Венци Христов в Ботев Пд...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: Венци Христов в Ботев Пд...

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 14 окт 2013 13:32

Каядо си го бива, ама не на всеки мач се раздава. Основен футболист, движи отбора, какво повече. Венци не блести с количество голове заради прибраната игра на Берое. Но си има всичко за един нападател, просто трябва да се доразвие. Пада си егоист, оправдава се с не добър поглед над играта. Иначе доста от положенията сам си ги прави а последния му гол беше този http://www.youtube.com/watch?v=qMzuNcxceQU
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 14 окт 2013 13:33

galin56 написа: За Венци Христов- определено е излишен в Ботев Пд. Няма нужната класа да вдигне нивото на отбора. Гледах му много мачове в Черноморец - нищо особено. Нито има кой знае каква техника, нито пласиране, нито удара му е кой знае колко точен и силен. Засече някое центриране - това са му 90% от головете, които за нападател не са никак много.

Mного сакат е, оставете си го при нас да ниже голове. Не Ви трябва въобще. :lol:

Хубаво е, че си му гледал много от мачовете в Черноморец, но аз съм му гледал много от мачовете за Берое, които са по- скорошни. Обича да пресира до край защитата на противника и някои от головете са му след такива ситуации- за националния същопресира и тича. Не го е страх да мине един или двама от защитниците и да отправи силен удар. Не съм го видял да пада за дузпа до сега- винаги се бори до последно и отправя стабилни удари. Имаше проблем, че не подава в някои ситуации, но явно е говорено с него и последните мачове, ако не е на добра позиция, вдига глава и поглежда какво е положението. Има невероятен нюх към гола. Обобщението- много е сакат, няма нужда да ходи в Ботев ;) Тук си го харесваме.

Каядо е техничен (тъй се говори), но често го мързи да тича и да се открива. В мачовете, където е решил да играе, може да направи противниковата защита на нищо. Обикновенно го спират с груб фал. Нещо стимул няма много май. Ударът му не е много силен, но пък вкарва от време на време- полезен е. Извода- още по- сакат футболист. Не Ви трябва. Оставете си ни го ;)

Забавно е как винаги има едни отбори с повече пари, които се захранват от по- бедните. Сега Вие сте силни, Вие пазарувате.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 окт 2013 13:35

galin56 написа:Ми Луис Педро? Не беше ли той 9-ка. Не знам според мен при условие че имам Иван Цветков, Валери Домовчийски, Анисе, Луис Педро, не бих взел и Венци Христов. С нищо не ги превъзхожда, само още един претендент за място и заплата в отбора, а и много играчи на една позиция не е добре че почват дразги що аз не играя пък оня играе и т.н. Ако ще взимат нападател да вземат поне някой изявен голмайстор, който наистина да вдигне класата, а не нападател, който вкарва с триста зора по 5-6 гола на сезон.

Той и Любо Пенев, викаш толкова и разбира. Стига глупости. Венци Христов си е страхотен играч.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 окт 2013 13:36

daydreamer написа:
Забавно е как винаги има едни отбори с повече пари, които се захранват от по- бедните. Сега Вие сте силни, Вие пазарувате.

Пич, тя тази работа е двустранна нали се сещаш? Не обвинявай Ботев ,че иска да закупи класни играчи.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2013 13:37

Ако наистина Ботев се интересува от холандския футболист който се пише няма да има нужда от друг нападател

http://www.transfermarkt.de/de/terell-o ... 87598.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DTMz2ZQato0[/youtube]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 14 окт 2013 13:37

Освен Венци Христов и Каядо, Ботев взима още Пламен Крумов. А Петър Хубчев става спортен директор на Ботев. Това бил единствения шанс да се спечели Битката за Тракия.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 14 окт 2013 13:37

А дано, ама надали...

С удоволствие бих се навил на бартер Каядо и Венци Христов за Домо, Костов, Педро и Дяков , но за жалост не са толкова тъпи в Стара Загора.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 13:38

DarkPsy написа:
galin56 написа:Ми Луис Педро? Не беше ли той 9-ка. Не знам според мен при условие че имам Иван Цветков, Валери Домовчийски, Анисе, Луис Педро, не бих взел и Венци Христов. С нищо не ги превъзхожда, само още един претендент за място и заплата в отбора, а и много играчи на една позиция не е добре че почват дразги що аз не играя пък оня играе и т.н. Ако ще взимат нападател да вземат поне някой изявен голмайстор, който наистина да вдигне класата, а не нападател, който вкарва с триста зора по 5-6 гола на сезон.

Той и Любо Пенев, викаш толкова и разбира. Стига глупости. Венци Христов си е страхотен играч.

Точно това мислех да кажа - Ел Голеадор хич не разбира от нападатели ... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 13:39

DarkPsy написа:Глупости на търкалета. Домовчийски имал класа.Кога това? Преди 5-6- години? Сега е пълна дупка.

Спокойствие братле,спокойствие! Домо е класа стига ти да му видиш само някои отигравания като гола срешу Нафтата,гредата срещу Левски и т.н. лека полека ше влезе във форма....не искам пак да припомням че и към Анисе първоначалните отзиви бяха такива,а после някакси изведнъж критиците млъкнаха.
Пак казвам-Венци Христов е добре дошъл при нас,ако има желание момчето, от много нападатели глава не боли.
Каядо ако е добър-също да заповяда, има нужда от халфове.

Аз не се радвам обаче че Берое ще се обезкървят много и ше станат доста по-слаби,за мен колкото повече силни отбори има в А група-толкова по-добре....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 окт 2013 13:40

В.Христов или Домовчийски - оперделено В.Христов!
Домо ми изглежда като футболист който съвсем скоро ще се отказва а е на 27 г., бавен, муден, незаинтересован!

Върни се в “Берое”