Берое-ЦСКА-1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- August Burns Red
Re: Берое-ЦСКА-1:2
Еми Тия Чорбари ни контузиха костадинов счупен Нос !!Пенев и той в чужбина операции едно друго ааа това беше престъпление срещу футбола ууууу не играхме много силно 2 принудителни смени ааа съдията даваше не съществуващи фалове за цска при 1-вия гол нямаше никакво нарушение никакво Софииски П***рас ! Нищо все се препънат някъде цска хааа !? 1 Скоро ....
Беройци, що толкова зле бе пичове, що излизате смутени и притеснени от ЦСКА-то, сега ви беше момента, ама нямате манталитет. Шампиони щели да стават, в Лига Европа щели да играят...
Това са мачоветев - с Левски и ЦСКА, тях биеш ли, после си свиркаш...
На вас ви дай само срещу Лудогорец да се доказвате, да крадете някой и друга точка...
Иначе ми стана готино че отново бивш наш играч наказа ЦСКА-то- след Платини, Бургзорг, и Бакалов се прояви..
Кофти е че нямаме май друг в А група...а забравих Деко - Миро Иванов, негов ред е
На вас ви дай само срещу Лудогорец да се доказвате, да крадете някой и друга точка...
Иначе ми стана готино че отново бивш наш играч наказа ЦСКА-то- след Платини, Бургзорг, и Бакалов се прояви..
Кофти е че нямаме май друг в А група...а забравих Деко - Миро Иванов, негов ред е

-
- Контакти:
В този полусезон толкова груб отбор не бе идвал в Стара Загора.Второ-перфектна обработка на пресата,феновете,футболната общественост от Стойчо Младенов преди мача с добре избран съдийски екип.Трето има нещо гнило в играта на Мапуко/под диктовката на В.Христов/,самия Венци и пасивноста на Хубчев.Не знам защо футболистите на Берое изгониха около 2000 превърженици отново от стадиона в следващите 4-5 мача.Информацията,че вечерта преди мача е имало алкохол и разходки до 23 часа!? Мнението ми вече е същото каквото е на феновете на Черноморец-че Венци не е хубав човек и колкото по рано си тръгне толкова по добре !!! Берое няма "ХАРАКТЕР" за да е шампион.Все още е едно провинциално отборче без сериозни цели.БЕЗКРАЙНО СЪМ ОБИДЕН НА ПОВЕЧЕТО ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА БЕРОЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Avgusta 1916
- Контакти:
mariuskirkov написа:В този полусезон толкова груб отбор не бе идвал в Стара Загора.Второ-перфектна обработка на пресата,феновете,футболната общественост от Стойчо Младенов преди мача с добре избран съдийски екип.Трето има нещо гнило в играта на Мапуко/под диктовката на В.Христов/,самия Венци и пасивноста на Хубчев.Не знам защо футболистите на Берое изгониха около 2000 превърженици отново от стадиона в следващите 4-5 мача.Информацията,че вечерта преди мача е имало алкохол и разходки до 23 часа!? Мнението ми вече е същото каквото е на феновете на Черноморец-че Венци не е хубав човек и колкото по рано си тръгне толкова по добре !!! Берое няма "ХАРАКТЕР" за да е шампион.Все още е едно провинциално отборче без сериозни цели.БЕЗКРАЙНО СЪМ ОБИДЕН НА ПОВЕЧЕТО ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА БЕРОЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ми не е така!
Венци живее в блока ми , та лично аз го видях да тръгва за лагера на баните още следобед като го изпращаше жена му заедно с малкото бебе.
Ти лично къде ги видя Венци , Мапуку и компания? Или е по-лесно да вярваш на градски легенди за тоя и оня. Писна ми от такива като тебе бе - имал бил информация

За мача - добро начало , но за жалост до контузията на Мечката . После червените си взеха средата на терена и доминираха през първото полувреме.
През втората част играта беше равностойна , а заслужения , но недаден втори жълт картон на Сънди можеше да предреши края в наша полза.Дори можеше да си решим мача с втори гол ,но Венци и Мапуку не успяха.Това е.
Двата ни бека ( Зехиров и Динков ) бяха трагедия .
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
-
- Контакти:
Информацията е от обслужващият персонал на комплекса Марица изток. 

-
- Контакти:
Второто нещо извинявай ама и аз имам очи,а съм и сигурен,че съм гледал поне с 30 години футбол повече от теб,а и имам в тези среди достатъчно информация за да си направя изводи.Не гледай с очите на запалянко и нека не ти "писва" когато има хора с по различно мнение от твоето.Просто пусни мача както аз го изгледах и видях някои неща които запалянковците от другите отбори казват.....................................mariuskirkov написа:Информацията е от обслужващият персонал на комплекса Марица изток.
-
- Контакти:
mariuskirkov написа:Второто нещо извинявай ама и аз имам очи,а съм и сигурен,че съм гледал поне с 30 години футбол повече от теб,а и имам в тези среди достатъчно информация за да си направя изводи.Не гледай с очите на запалянко и нека не ти "писва" когато има хора с по различно мнение от твоето.Просто пусни мача както аз го изгледах няколко пъти и видях някои неща които запалянковците от другите отбори казват.....................................mariuskirkov написа:Информацията е от обслужващият персонал на комплекса Марица изток.
И още нещо- ти говори ли с хората който си тръгнаха след мача,че ми говориш няканви небивалици.Този отбор е"селски" и нищо общо с манталитета на шампиони.....
snakebite написа:Беройци, що толкова зле бе пичове, що излизате смутени и притеснени от ЦСКА-то, сега ви беше момента, ама нямате манталитет. Шампиони щели да стават, в Лига Европа щели да играят...
леко с манталитета е сладур,че живота е много странно нещо...всички виждаме пустеещи нови и модерни комплекси по олимпиади и световни...лекичко с наставленията