ЛЕ:Берое-Брьондби-0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: ЛЕ:Берое-Брьондби-16 юли

Мнениеот Pragmatichen » 09 юли 2015 22:59

Много, много, много искам Берое да продължи, но си мисля, че Брьондби ще си вземе своето на реванша.
Така, както бях сигурен, че след 1:1 Литекс ще отпадне, така съм почти сигурен и сега, че въпреки силното ми желание Берое да продължи, това няма да се случи.
Желая успех на момчетата от Ст. Загора!
Даткият отбор колкото и да е слаб, все пак е датски, друг стандарт, други измерения, други финанси и т.н.
Огромен коз им е това, че са домакини на реванша.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 юли 2015 23:00

ivaka написа:
sandi74 написа:
Санди74 написа:Берое - държавата това сме ние!

Факт другарю,факт.На който му харесва добре а на който не му харесва още по-добре. :mrgreen: :lol: ;)

Вие така ли се мултиплицирате, за да изглеждате повече?
sandi74 пише на Санди74!
Раздвоението на личността нали знаеш как се нарича?
Брьондби - дотук!

Само няма да се плашиш.Който го може си го може.Факт :mrgreen: Не случайно сме Богопомазани.Факт. :lol: ;)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 юли 2015 23:01

ivaka написа:Брьондби - дотук!

И аз съм на това мнение, че следващия кръг Берое си заминават от ЛЕ колкото и да ги хвалят. Все пак успех, но нямам големи очаквания да продължат. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 юли 2015 23:05

sandi74 написа:
ivaka написа:
sandi74 написа:
Санди74 написа:Берое - държавата това сме ние!

Факт другарю,факт.На който му харесва добре а на който не му харесва още по-добре. :mrgreen: :lol: ;)

Вие така ли се мултиплицирате, за да изглеждате повече?
sandi74 пише на Санди74!
Раздвоението на личността нали знаеш как се нарича?
Брьондби - дотук!

Само няма да се плашиш.Който го може си го може.Факт :mrgreen: Не случайно сме Богопомазани.Факт. :lol: ;)

Въобще не ме е страх, ама въобще...
Само ми е тъжно, че така почнахме да се радваме, като сме преодолели ПЪРВИ КРЪГ, на това ли ще ни учите вие, отборите от провинцията, А?
Радост за ???ВТОРО МЯСТО???
Радост за преминаване във ???ВТОРИ КРЪГ???
Хайде дано не съм прав, но това е потъване с почести.
Като левскар ми е мъчно, че нещата почнаха от нас, защото ние започнахме с издънките, НО ВИЕ ДЕТО СЕ ПОДИГРАВАТЕ, ЩЕ ВКУСИТЕ ОТ СЪЩАТА ЧАША!
Просто нивото ни падна страшно много и още ще патим!

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 09 юли 2015 23:12

Мълчете бе, Берое ли пада от Иртиш и всякакви скиори и смешници?
И да, второто място е постижение, като имаш накрая 3-4 мача в които те режат с човек по-малко, а и по бюджет си в средата на А група.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 юли 2015 23:19

moreni_max написа:Мълчете бе, Берое ли пада от Иртиш и всякакви скиори и смешници?
И да, второто място е постижение, като имаш накрая 3-4 мача в които те режат с човек по-малко, а и по бюджет си в средата на А група.

Стига де ! Мача последния кръг срещу Лудогорските пилета се знаеше и от петокласниците в Камчатка. Нямаше как да паднете, нито пък да развалите купона на Киро Парахода. Цялото БФС беше в делиормана със златните и сребърните медали !?!?!?.Въпреки , че ако се играеше феърплей и паднехте в Рязанград, при развитието на нещата в Пловдив, среброто отиваше в "Надежда"...
Брьондби е по класният отбор и е нормално да продължи.
Последна промяна от irradeum на 09 юли 2015 23:22, променено общо 1 път.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2015 23:21

moreni_max написа:Мълчете бе, Берое ли пада от Иртиш и всякакви скиори и смешници?

Явно отпадането от израелците, след 1:4, като домакин го имаш за успех. Това не говори добре за отбора ви. А що се отнася до бюджета - ами кажете на ББ да ви махне от ТЕЦ-а и да ви намери по-сериозен спонсор :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 юли 2015 23:22

damyanov1963 написа:

Явно отпадането от израелците, след 1:4, като домакин го имаш за успех. Това не говори добре за отбора ви. А що се отнася до бюджета - ами кажете на ББ да ви махне от ТЕЦ-а и да ви намери по-сериозен спонсор :!:

+10
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 09 юли 2015 23:24

Успех в мачовете срещу датчаните!
Дано продължите напред и представите достойно България!
Жалко, че другият ни представител в евротурнирите Литекс отпадна в толкова ранна фаза, в мач , който за мен е меко казано съмнителен!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 09 юли 2015 23:30

irradeum написа: Цялото БФС беше в делиормана със златните и сребърните медали !?!?!?..

На стадиона имаха всички комплекти медали - златните, сребърните и бронзовите. Обикновено БФС изобщо не награждава вторите и третите, а практиката е да праща коплекта медали с купата в една торба по пощата. Тъй като този мач затваряше първенството с тържество на шампионите, по изключение имахме и ние награждаване покрай тях.

irradeum написа:Явно отпадането от израелците, след 1:4, като домакин го имаш за успех.

Тогава за пореден път отбора беше в нищото и един месец преди това трябваше да се прави чисто нов отбор. Израелците имат бюджет от сериозен размер - отбор от 3-ти кръг, тогава за купата не почваше участника ни от 2-ри. Точно същия сезон на поредната европростотия на говедата.

С тия ресурси които разполага, Берое върши чудеса.

Върни се в “Берое”