Вчера играхте добре, имате добър отбор, но си загубихте абсолютно заслужено. С оглед на малкото точки, които имаме и това, че всяка седмица играем по 2 мача е нормално да играем по-затворено, това е едно от нещата, които се промениха в играта ни през този сезон. Есента като се надигравахме със всеки, докъде я докарахме? Другите ни даваха топката и се бетонираха отзад а ние си блъскахме, а вчера ние ви дадохме топката ама много, много незнаехте какво да я правите. Съгласен съм с Хубчев, че в момента все още нямаме необходимото качество за да се надиграваме с всички и затова наблягаме на тичане, единоборства и контри. Не мога да се съглася, че сме симулирали и търкаляли по-терена, единствено Лоузейро в последните минути полежа, но той си беше за смяна заради контузията. Засадата дето толкова я дъвчете, за едни я има за други не, всеки решава за положението от собствената си камбанария. Нещо не ви се коментират ситуациите, в които ви спестиха директен червен картон и втори жълт на Галчев. Първата ситуация стана пред очите ми. Там имаше нарушение в атака, но съдията го свири за вас. При това положение бе нормално да даде жълт картон на Крумов за задържане на Педро и червен на втория за ритниците без топка. А в ситуацията при вашия гол дали имаше нарушение? Не съм убеден