ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 17:21

Raoul_Duke написа:
acmilan написа:Винаги съм бил твърдо против трибуквените за Ботев и Левски, както и за това, че сме ги таковали отзад. Не съм от викалите го и няма да го направя. Тези клубове са кръстени от обикновени хора на имената на национални герои, когато е прохождал футболът в България, има сума ти други начини да се обижда, щом толкова е наложително. Само че подобни смешни декларацийки, като тази от днес, могат да минават другаде, не и тук. Вие знаете ли, неуважаеми жълтури, че градът, който наричате село, е бил най-големият в България преди Освобождението и повече от половината му жители са зверски избити от турците? Нали искате да си говорим за история? Скандирайте си името на Караибрахим и не се занимавайте с нас. Довиждане до следващата ви загуба от нас. С неуважение.

Тоз па... Псевдо-интелектуалецът с едноцифрена стойност на айкю-то щял за история да говори. Да се смея ли, да плача ли... Гледай си там оранжерията, вземи ментов бонбон, че лъхаш на шкембе и чесън от сто километра и си оправи диалекта преди да се насочиш към някоя от науките.
Поетът е казал именно за такива като теб и подобните ти: "... А вие? – Вие сте идиоти!". Други коментари за безродниците, псуващи великия Христо Ботйов не са нужни.

Леле майко , сега в бултрас редиците взеха да мерят и айкю коефиценти .Ама какво ли се учудвам , та вие на око изкарвате публика с точност до десетичната запетая , като пеете мерите децибелите във всички възможни честоти , имате най-голямото айкю сред всички запалянковци не само в България , не ядете шкембе чорба с чесън , не слушате чалга , не псувате , не пиете , изобщо не мЯкате ,никога не спирате да подкрепяте отбора когато побеждава.............. и да , нещо с което се съгласявам веднага- нямате нищо общо с Христо Ботев ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2013 18:25

Raoul_Duke написа:
acmilan написа:Винаги съм бил твърдо против трибуквените за Ботев и Левски, както и за това, че сме ги таковали отзад. Не съм от викалите го и няма да го направя. Тези клубове са кръстени от обикновени хора на имената на национални герои, когато е прохождал футболът в България, има сума ти други начини да се обижда, щом толкова е наложително. Само че подобни смешни декларацийки, като тази от днес, могат да минават другаде, не и тук. Вие знаете ли, неуважаеми жълтури, че градът, който наричате село, е бил най-големият в България преди Освобождението и повече от половината му жители са зверски избити от турците? Нали искате да си говорим за история? Скандирайте си името на Караибрахим и не се занимавайте с нас. Довиждане до следващата ви загуба от нас. С неуважение.

Тоз па... Псевдо-интелектуалецът с едноцифрена стойност на айкю-то щял за история да говори. Да се смея ли, да плача ли... Гледай си там оранжерията, вземи ментов бонбон, че лъхаш на шкембе и чесън от сто километра и си оправи диалекта преди да се насочиш към някоя от науките.
Поетът е казал именно за такива като теб и подобните ти: "... А вие? – Вие сте идиоти!". Други коментари за безродниците, псуващи великия Христо Ботйов не са нужни.

Какъв си ти бе, оскубано канарче :lol: Написал си един куп простотии, прекрасно отиващи на клубната ти принадлежност. Моето айкю те уверявам, че е с доста по-сериозна стойност от твоето, също както и знанията ми по история. Шкембе и чесън в живота си не съм ял, имам непоносимост към тях. Как само си се чудил по какъв точно начин да ме обидиш и роди това :mrgreen: И точно жълт да ми говори за диалект...Жалкар, като отборчето си. Айде пътувай към Коматево. До следващия ви резил.
Последна промяна от acmilan на 23 сеп 2013 19:35, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 сеп 2013 18:55

Raoul_Duke написа:

