ЦСКА-Берое-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-Берое-23 кръг
Бой по ЦСКА, после ще си се сборим за 2-ро и 3-то място в Тракийското Дерби 

Ч-Б П Д В Е М
Очаквам в този мач да излезнат доста истини и ЦСКА да се възроди от пепелта като победи Берое. Старозагорци имат да връщат точки, ЦСКА безплатно не дава, но взима двойно.
Само победа на Берое би ме убедила, че ЦСКА не загуби трите си последни мача нарочно.
Само победа на Берое би ме убедила, че ЦСКА не загуби трите си последни мача нарочно.

- trokadero_
- Контакти:
Победа за ЦСКА !
Ще биеме вече. Тотото приключи, ще се наложи да включваме на скорост 

Леевски, оле

Мислех, че ще има една седмица ОFF, то тая събота се почва... трябва вдигнем отбора на крака 270мин. без гол.. време е ! Жокера и Николич са длъжници на ЦСКА!
# 2:0
# 2:0

орлето написа:Очаквам в този мач да излезнат доста истини и ЦСКА да се възроди от пепелта като победи Берое. Старозагорци имат да връщат точки, ЦСКА безплатно не дава, но взима двойно.
А сега де,на кого Берое имат да връщат точки.ЦСКА бе толкова слаб в последните си три мача че и Верея ако ги бе барнала щеше безпроблемно да ги бие.За три мача червеничките имаха точно 2 удара към противниковите врати и те бяха точно в мача с Берое.Иначе няма как да не се съглася че Берое са енди от най-големите реаниматори в А група.Кого ли не сме реанимирали

Мачът е в събота 21 март от 17 часа и ще се предава пряко по Диема спорт.
- dreben23
- Контакти:
Николич може да е жокер само в тесте от карти, даже по-полезен би бил там за някой фокус с изчезване, за да изчезне и по най-бързия възможен начин от зеления терен и любимия ни отбор 
Нападател, който си вади от шест мача шест картона, аз лично никога досега не бях виждал, не бих се учудил да се обърка нещо фокуса и да се изгуби някъде и да не могат да го върнат и в тестето с картите, също като загубената му класа.

Нападател, който си вади от шест мача шест картона, аз лично никога досега не бях виждал, не бих се учудил да се обърка нещо фокуса и да се изгуби някъде и да не могат да го върнат и в тестето с картите, също като загубената му класа.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
boabbb написа:Ще биеме вече. Тотото приключи, ще се наложи да включваме на скорост
Берое има потенциал. С връщането в игра на Елиаш, отборът ще бъде по-нападателен. Това ще облекчи Костадинов, а Керкар и Мапуку ще получават повече топки. Време е и НДие да бъде титуляр. ЦСКА без Илиев и Карачанаков нямат какво толкова да предложат.
Ако ЦСКА постигнат равен, това ще са загубени точки за Берое.