БЕРОЕ е пред продажба!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БЕРОЕ е пред продажба!

Мнениеот PFC Litex » 20 дек 2009 18:00

burnstz написа:Аз също съм против турците, но така пък ще успеем да запазим отбора и да се внесе стабилност. Все пак не всички са еднакви, така че ще изчакаме още малко и ще видим какво ще се получи.

Какво значение има в крайна сметка каква е народността на даден спонсор/собственик?
Изображение

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 20 дек 2009 18:03

По добре шейхове от колкото турци!
plovdivesamona6 отбора се казва БЕРОЕ и е създаден 1916 година. Скоро ще стане на 100 години, но ти пак ще си останеш толкова тъп и няма да му научиш името и след още 100.
Това видео защо си го качил във форума на БЕРОЕ не те разбирам.Сигурно е приятен спомен за теб не знам но това едва ли вълнува някой тук. Ето ти спомена за който ти говорих ,че май си го забравил
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 дек 2009 18:11

Като цяло ситуацията с клубовете е много сложна...трябва да идват някакви турци за да спасяват отборите ни... :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 дек 2009 18:13

Бах ако не осерете всяка една тема, това няма да е перфектния форум на гонг
Изображение

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 20 дек 2009 18:18

PFC Litex написа:Бах ако не осерете всяка една тема, това няма да е перфектния форум на гонг

Съжелявам за което ,че и аз доста пооцапах, но както ти каза това е форума на ГОНГ.
Всички знаем какво е нивото на общуване тук и се налага да се слиза на него понякога.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 дек 2009 18:20

Mecho-Cuh написа:
PFC Litex написа:Бах ако не осерете всяка една тема, това няма да е перфектния форум на гонг

Съжелявам за което ,че и аз доста пооцапах, но както ти каза това е форума на ГОНГ.
Всички знаем какво е нивото на общуване тук и се налага да се слиза на него понякога.

просто изразих възмущение и толкова.

Относно същността на темата.
успеят ли да запазят отбора, треньора, да инвестират в базата с поставяне на осветление, табло и подобни неща + солиден бюджет и цели пред отбора ако ще да са марсианци са добре дошли във всеки един клуб в България
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 дек 2009 18:31

plovdivesamona6 написа:и кво викат мангалите.друго си е да се радваш на турските автобуси и да се тъпчиш с баклава http://www.sport1.bg/sport1/node/65224.но както писаха от бироито-интереса клати феса.пак си станаха гей дружинка с велбъжд столипиново

Май се нуждаеш от почивка :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 дек 2009 18:36

Берое е отбор с традиции,дано да преодолее тези проблеми и да има нови собственици...но български!Като цяло отборите в Южна България сме в криза,дано по-скоро да имаме по-светло бъдеще.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 дек 2009 19:03

Естествено на никой бероец не му се иска турци да бъдат собственици на клуба.Факт е обаче,че друг инвеститор на този етап няма.Феновете са достатъчно разделени и в момента и не ми се мисли какво ще стане,ако турците вземат клуба...А на онези жълтури мога да им кажа само да ходят да се молят на Доган пак да ги купи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 20 дек 2009 19:04

Аз пък не съм съгласен да имаме соственици от Турция, по-добре в Б група.
И не ме интересува в кой век живеем и как всички сме били хора, равни и т.н. Имам си право на мнение и глас :!: :?:

Върни се в “Берое”