Левски се разбра с Иво Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Re: Левски се разбра с Иво Иванов

Мнениеот Mecho-Cuh » 29 дек 2009 17:50

bambam написа:
Mecho-Cuh написа:Колкото и странно да ти се струва Берое е собственост на фен клуба и на ветераните.А ние не мислим много различно. С общи усилия и голяма мъка избутваме отбора да съществува и сме минали през какво ли не.Точно тези пари на Левски аз не искам.

те едни пари Ша дадът :lol:

Какво стана с продажбата на клуба?
Некав ,местен бизнесмен ,щеше да го купува :roll:

Случая не е продажба а даване на акции срещу гаранции(считай ,че се подарява отбора). Днес и тези дни се прави одит на клуба да се види какви задължения има клуба.Дечко
Колев(купувача) се ангажира да покрие всички задължения и да покрие изисквания за инвестиции покупка на играчи база и т.н. срещу акциите на Берое до определен срок.Ако му бъдат предоставени акциите а той не си изпълни задълженията е длъжен пак да ги върне на Фен клуб-а и ветераните както сториха и Брикел.До 7-ми 8-ми Януари мисля ,че ще е ясно всичко окончателно.Добре ,че Илиян отказа на Левски за да остане и да се опитаме да направим един още по-добър сезон.
Последна промяна от Mecho-Cuh на 29 дек 2009 17:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 17:53

bambam написа:
Mecho-Cuh написа:Колкото и странно да ти се струва Берое е собственост на фен клуба и на ветераните.А ние не мислим много различно. С общи усилия и голяма мъка избутваме отбора да съществува и сме минали през какво ли не.Точно тези пари на Левски аз не искам.

те едни пари Ша дадът :lol:

Какво стана с продажбата на клуба?
Некав ,местен бизнесмен ,щеше да го купува :roll:

Бизнесменът се казва Дечко Колев и е баща на депутата от ГЕРБ Иван Колев.Според информациите,които се разнасят из града,той е поискал одит на клуба,за да излязат наяве задълженията.Доколкото знам е имал разговор и с Илиан Илиев,като,ако стане сделката,той ще остане треньор.Дано по-скоро стане сделката,за да може да се види кой ще остане,кой ще си тръгне,каква ще е селекцията и подготовката.А за решаването на тези въпроси не остана много време...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 29 дек 2009 17:58

Ако оставим старазагорските неволи настрана /между другото, дано по бързо намерите, някой да издържа отбора/ искам да по питам Гонзо за какво ти е Иво Иванов?
Не казвам, че е лош футболист, ама какво ще правиш с Рабех, Бензукан, Милиев, Топузаков, Генев, още 3-4 юноши централни защитници.
На терена излизат 2ма централни защитници, кои ще са те? Рабех и Бензукан с идеята да бъдат продадени?
Милиев и Топузаков, с идеята, че най-много ще се раздават?
Генев и още някой от юношите, защото сезона е свършен и е по-добре да обиграваме състав за догодина?
Айде да вземете да изясните въпроса с това какво ще се прави през пролетта и чак тогава да купувате!
Иво Иванов и да дойде, ще търка пейката, защото трябва да се оттървете от мароканците. Тогава не го купувайте!
Разберете се с Берое, сключете предварителен договор и го вземете ляото! За какво ви е сега????

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 18:00

Поредните пусканици,изсмукани от пръстите на някой който се има за журналист.Левски не знам кой ще купят,без пари и без някаква трансферна политика.А и Берое,няма да подари играч като Иванов,за жълти стотинки.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 18:02

garfild8 написа:Поредните пусканици,изсмукани от пръстите на някой който се има за журналист.Левски не знам кой ще купят,без пари и без някаква трансферна политика.А и Берое,няма да подари играч като Иванов,за жълти стотинки.

Нали трябва да си измислят да напишат нещо по празниците,че няма мачове и няма новини.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 18:08

acmilan написа:
garfild8 написа:Поредните пусканици,изсмукани от пръстите на някой който се има за журналист.Левски не знам кой ще купят,без пари и без някаква трансферна политика.А и Берое,няма да подари играч като Иванов,за жълти стотинки.

Нали трябва да си измислят да напишат нещо по празниците,че няма мачове и няма новини.

Добре.Тогава Левски взема Дидие Дрогба,под наем. :lol: Или моите от Тича,вземат Адебайор от Ман.Сити. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 18:09

garfild8 написа:
acmilan написа:

Добре.Тогава Левски взема Дидие Дрогба,под наем. :lol: Или моите от Тича,вземат Адебайор от Ман.Сити. :lol:

Е,чак дотам не са стигнали още :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 18:12

А дано,моите и твоите вземат качествени играчи.Нека да не са Дрогба и Адебайор.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 18:15

garfild8 написа:А дано,моите и твоите вземат качествени играчи.Нека да не са Дрогба и Адебайор.

Е,те щом Левски вземат Дрогба,а вие Адебайор,за нас остава Торес предполагам :lol: Иначе едно финалче за купата можем да направим :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 дек 2009 18:16

Mecho-Cuh написа:Защитникът на Берое Иво Иванов е все по-близо до Левски, след като е договорил личните си условия на среща с Георги Иванов, твърди БТА. За да стане трансферът факт обаче, трябва да се разберат и двата клуба, които продължават да преговарят. gong.bg

Taka интересно ми е защо Левски се "разбира" със футболист на Берое за личните му условия и след това започва преговори с отбора?По целия свят е обратно, но не и тук. Иво Иванов продава ли се ? Имаше опити да се вземе без пари.Сега пак искат да го отмъкнат с някоя смешна сума предвид положението ни.Е няма да стане. Ще остане в Берое.

Мисля че Черноморец ще се включи в битката за играча!Ако това стане Левски няма да го привлече защото акулите ще дадът по-добра оферта(В момента Митко Събев е най-богатият българин ,докато Батков изпитва финансови затруднения)А и не искам да ходи в Левски Иво Иванов... ще си затрие кариерата там! :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Берое”