Берое - отборът на Стара Загора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое - отборът на Стара Загора

Мнениеот acmilan » 25 яну 2010 21:42

Captain Stottlemeyer написа:
burnstz написа:Браво за темата,само трябва да обърнеш внимание на настоящия състав и ръководството, защото инфото което си сложил е грешно :)

То да бяха грешни само те.... :mrgreen: Ама нейсе, запуши я (както казваше един герой на Алеко Константинов) :lol: Лека нощ и приятни сънища, "евробойци". :) С тази упоритост и последователност, през 3000-та година имате много голям шанс да влезете в групите на ЛЕ, сега ги сънувайте :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Добре де,кажи ми защо трябва да проявяваш простащината си в тази хубава тема?Нещо грешно ли има в успехите на Берое?Имай малко уважение,не ти отива на годините...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 яну 2010 22:52

acmilan написа:
Captain Stottlemeyer написа:
burnstz написа:Браво за темата,само трябва да обърнеш внимание на настоящия състав и ръководството, защото инфото което си сложил е грешно :)

То да бяха грешни само те.... :mrgreen: Ама нейсе, запуши я (както казваше един герой на Алеко Константинов) :lol: Лека нощ и приятни сънища, "евробойци". :) С тази упоритост и последователност, през 3000-та година имате много голям шанс да влезете в групите на ЛЕ, сега ги сънувайте:mrgreen:

Добре де,кажи ми защо трябва да проявяваш простащината си в тази хубава тема?Нещо грешно ли има в успехите на Берое?Имай малко уважение,не ти отива на годините...

O, Dio, mea culpa, mea maxima culpa..... Ние от "Левски" сме виновни, че не ръкопляскаме на прекрасната тема :mrgreen: Ние сме виновни, че от "прекрасната" публика на "Берое" преди много години се нахвърлиха да бият присъстващите на мача в Стара Загора левскари (включително да бият и Боян Радев, ако си чувал за него), недоволни от съдийството, след което "Берое" съвсем заслужено беше изхвърлен от "А" група. Ние сме виновни, че "Берое" е бил, е и ще бъде отборче от златната среда на "А" група (когато не е в "Б"). Ние сме виновни, че все пак през оня паметен 21-ви юли на 1969 г. на Луната Армстронг НЕ Е видял беройски фенове. Ние сме виновни за озоновата дупка и обгазяването на Стара Загора. И накрая, ние сме виновни за загубата на любимия ти "Милан", ****** насред Милано от отбор с човек по-малко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
forumgongbg
Контакти:

Мнениеот forumgongbg » 25 яну 2010 23:44

Кажи му уефскар и не го обиждай повече.Ебаси комплексираното теле.
Лесни - Берое 0:1 само това ще ти кажа. Зара е** сини г*зове.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 яну 2010 00:29

Капитанче,много добре знам кой е Боян Радев,няма нужда да се правиш на много интересен,смятайки ме за невеж.Макар че си на 50 и не знам колко години,уверявам те,невежият между нас двамата,определено си ти.Или поне злобният,невъзпитаният,простакът.Кажи ми някой беше ли казал нещо лошо за Левски в тази тема?Аз злобен ли съм бил спрямо Левски в този форум,че да ми пишеш подобни простащини?Много се радвам,че олигофрените като теб не са мнозинство в този форум...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 яну 2010 09:31

Боже-е, колко насъбрана несподелена мъка има в центъра на Вселената под липите, Боже-е! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП. За отворкото с обратната резба :lol: - малко статистика от мачовете "Левски" - "Берое" в "А" група:
- "Левски" - 43 победи
- Равни мачове - 26
- "Берое" - 15 победи
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 26 яну 2010 11:43

Captain, внасяш ненужно напрежение и спам в тематач ненужно е да продължаваш да пишеш!!!
1916'

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 яну 2010 13:14

Captain Stottlemeyer написа:Боже-е, колко насъбрана несподелена мъка има в центъра на Вселената под липите, Боже-е! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП. За отворкото с обратната резба :lol: - малко статистика от мачовете "Левски" - "Берое" в "А" група:
- "Левски" - 43 победи
- Равни мачове - 26
- "Берое" - 15 победи
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе дърт миндил,на кого ще викаш обратна резба,е,смешник :lol: Аз да съм се заял какъв е балансът между Берое и Левски в А група?Въобще някой в темата да беше споменaл нещо за Левски?Май не.Айде няма да пиша какво мисля за теб,дано имаш късмета да не се държиш по този начин и в живота,че не те чака нищо добро :)
Последна промяна от acmilan на 26 яну 2010 20:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 26 яну 2010 18:26

Ами като гледам само тъпите говеда мърсят в тази хубава тема!То за зависта и омразата почивен ден няма!Да не говорим за комплексарите(говедата)!Интересно къде са модераторите се га да го баннат тоя педал!Я влезте във форума на говедата и се заяжте със рогатите да видим за колко време ще ви изхвърлят от форума!Ти бе,мърльо,на кого си капитан, на глупаците ли? :twisted:
Вие ще дойдете пролетта на ХРАМА!Ще ви видим тогава! :mrgreen:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 26 яну 2010 21:12

Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 яну 2010 21:15

ФЕНОВЕ !!!! Темата я направих за феновете на клуба !!! Моля ви да не се дразните и да коментирате като зрели хора ;) Благодаря .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Берое”