Кашчей написа:годе написа:Много съм притеснен,че срещата е отложена!Даже започнах да си разплитам левия чорап!
После мини покрай Гаррата и Кептъна, да ти разплетат и десния!
Ей,селяк, що се буташ в А група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:годе написа:Много съм притеснен,че срещата е отложена!Даже започнах да си разплитам левия чорап!
Кашчей написа:...Една година по-късно влязоха в групите на ШЛ, че и спечелиха 4 точки в нея, пак недостижимо за вас![]()
ПП- Кептъне, искаш ли точно левскар да не говори за подпиране от страна на съдиите на друг отбор, освен Левски?!
годе написа:Кашчей написа:годе написа:Много съм притеснен,че срещата е отложена!Даже започнах да си разплитам левия чорап!
Ей,селяк, що се буташ в А група?
Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:...Една година по-късно влязоха в групите на ШЛ, че и спечелиха 4 точки в нея, пак недостижимо за вас![]()
ПП- Кептъне, искаш ли точно левскар да не говори за подпиране от страна на съдиите на друг отбор, освен Левски?!
Що се отнася до влизане в групите на ШЛ, "Левски" беше и си остава първият български отбор в тях. Ето това е наистина недостижимо. Останалото е въпрос на време...![]()
П.П. Кашчей, искаш ли да си гледаш отбора от твоя град, който след дълги години изгнание най-после се върна в "А" група, вместо да бъдеш на всяка манджа мерудия!?...![]()
Честно казано, надявах се да мирясаш и да се съсредоточиш върху "Дунав", но признавам си - сбъркал съм.
Кашчей написа:Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:...Една година по-късно влязоха в групите на ШЛ, че и спечелиха 4 точки в нея, пак недостижимо за вас![]()
Що се отнася до влизане в групите на ШЛ, "Левски" беше и си остава първият български отбор в тях. Ето това е наистина недостижимо. Останалото е въпрос на време...![]()
П.П. Кашчей, искаш ли да си гледаш отбора от твоя град, който след дълги години изгнание най-после се върна в "А" група, вместо да бъдеш на всяка манджа мерудия!?...![]()
Честно казано, надявах се да мирясаш и да се съсредоточиш върху "Дунав", но признавам си - сбъркал съм.
Е, Лудогорец пък са първият български отбор спечелил точки в групите на ШЛ, та са също недостижими на върха![]()
Кептъне, това не е ли тема за мача между Лудогорец и Берое, та ще ми даваш наклон на поведението във форума?! Ти какво търсиш в тази тема, като си левскар?!
Бахти и образите, които ще ми казват къде и какво да пиша в един свободен форум!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
progres1986 написа:Кашчей написа:Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:...Една година по-късно влязоха в групите на ШЛ, че и спечелиха 4 точки в нея, пак недостижимо за вас![]()
Е, Лудогорец пък са първият български отбор спечелил точки в групите на ШЛ, та са също недостижими на върха![]()
Кептъне, това не е ли тема за мача между Лудогорец и Берое, та ще ми даваш наклон на поведението във форума?! Ти какво търсиш в тази тема, като си левскар?!
Бахти и образите, които ще ми казват къде и какво да пиша в един свободен форум!
Момче,ти явно си бил сериозно обгазяван от завода в Гюргево.Защо не си гледаш отборчето не играло отдавна футбол в А група ,което отборче няма да играе и в Русе защото няма и нормален стадион,ами си тръгнал да плещиш глупости.Между другото,думи като бахти и ебати говорят за Високият ти Интелект!!!!!
Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:...Една година по-късно влязоха в групите на ШЛ, че и спечелиха 4 точки в нея, пак недостижимо за вас![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост