Берое-Витоша-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Контакти:

Re: Берое-Витоша-17 март от 15 часа

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 12 мар 2018 09:29

bsz1916 написа:
TNT написа:Като ги гледах днеска тия некадърници в синьо и оранжево,съгласявам се напълно с треньора на Локо -Бруно Акрапович,че Берое е втория най-класен отбор в първенството.Може и да не играем кой знае какво,ама на фона на тия бездарници направо изпъкваме. :mrgreen:

Да свалим малко зелените очила , защото нищо не ни помагат . Срещу първите 3 отбора в класирането при изиграни 6 мача имаме 0 победи , 2 равни мача и 4 загуби при голова разлика 0 : 12 . Съгласен съм с оценката за отборите от Подуяне и Микре , но и ние не им отстъпваме в това отношение . Дори и ПЪРВИЯ по класа в смешното ни първенство е доста далеч от това което беше преди 2 - 3 години и е все още първи по класа , най - вече благодарение на " КЛАСАТА " на тия след него .

+1

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 12 мар 2018 09:58

bsz1916 написа:
TNT написа:Като ги гледах днеска тия некадърници в синьо и оранжево,съгласявам се напълно с треньора на Локо -Бруно Акрапович,че Берое е втория най-класен отбор в първенството.Може и да не играем кой знае какво,ама на фона на тия бездарници направо изпъкваме. :mrgreen:

Да свалим малко зелените очила , защото нищо не ни помагат . Срещу първите 3 отбора в класирането при изиграни 6 мача имаме 0 победи , 2 равни мача и 4 загуби при голова разлика 0 : 12 . Съгласен съм с оценката за отборите от Подуяне и Микре , но и ние не им отстъпваме в това отношение . Дори и ПЪРВИЯ по класа в смешното ни първенство е доста далеч от това което беше преди 2 - 3 години и е все още първи по класа , най - вече благодарение на " КЛАСАТА " на тия след него .

Никъде не съм писал,че играем някакъв фамозен футбол.Просто след зимната пауза е печеливш. ;) Имаме една загуба,която при определени обстоятелства можеше да е победа или равен. ;) Никой не ни е надиграл,така,че не виждам защо да не похвалим отбора.Знам,че да го оплюваме сигурно е много по-лесно,ама за сега поне резултатите и класирнето може би ти пречат да блеснеш с пълна сила. :lol: Имай също в предвид,че отбора в този си вид е на 5-6 месеца. ;) А ние искахме да почне да побеждава още в първите мачове..... :? Най-добра оценка ще можем да направим в края на сезона.Особенно след тези в т.н. първа шестица.До тогава аз ще сваля зелените очила,а ти хейтърските. ;) :geek:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 12 мар 2018 10:27

Ако някой ти е отбелязал за 2 мача 9 гола срещу нито 1 и " НЕ ТЕ Е НАДИГРАЛ " , това означава че има нещо друго , много по - лошо отколкото ако беше ни надиграл . И именно заради това нещо сега имаме по - малко публика на стадиона дори от времето на Сашко Етапа . Нека да мине първият мач срещу отбора от Микре в първата 6 - ца и тогава ще се върнем на въпроса кой кои очила ще трябва да свали . Аз със сигурност ще съм по - доволен от теб ако трябва да сваля своите . До тогава няма да коментирам тия 2 позорни за Берое футболни срещи .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 мар 2018 10:44

Самия факт ,че Стара Загора има два отбора в топ 6 е много голям успех и заслужава поздравления. Берое има шанс за третото място особено ако нещата се объркат в Левски. Иначе никой не отбелязва ,че и Берое е нов отбор с нов треньор и 15 нови футболисти и с бюджет наполовина на Левски и до тук са на няколко точки от тях. Иначе факт ,че играете по добре и от Левски и от ЦСКА в момента.

Потребителски аватар
greeny
Контакти:

Мнениеот greeny » 12 мар 2018 18:08

sandi74 написа:Надявам се и Охене да отнесе поне 3-4 мача наказание и без това е изключително слаб откакто подписа новото договорче.Трябва да бъде наказан,я по доклад,я някоя комисия ще се самосезира.За колкото повече го накажат този черен фигурант толкова по-добре за отбора :idea: :!:

ти си уникален, разбираш го футбола много. Охене не трябвало да играе, че бил слаб, Райнов също яко плюеш. В такъв случай я ми кажи ако не играят те двамата, само с Цонев или Марко ще можем ли да задържим центъра дори и с/у Витоша? Макар че сигурно и та са под нужната класа за теб, и ти ли ще излезеш на терена да покажеш майсторство?
I am the Lizard King, I can do anything!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 мар 2018 22:01

greeny написа:
sandi74 написа:Надявам се и Охене да отнесе поне 3-4 мача наказание и без това е изключително слаб откакто подписа новото договорче.Трябва да бъде наказан,я по доклад,я някоя комисия ще се самосезира.За колкото повече го накажат този черен фигурант толкова по-добре за отбора :idea: :!:

ти си уникален, разбираш го футбола много. Охене не трябвало да играе, че бил слаб, Райнов също яко плюеш. В такъв случай я ми кажи ако не играят те двамата, само с Цонев или Марко ще можем ли да задържим центъра дори и с/у Витоша? Макар че сигурно и та са под нужната класа за теб, и ти ли ще излезеш на терена да покажеш майсторство?

Ама ти верно ли тоя бездарник Райнов го броиш за футболист :?: :idea: :!: А мангала Охене откакто подписа новият договор е абсолютен фигурант,дано го накажат поне за 4-5 мача :idea: :!:

Потребителски аватар
greeny
Контакти:

Мнениеот greeny » 12 мар 2018 23:05

Гледай внимателно мача Берое-Дунав в който играхме без Райнов и Охене и колко различна ни беше играта в центъра тогава.
А относно наказанията, теб трябва да накажат. Факт :!:

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 13 мар 2018 08:43

Напълно излишен и глупав спор . Ясно е че Райнов и Охене са между най - добрите ни футболисти . И са на добра за Футбола възраст , което е много важно за отбор в който напоследък бяха привлечени доста ветерани - нещо което не се вързва с традициите на Берое , където винаги се е работило и с мисъл за бъдещето .

Потребителски аватар
greeny
Контакти:

Мнениеот greeny » 13 мар 2018 10:14

че е ясно, ясно е, ама трябва да се гледа и мисли, а не само да се "драска" във форума.

На последния мач с Локото гледах доста внимателно Райнов. Сигурен съм че това е човека от отбора, който бяга най-много, покрива най-голям параметър и има най-много откраднати топки.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 13 мар 2018 11:10

greeny написа:че е ясно, ясно е, ама трябва да се гледа и мисли, а не само да се "драска" във форума.

На последния мач с Локото гледах доста внимателно Райнов. Сигурен съм че това е човека от отбора, който бяга най-много, покрива най-голям параметър и има най-много откраднати топки.

Освен това Райнов участва и доста успешно и при изграждането на атаките , а и остана единственият футболист в титулярния състав , който е юноша на Берое . Все пак между 11 - те на терена и 3 - мата от треньорския щаб е добре да има поне 1 , чието присъствие да подсказва че този отбор все още има нещо общо с Берое .

Върни се в “Берое”