Аз се надявам на 2-ка.
Берое в първата шестица ни гарантира още 6 точки и около 9-10 гола плюс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Най-вероятно Х.
Аз се надявам на 2-ка.
Red_Neck написа:Не, ... кефя се, че от над 30 години сте ни абонати и ако биете във Варна, ще удължим абонамента с още 2 мача.
Кое не разбра?
... па кой, ковра, кой джендър във вашето ръководство - въобще не ме интересува.
bsz1916 написа:Red_Neck написа:Не, ... кефя се, че от над 30 години сте ни абонати и ако биете във Варна, ще удължим абонамента с още 2 мача.
Кое не разбра?
... па кой, ковра, кой джендър във вашето ръководство - въобще не ме интересува.
Какви 30 години , след като ЦСКА - СОФИЯ ( София ) e отбор на година и половина .
bsz1916 написа:Red_Neck написа:Не, ... кефя се, че от над 30 години сте ни абонати и ако биете във Варна, ще удължим абонамента с още 2 мача.
Кое не разбра?
Какви 30 години , след като ЦСКА - СОФИЯ ( София ) e отбор на година и половина .
Red_Neck написа:Най-вероятно Х.
Аз се надявам на 2-ка.
Red_Neck написа:bsz1916 написа:Red_Neck написа:Не, ... кефя се, че от над 30 години сте ни абонати и ако биете във Варна, ще удължим абонамента с още 2 мача.
Кое не разбра?
[offtopic]Подкрепяй си Олимпик-Берое (Тетевен) и не се кахъри на вятъра[/offtopic]
bsz1916 написа:Иска ми се да греша , но мисля че Илиан в никакъв случай няма да допусне да загуби първия си мач начело на родния си отбор . И то срещу такъв посредствен треньор като Сашко Пътя . Ако измъкнем равен в този мач , това ще е успех .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта