Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа
Добре, бе за Берое сме всички, ама я стига. Сега кажете всички левскари, ако тая дузпа беше свирена за ЦСКА. Дано да не се случва такова нещо, че сигурно и на папата ще пишете 

-
- Контакти:
athom написа:Blue_Girl написа:В равностойно полувреме рефера нямаше моралното право да я свири тази дузпа.
Особено в последната минута на първата част.
Я пак ?!![]()
![]()
Май с теб гледаме различни мачове.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Не пишете глупости, защото дузпа имаше 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Явно сме гледали различни повторения, а това дали футболиста на Рапид е на 1-2-3 или 5 метра няма никакво значение.
Факта е, че повеждайки си с ръка топката, футболиста на Берое нарушава правилата,
а наличието на нападател на Рапид отзад, попречва на съдията да използва "моралното си право" да не види въпросната дузпа.
Факта е, че повеждайки си с ръка топката, футболиста на Берое нарушава правилата,
а наличието на нападател на Рапид отзад, попречва на съдията да използва "моралното си право" да не види въпросната дузпа.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- metodito
- Контакти:
Tommi написа:Не пишете глупости, защото дузпа имаше
За мен дузпа нямаше, но имаше докосване с ръка... неволно.
Tommi написа:Не пишете глупости, защото дузпа имаше
Ти пък откъде си сигурен бе? Да не си заложил на австрийците? Ква дузпа тоя от Рапид нямаше нищо общо със ситуацията? То май ти говориш глупости?

Добре, че има поне малко трезво мислещи хора
Айде стига вече с тая дузпа и да пожелаем успех 

runnersa написа:Tommi написа:Не пишете глупости, защото дузпа имаше
Ти пък откъде си сигурен бе? Да не си заложил на австрийците? Ква дузпа тоя от Рапид нямаше нищо общо със ситуацията? То май ти говориш глупости?
Кой от Рапид

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
RollIt написа:Добре, бе за Берое сме всички, ама я стига. Сега кажете всички левскари, ако тая дузпа беше свирена за ЦСКА. Дано да не се случва такова нещо, че сигурно и на папата ще пишете
Тогава ще сме пристрастни.

В случая съм за Берое естествено, но това не означава че съм окьоравял или пък съм станал необективен.;
Ако става дума за мач Левски - ЦСКА не го мога горното, щото аз още не вярвам,
че има такъв отбор ЦСКА, кво остава да призная дузпа за тях.

Едит : Успех на Берое, дано да вкарат ранен гол и после "Лавинааааааа!!!!" и ауфвиедерзен на Рапид.
Последна промяна от athom на 29 юли 2010 20:06, променено общо 1 път.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

metodito написа:Tommi написа:Не пишете глупости, защото дузпа имаше
За мен дузпа нямаше, но имаше докосване с ръка... неволно.
Според мен, за "докосване с ръка" се свири нарушение, но вие явно сте на друго мнение.