БУНТ СРЕЩУ БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kalo
Контакти:

Re: БУНТ СРЕЩУ БФС!

Мнениеот kalo » 07 мар 2010 22:08

Защо ли никъде нищо не споменавате за Литекс,плачковци такива??? ;) Може би не ги причислявате към "грандовете"или за ВАС и те са от селяците???
Видя се.че когата отбора играе/Пирин/,съдията е далече!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 07 мар 2010 22:09

Подкрепям разбира се!

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 07 мар 2010 22:12

kalo написа:Защо ли никъде нищо не споменавате за Литекс,плачковци такива??? ;) Може би не ги причислявате към "грандовете"или за ВАС и те са от селяците???
Видя се.че когата отбора играе/Пирин/,съдията е далече!

Нивото е адски равностойно и съвсем спокойно последния бие първия. А вие извън Ловеч сте слабички.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 07 мар 2010 22:12

зелена_ракия написа:
el pipita написа:Оф, какво никой няма право да бие грандовете?? Левски колко падна през есента?

Ама той Левски пада, защото си заслужаваше, Батков си се постара. Това беше достатъчно, дори и един мач срещу Момиров да бъде подета такава злостна анти-кампания. Падежи на Левски и ЦСКА и то- в София, не може да си се толерират.

Никой не иска Левски да пада на всяка цена, а всеки да получава това за което играе. Вчера и днес се видя, че "грешките" при Момиров ще бъдат наваксани.

Нима днес сме заслужавали пак да паднем ? Според мен т'ва е първото подпиране тази година на Левски! Не е чак толкова болка за умиране

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 мар 2010 22:13

Темата на комлексарите и хората с чувство за малоценност.
Приятно писане и изливане на злоба. Далеко никъде няма да стигнете и ще си живуркате по долните етажи на футбола.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 07 мар 2010 22:14

el pipita написа:
зелена_ракия написа:
el pipita написа:Оф, какво никой няма право да бие грандовете?? Левски колко падна през есента?

Ама той Левски пада, защото си заслужаваше, Батков си се постара. Това беше достатъчно, дори и един мач срещу Момиров да бъде подета такава злостна анти-кампания. Падежи на Левски и ЦСКА и то- в София, не може да си се толерират.

Никой не иска Левски да пада на всяка цена, а всеки да получава това за което играе. Вчера и днес се видя, че "грешките" при Момиров ще бъдат наваксани.

Нима днес сме заслужавали пак да паднем ? Според мен т'ва е първото подпиране тази година на Левски! Не е чак толкова болка за умиране

Идеята според мене думата "подпиране" да не съществува. Ако си слаб падаш, ако си силен биеш. Името на отбора е без значение :|

Потребителски аватар
buksa
Контакти:

Мнениеот buksa » 07 мар 2010 22:16

ehh написа:Темата на комлексарите и хората с чувство за малоценност.
Приятно писане и изливане на злоба. Далеко никъде няма да стигнете и ще си живуркате по долните етажи на футбола.

Лека нощ, никой няма нужда от твоето мнение тук......Отивай се радвай на великата ви победа!
NOISE GENERATION!

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 07 мар 2010 22:16

el pipita написа:
зелена_ракия написа:

Ей заради това навикнато ваше отношение към подпирането не ви долюбват.
В цялото уравнение подпиране хич не трябва да има!
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 22:18

Аз също съм за промяна на ръководството на БФС,но нямам готова алтернатива.Нека който има,да каже.И,също така,продължавам да твърдя,че Димо Момиров съвсем не беше светлия лъч в българския футбол,защото гледам какво става във всички мачове и не се влияя от това кой е ощетен и кой не.Важното е да гледаме безпристрастно на събитията,доколкото можем,разбира се.В този смисъл работата на това ръководство на българския футбол е крайно незадоволителна.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 07 мар 2010 22:18

Напълно съм съгласен с автора. Гонг удариха дъното с отразяването на този мач. Ако някой от тях има диплома за журналист, след днешния мач, трябва публично да я изгори. Припомням заглавие на гонг след есенния мач с Литекс, когато съдията си позволи да изгони Кръстовчев, след удар с лакет в лицето на ирач на Литекс. Та заглавието беше 'Съдята се насра', сега сами може да видите заглавията и коментарите.
Днес, когато гледах края на мача, за момент приятелката ми(която по принцип не гледа футбол) се присъедини и на момента с дузпата ме попита 'този защо легна?', аз казах добре, че реши да симулира, защото положението не беше лошо за шут. Оказа се обаче, че човекът си знае работата и е трябвало точно да легне.

Не мисля, че има накъде да съм по-отвратен от българския футбол, ръководителите му и медиите, които го отразяват. Повече не искам да чувам и не до другата седмица или месец, а изобщо.

Поздравявам хората, които са гледали и чудесна победа на Григор Димитров днес, победа за България, не за кинти.

Върни се в “Берое”