G_I_G написа:Ясно е ,че Лудогорец са фаворити.
Израстваме с всеки мач, но нямаме класата на Лудогорец.
Очаквам да паднем.
Резултати:
3:0 , 3:1 или 2:0 за Лудогорец.
Нямаме много неща. Лобита в БФС, някой приятел съдия, Караманджуков и много други.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
G_I_G написа:Ясно е ,че Лудогорец са фаворити.
Очаквам да паднем.
Резултати:
baltimore написа:G_I_G написа:Ясно е ,че Лудогорец са фаворити.
Очаквам да паднем.
Резултати:
Нямаме много неща. Лобита в БФС, някой приятел съдия, Караманджуков и много други.
bsz1916 написа:Резултатът зависи най вече от настроението , мотивацията и концентрацията на футболистите на Лудогорец след мача им в четвъртък в Лига Европа . Покрай ангажиментите си в ЕКТ , домакините неведнъж са губили точки във вътрешното първенство , в което се крият и шансовете ни да отмъкнем нещо в този мач . Иначе мача със Славия не ме заблуждава -- Етър надигра и победи Славия още по - категорично от нас , но видяхме колко безпомощни бяха срещу Лудогорец , при това като домакини .
bubka написа:sandi74 написа:Red thunderstorm написа:sandi74 написа:Дербито на кръга.Нека стане мач и по-добрият победи.
6:1. Не за друго, ами поне 11.11.18г. да осмисли по някакъв начин живота ти. Нали така? Иначе вярвам, че гостите могат да вземат точка.
Културно ще помоля ментетата от Микре и робите и слугите на гусин Ганчев да не спамят в темата![]()
Културно ще помоля авторът на темата да оправи заглавието, тъй като в наименованието оригиналът Олимпик (Тетевен) по погрешка е заменен с Берое.
sandi74 написа:bubka написа:sandi74 написа:Red thunderstorm написа:sandi74 написа:Дербито на кръга.Нека стане мач и по-добрият победи.
6:1. Не за друго, ами поне 11.11.18г. да осмисли по някакъв начин живота ти. Нали така? Иначе вярвам, че гостите могат да вземат точка.
Културно ще помоля ментетата от Микре и робите и слугите на гусин Ганчев да не спамят в темата![]()
Културно ще помоля авторът на темата да оправи заглавието, тъй като в наименованието оригиналът Олимпик (Тетевен) по погрешка е заменен с Берое.
Слугинята и наложницата на Микренският помак реши да се обади![]()
ФАКТ.На колене,робе.На колене
![]()
![]()
bubka написа:sandi74 написа:bubka написа:sandi74 написа:Red thunderstorm написа:sandi74 написа:Дербито на кръга.Нека стане мач и по-добрият победи.
![]()
![]()
Не ти е приятна истината, гейчо. Не са те помпили в анала ли днес, струваш ми се много изнервена, и това след всички призиви за културно поведение. Обясни за врътката с Тетевенци тук на хората, гледам ги разбираш нещата за другите отбори, ама като стане дума за бИроИ, гейска тишина...
sandi74 написа:bubka написа:sandi74 написа:bubka написа:sandi74 написа:Red thunderstorm написа:6:1. Не за друго, ами поне 11.11.18г. да осмисли по някакъв начин живота ти. Нали така? Иначе вярвам, че гостите могат да вземат точка.
![]()
![]()
Не ти е приятна истината, гейчо. Не са те помпили в анала ли днес, струваш ми се много изнервена, и това след всички призиви за културно поведение. Обясни за врътката с Тетевенци тук на хората, гледам ги разбираш нещата за другите отбори, ама като стане дума за бИроИ, гейска тишина...
Истината всички я знаят.Гусин Ганчев с ваша помощ погреба ЦСКА и ви натресе Микре-Етрополе а вие нали сте дупедавци му се дупите без вазелин за благодарност.Долнопробни ментета сте.Факт.Неоспорим факт при това.Айде сега отивай при господаря си Гусина от Микре и му яж лайната за удоволствие
bubka написа:sandi74 написа:bubka написа:sandi74 написа:bubka написа:sandi74 написа:Културно ще помоля ментетата от Микре и робите и слугите на гусин Ганчев да не спамят в темата![]()
![]()
![]()
Истината всички я знаят.Гусин Ганчев с ваша помощ погреба ЦСКА и ви натресе Микре-Етрополе а вие нали сте дупедавци му се дупите без вазелин за благодарност.Долнопробни ментета сте.Факт.Неоспорим факт при това.Айде сега отивай при господаря си Гусина от Микре и му яж лайната за удоволствие
Поласкан съм , че ми обръщаш толкова внимание да ми отговориш, но нека сме наясно - нямам сексуални влечения към гейове като теб, сори не съм твоя човек. Ще трябва да си търсиш някой друг за нощта.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта