Берое-ЦСКА-0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое-ЦСКА-0:1

Мнениеот acmilan » 20 май 2013 00:52

blue avalanche написа:
4oKuTo написа:Няма лягане. Като нямаш нужната мотивация на този пек и играеш с голяма част от резервите заради натрупана умора, може би е нормално. Като цяло си беше лежерен и разочароващ мач, но не мисля, че някой е лягал. Истината е, че канарите сами трябваше да си свършат работата, всичко беше в техни ръце...

"Натрупана умора"...???
Поправи ме ако греша,но Левски и Берое не играха ли заедно във финала?Левски не игра ли ВЧЕРА??Видя ли умора в нашите футболисти???

Вие се борите за титла, а и играхте вечерта. Днес беше ужасно тежко на стадиона, ние под козирката на сянка се потихме, изпих аз лично 3 бутилки вода, да не говорим какви кадрови проблеми имахме. Яд ме е много, но резервите ни не са на ниво да бият ЦСКА, накрая направихме тъпа грешка и ни вкараха.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 20 май 2013 10:39

acmilan написа:
blue avalanche написа:
4oKuTo написа:Няма лягане. Като нямаш нужната мотивация на този пек и играеш с голяма част от резервите заради натрупана умора, може би е нормално. Като цяло си беше лежерен и разочароващ мач, но не мисля, че някой е лягал. Истината е, че канарите сами трябваше да си свършат работата, всичко беше в техни ръце...

"Натрупана умора"...???
Поправи ме ако греша,но Левски и Берое не играха ли заедно във финала?Левски не игра ли ВЧЕРА??Видя ли умора в нашите футболисти???

Вие се борите за титла, а и играхте вечерта. Днес беше ужасно тежко на стадиона, ние под козирката на сянка се потихме, изпих аз лично 3 бутилки вода, да не говорим какви кадрови проблеми имахме. Яд ме е много, но резервите ни не са на ниво да бият ЦСКА, накрая направихме тъпа грешка и ни вкараха.

Жегата е еднаква и за двата отбора. Как ще обясниш факта, че играхте почти равностойно до 91-вата минута, а тогава падате? За всичко са се погрижили. Гол в продължението, за да не стане някой гаф и да си проличи схемата. А схемата е сега ЦСКА да спаси Локо СФ. Защото и Славия, и Локо СФ са жизнено необходими на "грандовете" в "А" група.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 20 май 2013 11:17

Берое игра до колкото му стигнаха силите. Жегата беше еднаква и за двата отбора, но единия играе по два мача на седмица от три месеца, до като другия не. Умората в нашите играчи бе видима. Хайде стига с тези филми за договорки. Може и да ги има, но не ги търсете в Стара Загора. На кой му беше удобно този мач да се играе в три след обяд? За какво е това осветление? Ако мача беше от 20 часа съм сигурен, че щеше да има повече свежест в играта на беройци.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 20 май 2013 11:22

blue avalanche написа:

"Натрупана умора"...???

Ако Левски бяха играли в три след обяд съм сигурен, че и те щяха да се влачат по терена ;) . А и вие играхте директен сблъсък за шампионата.
А ти специално, човека с хилядите мнения, защо не беше на въпросния мач? Нарочно влязох във форума ви по време на мача с Лудогорец и за моя огромна "изненада", две трети от активните левскари във форума на Гонг бяхте... във форума :mrgreen: .

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 20 май 2013 22:42

blue avalanche написа:

"Натрупана умора"...???

След подарената им единствена титла от вас,Берое обеща да са дарители на софийските за 50 години ;)

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 23:26

balgarin написа:
blue avalanche написа:

"Натрупана умора"...???

Ако Левски бяха играли в три след обяд съм сигурен, че и те щяха да се влачат по терена ;) . А и вие играхте директен сблъсък за шампионата.
А ти специално, човека с хилядите мнения, защо не беше на въпросния мач? Нарочно влязох във форума ви по време на мача с Лудогорец и за моя огромна "изненада", две трети от активните левскари във форума на Гонг бяхте... във форума :mrgreen: .

Нали не мислиш,че ст."Г.Аспарухов" може да побере стотиците хиляди фенове на Левски?
А,случайно,да ти минава през акъла,че някой може да живее в провинцията?
ПП.С ЦСКА играхме 3 дни след мача с Локо Сф от 16.00ч.Това само така-за сведение...
Последна промяна от blue avalanche на 21 май 2013 00:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2013 23:50

Уговорките ги търсете другаде, това го казвам на всички фенове на всякакви отбори. Имахме четирима основни отсъстващи играчи, двама напуснаха принудително, а Иво доигра мача на един крак, е, извинявайте, ама не можехме повече от това. Резервите ни не са на ниво. А за т.нар. "подарена" титла(подарена в нечии глави) мога да кажа само, че след нея спечелихме и две купи, докато това не знам да се е случвало на Колежа. Със здраве.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 21 май 2013 14:01

acmilan написа:Уговорките ги търсете другаде, това го казвам на всички фенове на всякакви отбори. Имахме четирима основни отсъстващи играчи, двама напуснаха принудително, а Иво доигра мача на един крак, е, извинявайте, ама не можехме повече от това. Резервите ни не са на ниво. А за т.нар. "подарена" титла(подарена в нечии глави) мога да кажа само, че след нея спечелихме и две купи, докато това не знам да се е случвало на Колежа. Със здраве.

Това само така-за сведение...

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 21 май 2013 14:10

blue avalanche написа:Нали не мислиш,че ст."Г.Аспарухов" може да побере стотиците хиляди фенове на Левски?
А,случайно,да ти минава през акъла,че някой може да живее в провинцията?
ПП.С ЦСКА играхме 3 дни след мача с Локо Сф от 16.00ч.Това само така-за сведение...

Все пак, благодаря за отговора :) .
Сравнението ти не е много на място. Ти ми говориш за м. Април, аз ти говоря за средата на Май, мач който се игра при 31 градуса, аз стоях седнал и ми "гореше" тениската, остава и да бягаш 90 мин. Както и да е, мача свърши.
Нашите след Купата ще доиграват сезона, доста контузии се натрупаха. Сега е момента на момчетата с малко мачове да покажат, че имат място в отбора.

Върни се в “Берое”