при участието на всички национали.

Чувствам се сякаш съм Юсейн Болт. Наистина това е невероятно усещане, дава ми смисъл да продължавам да правя това, което правя, а именно да бягам, да обичам работата си. Осмисля още повече всяко едно мое завръщане вкъщи, всяко едно бягане пред родна публика”, заяви Лалова, която триумфира на 100 м вчера.
Последна промяна от bigfish на 24 сеп 2013 01:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 24 сеп 2013 01:23

Аре другия път като говориш за сгур да не говориш за писта на която е поставен ненадминат до момента световен рекорд по бягане, а?
http://www.dnevnik.bg/video/2013/08/20/ ... a_donkova/

Наглите канарчета забравихте май какво пяхте като победихте Левски, ама имаме записи, ще ви го покажем.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 24 сеп 2013 01:38

bigfish написа:Наглите канарчета забравихте май какво пяхте като победихте Левски, ама имаме записи, ще ви го покажем.
Мхм, точно за това говорех и аз по-назад.
Ако ние, левскарите, пускаме декларация всеки път, в който някой е скандирал трибуквие за Левски, ще се удавим в бумащина.
То си опират до манталитет подобни неща.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Берое”