Отборът на Берое се развива много добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Отборът на Берое се развива много добре

Мнениеот rebel » 03 апр 2013 19:54

acmilan написа:По време на ерата Илиев Берое бе фактор в българския футбол за първи път от много години, сега при Хубчев сме на път отново да стигнем до това ниво. Много съм щастлив, дай Боже приказката за Купата да я изживеем отново. Светът е Берое!!!

не те знам от кога гледаш Берое, но те винаги са били фактор, а като илиян ти е мил викай за левски къв ти е проблема

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 20:32

rebel написа:
acmilan написа:По време на ерата Илиев Берое бе фактор в българския футбол за първи път от много години, сега при Хубчев сме на път отново да стигнем до това ниво. Много съм щастлив, дай Боже приказката за Купата да я изживеем отново. Светът е Берое!!!

не те знам от кога гледаш Берое, но те винаги са били фактор, а като илиян ти е мил викай за левски къв ти е проблема

Подкрепям.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 03 апр 2013 21:06

Аз искам Берое срещу Локо на 1/2 финала и да са на финал срещъу Левски за да играят в Евротурнирите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 апр 2013 21:44

rebel написа:

От 1999 г. гледам Берое и не ми е мил Илиан, а Берое, затова и няма да допусна да се обезценява радостта, които всички ние сме изпитали по негово време. Фактор след 89-та година не сме били преди него и това е абсолютен факт.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 22:05

acmilan написа:
rebel написа:

От 1999 г. гледам Берое и не ми е мил Илиан, а Берое, затова и няма да допусна да се обезценява радостта, които всички ние сме изпитали по негово време. Фактор след 89-та година не сме били преди него и това е абсолютен факт.

Факт,факт,колко да е факт.Може само да сме благодарни на Левски че ни отърваха от него.Берое е отбор много преди 89 и 99 година ама явно си много малък и е напълно безмислено да спорим. ;)

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 03 апр 2013 22:58

Айде оставете джуджето-говедо да се "развива". Да Берое вече има друг облик, но тепърва ни предстоят още много мачове.Рано е още да се говори за каквото и да е. Направи се основен ремонт на стадиона, имаме вече функционираща нормално ДЮШ, отбора изглежда прилично,резултатите ще дойдат ,бъдете сигурни в това. За разлика от другите отбори,ние сме доста по-различни. Имаме предпоставки за нещо доста по-голямо от това което сме в момента и ако продължаваме в същия дух , следващото първенство ще сме още по-добре.
Само БЕРОЕ!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 апр 2013 23:41

Ами след дни ставам на 24, иска ми се да бях много малък, но за жалост вече не съм. Иначе не спорим, аз говоря с факти. Разбира се, че Берое е велик, всички знаем историята му, аз неслучайно посочих даден период и това няма как да бъде оспорено. Вече това, че ти се имаш за много оборотен, игнорирайки фактите, си е твой проблем. А и Илиан изобщо не коментирам какъв е, какво направи след като отиде в Левски и т.н., това също е факт, просто не искам да отричаме радостта, която сме изживели. Глупаво е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 04 апр 2013 09:02

В неделя мачът на Герена ще отговори на много въпроси.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”