Лудогорец-Берое-1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Лудогорец-Берое-11 ноември от 16:45 часа

Мнениеот baltimore » 06 ное 2018 16:29

G_I_G написа:Ясно е ,че Лудогорец са фаворити.
Израстваме с всеки мач, но нямаме класата на Лудогорец.
Очаквам да паднем.
Резултати:

3:0 , 3:1 или 2:0 за Лудогорец.

Нямаме много неща. Лобита в БФС, някой приятел съдия, Караманджуков и много други.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 06 ное 2018 17:26

baltimore написа:
G_I_G написа:Ясно е ,че Лудогорец са фаворити.
Израстваме с всеки мач, но нямаме класата на Лудогорец.
Очаквам да паднем.
Резултати:

3:0 , 3:1 или 2:0 за Лудогорец.

Нямаме много неща. Лобита в БФС, някой приятел съдия, Караманджуков и много други.

А кой е този Караманджуков ? Доколкото си спомням Президента на Лудогорец се казва Александров , а Изпълнителния Директор - Петричев . И Гриша Ганчев спомена нещо за някакъв Караманджуков , но едва ли нормален човек би обърнал внимание на думите на левента от с. Микре . Точно Гриша Ганчев да говори за морал , купуване и заплашване на съдии и уредени мачове е върхът на нахалството и дебелоочието . По скоро тук в пълна сила важи поговорката - " Крадецът вика - дръжте крадеца ! " .

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 06 ное 2018 18:15

bsz1916 написа:Резултатът зависи най вече от настроението , мотивацията и концентрацията на футболистите на Лудогорец след мача им в четвъртък в Лига Европа . Покрай ангажиментите си в ЕКТ , домакините неведнъж са губили точки във вътрешното първенство , в което се крият и шансовете ни да отмъкнем нещо в този мач . Иначе мача със Славия не ме заблуждава -- Етър надигра и победи Славия още по - категорично от нас , но видяхме колко безпомощни бяха срещу Лудогорец , при това като домакини .

По отношение на Етър трябва да ти противореча. Етър биха Славия трудно с 1:0. И всички които вярват в това 3:0 не си дават сметка че два от тези три гола бяха голове - фантоми. Голове които не съществуват, няма ги. Такива голове се вкарват по нашите терени веднъж на 100 години и то по огромн, огромна случайност. Това е неуспоримата истина!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 ное 2018 20:38

bubka написа:
sandi74 написа:
Red thunderstorm написа:
sandi74 написа:Дербито на кръга.Нека стане мач и по-добрият победи.

6:1. Не за друго, ами поне 11.11.18г. да осмисли по някакъв начин живота ти. Нали така? Иначе вярвам, че гостите могат да вземат точка.

Културно ще помоля ментетата от Микре и робите и слугите на гусин Ганчев да не спамят в темата :idea: :!:

Културно ще помоля авторът на темата да оправи заглавието, тъй като в наименованието оригиналът Олимпик (Тетевен) по погрешка е заменен с Берое.

Слугинята и наложницата на Микренският помак реши да се обади :mrgreen: :lol: ФАКТ.На колене,робе.На колене :idea: :!: 8-)

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 ное 2018 20:44

Мисля, да си дам прогнозата тук, след мача с Ларнака и резултата от него.
С Берое ще се играе под въздействието на оня мач.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 ное 2018 20:58

sandi74 написа:
bubka написа:
sandi74 написа:
Red thunderstorm написа:

6:1. Не за друго, ами поне 11.11.18г. да осмисли по някакъв начин живота ти. Нали така? Иначе вярвам, че гостите могат да вземат точка.

Културно ще помоля ментетата от Микре и робите и слугите на гусин Ганчев да не спамят в темата :idea: :!:

Културно ще помоля авторът на темата да оправи заглавието, тъй като в наименованието оригиналът Олимпик (Тетевен) по погрешка е заменен с Берое.

Слугинята и наложницата на Микренският помак реши да се обади :mrgreen: :lol: ФАКТ.На колене,робе.На колене :idea: :!: 8-)

Не ти е приятна истината, гейчо. Не са те помпили в анала ли днес, струваш ми се много изнервена :mrgreen: , и това след всички призиви за културно поведение. Обясни за врътката с Тетевенци тук на хората, гледам ги разбираш нещата за другите отбори, ама като стане дума за бИроИ, гейска тишина... :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 ное 2018 21:08

bubka написа:
sandi74 написа:
bubka написа:
sandi74 написа:
Red thunderstorm написа:

Не ти е приятна истината, гейчо. Не са те помпили в анала ли днес, струваш ми се много изнервена :mrgreen: , и това след всички призиви за културно поведение. Обясни за врътката с Тетевенци тук на хората, гледам ги разбираш нещата за другите отбори, ама като стане дума за бИроИ, гейска тишина... :mrgreen:

Истината всички я знаят.Гусин Ганчев с ваша помощ погреба ЦСКА и ви натресе Микре-Етрополе а вие нали сте дупедавци му се дупите без вазелин за благодарност.Долнопробни ментета сте.Факт.Неоспорим факт при това.Айде сега отивай при господаря си Гусина от Микре и му яж лайната за удоволствие :mrgreen:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 ное 2018 21:29

sandi74 написа:
bubka написа:
sandi74 написа:
bubka написа:
sandi74 написа:
Red thunderstorm написа:6:1. Не за друго, ами поне 11.11.18г. да осмисли по някакъв начин живота ти. Нали така? Иначе вярвам, че гостите могат да вземат точка.

Истината всички я знаят.Гусин Ганчев с ваша помощ погреба ЦСКА и ви натресе Микре-Етрополе а вие нали сте дупедавци му се дупите без вазелин за благодарност.Долнопробни ментета сте.Факт.Неоспорим факт при това.Айде сега отивай при господаря си Гусина от Микре и му яж лайната за удоволствие :mrgreen:

Поласкан съм , че ми обръщаш толкова внимание да ми отговориш, но нека сме наясно - нямам сексуални влечения към гейове като теб, сори не съм твоя човек. Ще трябва да си търсиш някой друг за нощта.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 ное 2018 21:39

bubka написа:
sandi74 написа:
bubka написа:
sandi74 написа:
bubka написа:
sandi74 написа:Културно ще помоля ментетата от Микре и робите и слугите на гусин Ганчев да не спамят в темата :idea: :!:

Поласкан съм , че ми обръщаш толкова внимание да ми отговориш, но нека сме наясно - нямам сексуални влечения към гейове като теб, сори не съм твоя човек. Ще трябва да си търсиш някой друг за нощта.

Слагай копринажа и перуката,лакирай ноктите,начерви устните и бегом нощна смяна към Микре-Етрополе.И УСПЕХ .

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 07 ное 2018 12:57

След днешния жребий за купата , шансовете ни за класиране за ЕКТ рязко намаляха . Защото от Микре няма да подбират средствата , за да запазят 3 - тото място , даващо им възможност за бараж за ЛЕ . Освен ако наглите им опити да се представят под чуждо име , не доведе до ново изхвърляне от ЕКТ или отпадане при тегленето на жребия за тези турнири .

Върни се в “Берое”