Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Мнениеот balgarin » 25 яну 2013 19:10

BOSS написа:А бе , бяхте много симпатичен отбор като спечелихте купата . Искренно съм се радвал , на доблестта и мъжеството което проявихте тогава . Капка завист не съм изпитал , въпреки че Миньор можеше да е на вашето място . Наистина вие и само вие заслужавахте тази купа !
Сега сте ми на едно ниво с Левски и ЦСКА - отборите на всяка власт , а вие на сегашната власт .Нищо лично .
Пожелавам ви сериозен частен инвеститор да дойде да ви откупи от ТЕЦ-а и по този начин държавата да си върне похарчените пари , а вие с чиста съвест да си подкрепяте отбора .

Прав си в едно, ние заслужавахме купата тогава. Ако Берое беше отбор на властта нямаше да ни режат съдиите всеки кръг и щяхме да сме в тройката.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 25 яну 2013 19:30

С ТЕЦ-а за спонсор винаги ще сте там където сте и сега - живуркане в долната половина на таблицата или -Б група . Защото , ако сте по-нагоре всички ще скочат . Може ли някой да се съревновава с държавата - НЕ . Представи си , че сте на 3-то място . Всички ще изпищят и ще са прави . Сега на никой не бъркате сметките , безопасни сте , живуркате си някъде там долу и никой не иска да скача на Бойко за няма нищо . Утре Бойко си тръгва, идва друга власт , скръцва със зъби за пилеенето на държавни пари , врътват кранчето и какво правиме ? :roll:

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 25 яну 2013 19:40

Какво правиме ли? Играем си на хладничко на осветление, любуваме се на тревичката, на седалките, на базата, чакаме ДЮШ да почне да изкарва по- подготвени кадри. Малко ли е някой да дойде и да ти оправи базата? Не ни трябват скъпи футболисти да ни вкарват в топ 3. Повече от щастливи сме за това, което и сега виждаме (справка- 20 години нищо съществено не се е правило). А като си тръгнат? Стискаме палци да не си вземат тревата, лампите и седалките ;) Не е ли близко до акъла?

П.С. с цялата тази база все някой ще ни вземе,а ако не го направи- има си дербита и в Б група, ще си ходим на тях.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 25 яну 2013 19:46

BOSS написа:А бе , бяхте много симпатичен отбор като спечелихте купата . Искренно съм се радвал , на доблестта и мъжеството което проявихте тогава . Капка завист не съм изпитал , въпреки че Миньор можеше да е на вашето място . Наистина вие и само вие заслужавахте тази купа !
Сега сте ми на едно ниво с Левски и ЦСКА - отборите на всяка власт , а вие на сегашната власт .Нищо лично .
Пожелавам ви сериозен частен инвеститор да дойде да ви откупи от ТЕЦ-а и по този начин държавата да си върне похарчените пари , а вие с чиста съвест да си подкрепяте отбора .

:) :) :) :) :) Заболя ме корема от смях, достоен си за съжаление пич.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 25 яну 2013 19:55

daydreamer написа:Какво правиме ли? Играем си на хладничко на осветление, любуваме се на тревичката, на седалките, на базата, чакаме ДЮШ да почне да изкарва по- подготвени кадри. Малко ли е някой да дойде и да ти оправи базата? Не ни трябват скъпи футболисти да ни вкарват в топ 3. Повече от щастливи сме за това, което и сега виждаме (справка- 20 години нищо съществено не се е правило). А като си тръгнат? Стискаме палци да не си вземат тревата, лампите и седалките ;) Не е ли близко до акъла?

П.С. с цялата тази база все някой ще ни вземе,а ако не го направи- има си дербита и в Б група, ще си ходим на тях.

Абсолютните мисли на държавния хрантутник . Като се радваш на това което и сега виждаш , гледа ли мача в Перник ? Един много, много слаб Миньор би с 3:0 . Смятай колко трагични бяхте . Най-трагичното беше поведението на вашите футболисти . Въобще не им дремеше какво се случва , просто си чакаха заплатата . Държавната заплата .

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 25 яну 2013 19:59

BOSS, нареди се и ти да вземеш заплата и да свършваме вече с глупостите, които изписа.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 25 яну 2013 20:01

bigfish написа:BOSS, нареди се и ти да вземеш заплата и да свършваме вече с глупостите, които изписа.

:) :) :) Това беше добро !!! В живота си заплата не съм вземал , сигурно затова толкова драпам :) :) :)

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 25 яну 2013 20:17

BOSS написа:
bigfish написа:BOSS, нареди се и ти да вземеш заплата и да свършваме вече с глупостите, които изписа.

:) :) :) Това беше добро !!! В живота си заплата не съм вземал , сигурно затова толкова драпам :) :) :)

Берое е държавен хрантутник, но теб те хранят мама и тати още. Дай им статията и ги питай дали мразят Берое заради това, което прави. Ти нямаш право да решаваш още.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 25 яну 2013 20:29

daydreamer написа:
BOSS написа:

Берое е държавен хрантутник, но теб те хранят мама и тати още. Дай им статията и ги питай дали мразят Берое заради това, което прави. Ти нямаш право да решаваш още.

Мама и тати аз ги храня и още около осемдесет човека , приятелче . Имах впредвид , че заплатите аз ги давам . Никога не съм чакал заплата , това исках да кажа .

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 25 яну 2013 20:40

Ами, разраствай го този бизнес, купувай Берое и му покажи правилния път.

Върни се в “Берое”