Няма да посмее да не я приеме, защото е бил до Димитров, когато това се е случило!
Ако все пак разиграят този цирк, гарантирам ексцесии още на тренировките през седмицата!!!
Левски-Берое-2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-Берое-22 октомври от 17:30 часа
bsz1916 написа:Сашко Етапа вече обяви че в понеделник подава оставка . Дано не се отметне или да разиграят някакъв театър - Сашко да подаде оставка , а Илко да не я приеме .
Тогава като нищо и двамата ще бъдат съблякани и на колене
Нормално 0/2 ..без напрежение..
Мен ми е по-интересно феновете на Левски ще успеят ли да разпънат някоя по-успешна интерпретация на духчето Каспър на стадиона, първия опит бе стъпка в правилната посока, но все още недостатъчно добро. 
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Победа за Берое с1- 2 гола разлика. С този или с друг тренер ще биете. Рогатите не са нищо особено.
Винаги съм имал сантименти към Берое като извор на таланти за българския футбол! Затова ще си позволя една реплика към уважаваните фенове на този отбор: Сегашният треньор, предполагам, е бил призован да даде по-атакуващ облик на отбора, който в контраатака е много добър. Но независимо от нови попълнения, треньорски грешки и т.н. си лъсва истината, която трябваше да се разбере още от времето на Петър Хубчев - днешният Берое няма достатъчно ресурси за доминираща игра в постепенна атака, за това е нужно преразпределение на отборните ресурси и това отслабва отбраната. Крайните защитници на Берое, извинете ме за прямотата, посрещат на позиция, похватите им са старомодни и без активна игра в защита на средната линия са крайно неефективни. Средната линия, ангажирана непрекъснато в тази подкрепа, губи от атакуващия потенциал - закъсняват с придвижването и прегрупирането за преодоляване на вече подредена защита на противника. Затова за Берое, при липса на П. Петков, Е. Янчовски, Киров и т.н. (големи звезди от миналото), контраатаката му е майката и колкото, толкова. Ето го типичното срещу Ботев - вкарали три гола, отлично, но пуснали четири! Ал. Димитров е млад треньор и сигурно знае как да оправи играта към по-атакуваща, но не е отчел, че е нужно твърде много време и, може би, раздяла с някои любимци на публиката, а това никой не му го дава!
Нужен е реализъм и трезва оценка, беройци знаят как!
Нужен е реализъм и трезва оценка, беройци знаят как!
-
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
- Контакти:
Сашко Натрапника махна ли се най-после?
-
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
- Контакти:
Мапуку май не знаеше че трябва да паднем вчера - малко остана сам да ги бие ....
Макенджиев не направи и опит да спаси нещо, не мръдна нито при фала, нито при 4-я гол на Ботев.
Защитата спря да играе второто полувреме.
Иначе отборо има добър потенциал и при свестен тренер ще наваксаме.
Само да не се насадим от трън та на глог.
Р. Кирилов, А. Василев, Като са добри. Ама как ще прекратим договорите на домъкнатите некадърници не знам.
Заради Сашето сега и обезщетения ще плащаме ....
Макенджиев не направи и опит да спаси нещо, не мръдна нито при фала, нито при 4-я гол на Ботев.
Р. Кирилов, А. Василев, Като са добри. Ама как ще прекратим договорите на домъкнатите некадърници не знам.
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Мапуку май не знаеше че трябва да паднем вчера - малко остана сам да ги бие ....
Ами те Радослав Кирилов и Александър Василев не са наши и са пратени тук да се обиграват . Като започна добре , но явно схемите на Сашко объркаха и него и от мач на мач върви надолу . Останалите протежета на Сашко не се нуждаят от коментар .
- Shadow_570
- Контакти:
Сашко вън от берое това е пише че липисмки води тренировката ама не ми се вярва още да е напуснал май някви татри ще гледаме но няма такива бой по треньора и илко русев и това е омръзна ни вече аааааааааа

УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХА ЯКО0О0О0 ДА ЗАПОЧВАТ ТЪРЖЕСТВАТААА ХААХ ЯК0О0О http://www.beroe.bg/2016/10/17/dimitrov-ostavka/ ОТИВАМ ДА ГО ИЗПРАТЯ ЕТАПА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАП ИЗПРАЩАНЕТО ОТ СТЗ АХАХ ПАРАШУТИСТ !!
СЪС ЧАСТНИЯ САМОЛЕТ НА БАТ БОЙКО ИДВА СИ ГО ЗЕМЕ ХАХА . мача ще е левски-мапуку 1-2 !! 2 гола на мапуку отново и така !!
УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХА ЯКО0О0О0 ДА ЗАПОЧВАТ ТЪРЖЕСТВАТААА ХААХ ЯК0О0О http://www.beroe.bg/2016/10/17/dimitrov-ostavka/ ОТИВАМ ДА ГО ИЗПРАТЯ ЕТАПА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАП ИЗПРАЩАНЕТО ОТ СТЗ АХАХ ПАРАШУТИСТ !!