Нещо си объркал , не ядем шкембе чорба с чесън, а ПАПАГАЛ ЧОРБА С ЧЕСЪН , ядем я от 15 години
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 сеп 2013 19:42

acmilan написа:
Raoul_Duke написа:

Какъв си ти бе, оскубано канарче :lol: Написал си един куп простотии, прекрасно отиващи на клубната ти принадлежност. Моето айкю те уверявам, че е с доста по-сериозна стойност от твоето, също както и знанията ми по история. Шкембе и чесън в живота си не съм ял, имам непоносимост към тях. Как само си се чудил по какъв точно начин да ме обидиш и роди това :mrgreen: Жалкар, като отборчето си. Айде пътувай към Коматево. До следващия ви резил.

Това, че си ЕнтИлектуалец, знае ли го някой друг освен родата :lol: Иначе е много яко някой мякащ, неградски индивид да се перчи и да се обяснява как бил по-по-най, а в същото време никой, освен комшията от общежитието да не подозира за неговото съществуване :mrgreen:
Айде сега, излейте пак кофите с помия, мозъчни донори и радвайте на трупа "селска чест", че друго нямате в отрудения селскостопански животец :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 23 сеп 2013 20:25

Raoul_Duke написа:
Това, че си ЕнтИлектуалец, знае ли го някой друг освен родата :lol: Иначе е много яко някой мякащ, неградски индивид да се перчи и да се обяснява как бил по-по-най, а в същото време никой, освен комшията от общежитието да не подозира за неговото съществуване :mrgreen:
Айде сега, излейте пак кофите с помия, мозъчни донори и радвайте на трупа "селска чест", че друго нямате в отрудения селскостопански животец :mrgreen:

Излез от филма, врабец ! Не осъзнаваш колко си ограничен и смешен ! За Стара Загора ще говориш само с уважение, абонат !
1916'

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 сеп 2013 20:40

До скоро смятах, че по-големи гнусари от рогатите и мангалите в черно бяло няма, но вие определено заехте 1-во място. Отрепки! В Пловдив от тук нататък ви чака АД.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 23 сеп 2013 20:45

Зарски мякащи дебили , въобще не си въобразявайте да идвате в Пловдив за ответния мач. Ще бъдете разкостени. Групировките ще ви наврят в дивия ... селски . Така че вашите рендета ще играят без ваша публика. Опитайте да дойдете , моля ! Канарите ви чакат . ;)

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 20:53

Perroquet написа:Зарски мякащи дебили , въобще не си въобразявайте да идвате в Пловдив за ответния мач. Ще бъдете разкостени. Групировките ще ви наврят в дивия ... селски . Така че вашите рендета ще играят без ваша публика. Опитайте да дойдете , моля ! Канарите ви чакат . ;)

Ехааа , сега сигурно трябва да треперя , а? :) ...А ти къде ще си?
Кой си ти бе , пиле проскубано , че да ми казваш къде ще ходя и какво ще правя! Аааа , забравих , ти беше от най-вИликИтИ пИпИруди :mrgreen:... с две думи от околията на Пловдив.
Последна промяна от Avgusta 1916 на 23 сеп 2013 21:00, променено общо 1 път.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 20:59

DarkPsy написа:До скоро смятах, че по-големи гнусари от рогатите и мангалите в черно бяло няма, но вие определено заехте 1-во място. Отрепки! В Пловдив от тук нататък ви чака АД.

Ти беше ли на мача бе, папагал смотан!
Знаеш ли колко ми дреме къде сме в жалкият ти животец , филмиран пубер :!:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 сеп 2013 21:50

Много чисти нравствено, че и обидчиви били ботевистите.
А я да кажат тия моралисти, когато са играли срещу нас, дали им се е случвало поне веднъж да скандират трибуквен за Левски?
Нали знаете, че когато сочиш някого с пръст, три пръста сочат към теб.
Отвратително е да се чува по стадионите трибуквен за Левски или Ботев, но е факт, че много хора продължават да го скандират.

Иначе честита победа на беройци.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Берое”