XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

skunk
Контакти:

Re: XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Мнениеот skunk » 28 ное 2015 16:03

.....разликата в класата и играта беше астрономическа... но такава си е "нашата игра" и "нашия треньор" си я харесва... ))

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 ное 2015 19:44

IvailoRz написа:Не мога да се сдържа заради отворковците и тея дето се помислиха за футболна сила ..за вратарчето става въпрос ..Макенджиев ли беше нз ..."ще бием ако ни позволят" ..е позволиха ви . Хахахахаа 2+3 ? !! При 5 броя пак съдиите ли са виновни ?
Пп изиграхме най добрия си мач досега ! Разцъквания а у ..познатия стил ! Явно Жоро може да не е най-големия оратор , но я усеща играта .

Какво сте разцъкали мекеренце платено, бутиковия ви отбор струва 20-30 милиона Евро. За тия пари доста повече трябва да сте свършили от победа над Берое, за който този мач е без значение. Има време да ви нашпорим.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 ное 2015 20:18

Вал написа:
IvailoRz написа:Не мога да се сдържа заради отворковците и тея дето се помислиха за футболна сила ..за вратарчето става въпрос ..Макенджиев ли беше нз ..."ще бием ако ни позволят" ..е позволиха ви . Хахахахаа 2+3 ? !! При 5 броя пак съдиите ли са виновни ?
Пп изиграхме най добрия си мач досега ! Разцъквания а у ..познатия стил ! Явно Жоро може да не е най-големия оратор , но я усеща играта .

Какво сте разцъкали мекеренце платено, бутиковия ви отбор струва 20-30 милиона Евро. За тия пари доста повече трябва да сте свършили от победа над Берое, за който този мач е без значение. Има време да ви нашпорим.

Заради такива мачове "без значение" вече ходят по 1000 човека че и по-малко на мачовете на Берое и се знаят поименно :!: :idea: :mrgreen: :lol: Затова и започнаха да раздават покани и билети по училищата за да се съберат малко повече хора на стадиона.И това на връх 100 годишнината на Берое. :oops: :? Срам.Срам.Срам.Това което сам си направиш никой друг не може да ти го направи.ФАКТ.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 ное 2015 20:29

sandi74 написа:
Вал написа:

Заради такива мачове "без значение" вече ходят по 1000 човека че и по-малко на мачовете на Берое и се знаят поименно :!: :idea: :mrgreen: :lol: Затова и започнаха да раздават покани и билети по училищата за да се съберат малко повече хора на стадиона.И това на връх 100 годишнината на Берое. :oops: :? Срам.Срам.Срам.Това което сам си направиш никой друг не може да ти го направи.ФАКТ.

А ти ходиш ли?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 ное 2015 20:44

НЕ.През този век не съм и нямам никакво намерение да го правя.Аз съм доказан и заслужил телевизионен зрител.Факт. :mrgreen: :lol: ;)

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 ное 2015 20:53

sandi74 написа:НЕ.През този век не съм и нямам никакво намерение да го правя.Аз съм доказан и заслужил телевизионен зрител.Факт. :mrgreen: :lol: ;)

С какво си заслужил?

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 ное 2015 22:05

Санди ме кефи на макс, всички ви прави на малоумни и ви се смее, а вие наред му се връзвате.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 28 ное 2015 22:29

Към кренвиршите:
Какво търсите тук ? Тема за мача дори нямате пусната....
Жалък отбор, жалки фенове (празен ви стадиона бе...)
Още се стряскате насън от Милсами...
Киро е осигурил СК. Няма празно...

п.п. ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ на мача Анже - Лил - как се показва червен картон за удар в лицето....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 29 ное 2015 13:43

nghcvth написа:Санди ме кефи на макс, всички ви прави на малоумни и ви се смее, а вие наред му се връзвате.

Сандито е едно слабохарактерно момченце, което се срамува от отбора когато губи. Ами да си стане фен на Левси или Лудогорец. Все ще е горд с победи независимо как са подготвени.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 ное 2015 17:20

Вал написа:
nghcvth написа:Санди ме кефи на макс, всички ви прави на малоумни и ви се смее, а вие наред му се връзвате.

Сандито е едно слабохарактерно момченце, което се срамува от отбора когато губи. Ами да си стане фен на Левси или Лудогорец. Все ще е горд с победи независимо как са подготвени.

Тук си в тотална заблуда но както и да е. ;) Иначе наистина съм горд как само преди 2 дни Лудогорец тотално и смаза и прегази.Показаха ни нагледно как се играе футбол.Този слаб Берое обаче в никакъв случай не е дразнител и критерий за Лудогорец.Бий за да те уважават.С колкото повече,толкова по-добре.

Върни се в “Берое”