Eвроспорт:Берое са румънци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Eвроспорт:Берое са румънци

Мнениеот Живко6461 » 31 авг 2013 17:25

Tommi написа:Моите уважения към беройци, но вие сте пълни анонимници в Европа, така че не се е случило кой знае какво. През годините сме били свидетели на грешки дори с Левски, при положение, че ние сме сериозно име в Европа, а вие сте тръгнали да правите от мухата слон заради Берое. Допускат се такива недоразумения, какво толкова.

Tommi, "Берое" не са "пълни анонимници в Европа". Постигнали са сериозни успехи и победи. На терена, а не благодарение "усилията" на някои привърженици.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 авг 2013 17:47

Балкански Орел написа:
dodo7271 написа:
Балкански Орел написа:
Ти е*аваш ли се ? Не съм толкова глупав, като теб и приятелите ти ит Евроспорт, а и за тове инфо съм си взел едната матура по География с повече от "3" . Това са елементарни неща, които е непростимо да не ги знаеш, още повече ако си в един съюз с държавите на които не им знаеш и столиците.Аз не знам всички страни и острови в Северна Америка, но нямам нищо общо с тях, а и не работя в Евроспорт, ако работех щях да си ги науча.

Добре де, кажи къде се намира Санкт Петербург...

Наистина знаеш как да ядосаш човек, като малка к*рвичка си.Иди там и си развей Турския флаг и ако можеш се върни 8-)

Човек, като не знае какво да отговори, започва да обижда. ***** ще викаш на майка си. Аз просто те попитах къде се намира Санкт Петербург, за да ти покажа, че ти си същият катил като тези, дето са написали че Берое е от Румъния. Точно толкова необразован и елементарен...Така че всеки трябва да учи чужд език - предимно английски и испански, защото това ще го направи нормален човек.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 31 авг 2013 17:54

Сега да не протестирате, че са ви качили нивото и са ви обявили за румънци
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 сеп 2013 15:21

dodo7271 написа:
Балкански Орел написа:
dodo7271 написа:
Балкански Орел написа:Супер необарзовани индивиди, те си знаят там запада и си мислят че друг свят няма, а за Сирия си мислят че е на Венера сигурно, за това съм против да учим в България чужди езици освен Руски и чужда история.

Адски тъпо изказване, което показва за пореден път защо българинът е толкова прост, примитивен и несъстоятелен...

Викаш онези които си мислят че Стяуа са Българи, са по умни.Българинът е прост и примитивен заради такива чуждопоклонници като теб.

Не, всеки може да сбърка. Но да правиш някакви крайни заключения е израз на комплексарщина. Я да те питам, отворко, ти знаеш ли къде се намира Санкт Петербург?

П.С. Ета заради такива като теб ми е трудно да бъда българопоклонник...

Знаеш ли коя е столицата на Камбоджа? Ако не отговориш от липса на знание, не е проблем, но е сериозно положението, че питат навремето Рузвелт къде е България, а той посочва Румъния :shock:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 сеп 2013 20:28

Боже, колко идиоти има в тая България! Абе умници, вие не се ли чувствате тъпо, че за пореден път западна медия "прехвърли" Български отбор и град оттакък Дунава!? Че и седнали да ми злорадстват, тъпунгерите.
капитане, синьото отборче го знаят извън пределите на татковината ни, защото напълно заслужено е отбора номиринан за Евроидиоти на Европа ;) още от 80-те години на миналия век и синия "еврогранд" не спира да си защитава прозвището и да го прославя вече и в някои части от Азия.

Върни се в “Берое”